Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

sveikos mamytes,
sugalvojau siandien pasidaryti si torta,bet kadangi tai bus mano pirmas
bandymas isvis tortu daryme, tai pasistojo man tos klausimas,o ta zelatina pilt i visa krema reikia silta ar atvesusia?
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrija @ 2009 01 28, 15:14)
sveikos mamytes,
sugalvojau siandien pasidaryti si torta,bet kadangi tai bus mano pirmas
bandymas isvis tortu daryme, tai pasistojo man tos klausimas,o ta zelatina pilt i visa krema reikia silta ar atvesusia?
aciu uz atsakyma  4u.gif

Nezinau, ar speju su atsakymu, bet zelatina gerai ir grietai istirps prie 60-70 laipsniu. Ir kai zelatina istirps atvesinti dar biski mazdaug iki 40 laipsniu tada drasiai gali pilti i tesla bet butinai plona srovele tuo metu intensyviai maisant mase. Svarbu zinoti, kad zelatinos negalima uzvirinti!
Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 01 27, 21:43)
Tai dariau pagal auksciau kas kur rasyta recepteli bet surasau dar karta, kad neieskotum ir su savo papildymais.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Oij merginos Jusu tortukai tiesiog nuostabus 4u.gif bigsmile.gif
Susigundziau ir as pasigaminti, tik va, iskilo klausimas, ar galima naudoti ta pirktini biskvita, nes siuo metu sugedusi orkaite blink.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2009 02 05, 10:47)
Oij merginos Jusu tortukai tiesiog nuostabus  4u.gif  bigsmile.gif
Susigundziau ir as pasigaminti, tik va, iskilo klausimas, ar galima naudoti ta pirktini biskvita, nes siuo metu sugedusi orkaite  blink.gif

Aisku, galima, tik jo sulieti niekuo nereikia, nes kose pasidarys ax.gif
Atsakyti
na jau groziu cia prisiziurejau wub.gif reikes ir paciai pabandyt pasigaminti

beja, gal pravers Rimi akcija Maskarpones suriui 250 g kainuoja 6,29lt, o 500g-virs 9lt, nezinau pigu cia ar ne, nes niekada nepirkau 4u.gif
Atsakyti
Puikus receptas, aciu mergaites 4u.gif Pirma karta gyvenime kepiau torta, ir gavosi netgi labai skanu, po gimtadienio visi recepto prase rolleyes.gif

Atsakyti
Esu labai sužavėta jūsų tortais, bet kiek skaičiau temas, nesupratau kuriais receptais naudojates verysad.gif Man reikia aiškaus marcapones torto recepto, nes skanestų gaminime esu pirmokė blush2.gif Būsiu labai dėkinga jei kažkas surašysite man receptuką. Biskvito irgi nemoku kepti ir neturiu recepto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2008 11 14, 11:50)
Issikepiau biskvita.

perverčiau temelę, bet neradau, kaip tas biskvitas kepamas blush2.gif gal kas parašytų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2009 02 07, 10:12)
Esu labai sužavėta jūsų tortais, bet kiek skaičiau temas, nesupratau kuriais receptais naudojates  verysad.gif  Man reikia aiškaus marcapones torto recepto, nes skanestų gaminime esu pirmokė  blush2.gif Būsiu labai dėkinga jei kažkas surašysite man receptuką. Biskvito irgi nemoku kepti ir neturiu recepto  doh.gif

Taure , biskvitą gali kepti koks tau patinka ( drėgnesnis - su riebalais , arba paprastą - tradicinį , jis bus sausesnis , patarsiu truputi sulieti ) galima netgi pirktinį naudoti .

O receptukas , kiek žinau , iš pirmos temos paimtas , pats pirmas , bet galima paimprovizuoti - kai ką dadėti , kaiką pakeisti , kitkuo , ......parašyk dėl biskvito kokio noretum , parašysiu receptuką mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes as ir del sio torto taip svaigstu kad paemiau vakar ir ji pakepiau ax.gif tik dar neragavau,ragausim vakare,tai parasysiu kaip gavosi ir idesiu foto thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
skonis pasakiskas thumbup.gif
tik nepeikit tai pirmas mano kepinys blush2.gif ,bet dar jau nepaskutinis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti