QUOTE(kirbe @ 2011 08 31, 13:35)
nedarykit klaidos......neleiskit želatinai atvėsti pilnai...ysivaizduokit kremas šaltokas,želatina atvėsusi...supilat ir per greitai sutraukia želatina....todėl gaunasi tokie siuliukai ir gumuliukai...želatina ištirpinas ir iš karto pilkit y krema-bus viskas gerai...žinoma ne verdančia,bet ir neatšaldykit-tegul buna normaliai tokia šilta.....
Aš jau keletą metų gaminu šį tortą, tai man niekada gumuliukų nebūna, o darau taip- pirmiausiai išspaudžiu apelsinų sultis ir suberiu ten želatiną, ji brinksta, kol aš pasidarau kremą. Tada indelį su želatina įstatau į karšto vandens vonelę ir maišau, kai tik pradeda skystėti ir nebelieka gumuliukų, iškart pilu į kremą. Ir viskas- želatina nebūna karšta, tik vos pašildyta ir visada gaunasi