Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

merginos, panevezietes biggrin.gif
vakar centrineje maxoje radau maskarpones surio yahoo.gif sakau uzsuksiu po darbelio ir pasidairysiu, o ten pilna lentyna thumbup.gif turput kaip nauja savaite prasidejo, tai ir uzsiveze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2010 11 25, 17:41)
kiek prie sio recepto zelatinos dedasi?Ar cia is vis jos nesided,nes nepamineta? ax.gif  blush2.gif

Sitam recepte nesideda,nes kai pastovi saldytuve kuo puikiausiai laikosi ir be zelatinos,be to sausainiai dviem aukstais sudeti, taip pat tvirtumo duoda smile.gif
Atsakyti
man taipogi truputuka per skystas tas pertepimas gaunasi?sad.gif
Atsakyti
Sveikutes kvaila mintis man uzejo, bet nesuprantu nors tu ka blush2.gif kai torta darai su biskvitais, tai dedi, pada, pili misini su mascarpone ir kas tada - lauki kol pastengs, ar iskart dedi ir antra biskvita ir vel pili pertepima??? niekaip neismastau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 02 28, 16:32)
Sveikutes kvaila mintis man uzejo, bet nesuprantu nors tu ka  blush2.gif kai torta darai su biskvitais, tai dedi, pada, pili misini su mascarpone ir kas tada - lauki kol pastengs, ar iskart dedi ir antra biskvita ir vel pili pertepima??? niekaip neismastau  doh.gif  biggrin.gif

Dedi pada, tada krema, tada vel pada ir vel krema ir vel pada...gali reikti truputi sudrekinti pada, kad butu dregnesnis tortukas 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
Dariau surio torta pagal si receptuka http://sauletavirtuv...tas-cheesecake/ Skanu, bet mano namiskiai nelabai valge, tai man beveik vienai teko ji suvalgyti blink.gif
Atsakyti
Maniskis ax.gif

biskvitui :

7 dideli kiausiniai
300 gr.cukraus
350 gr. miltu
65gr.aliejaus
1 did.pakelis vanilinio cukraus
20 gr.kepimo milteliu

Kremui:

2 pakeliai mascarpone surio (po 250g)
200 gr.sviesto
50 kokoso drozliu
1stikline cukraus

Kiausinius plakti mikseriu su cukrumi ir vanilinu apie 5 min., kol mase patrigubes ir pabals, beplakant supilti alieju plona srovele ir dar minute paplakti, sudeti miltus, sumaisytus su kepimo milteliais ir ismaisyti nuo dugno link virsaus lengavai, bet gerai.
190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje
Sviesta (kambario temp.) cukru,maskarpone suri ir drozles suplakti mikseriu ...
ir kiekviena biskvita istepti ... deti i saldytuva .. kita diena galima valgyti
4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanile69: 08 kovo 2011 - 13:12
QUOTE(SandraRupke @ 2011 03 08, 12:59)
Dariau surio torta pagal si receptuka http://sauletavirtuv...tas-cheesecake/ Skanu, bet mano namiskiai nelabai valge, tai man beveik vienai teko ji suvalgyti  blink.gif

o mums jis thumbup.gif tik darau su selgos tiramisiniais sausainiais + graikiški riešutai thumbup.gif visiems kas ragavo labai patiko cool.gif
Atsakyti
Neperskaičiau visos temos, gal šis receptas jau buvo, bet va čia pateikta, kaip Mascarpone pasigaminti namuose
Atrodo visai paprasta, kaip ištikro, nežinau dar nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 03 17, 11:11)
Neperskaičiau visos temos, gal šis receptas jau buvo, bet va čia pateikta, kaip Mascarpone pasigaminti namuose
Atrodo visai paprasta, kaip ištikro, nežinau dar nebandžiau blush2.gif

Aciu, nezinojau, copy padariau, reiks kada isbandyt 4u.gif
Atsakyti
Jeigu kas darysit mascarpone,parasykit kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti