Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

QUOTE(spilgiukee @ 2011 01 06, 21:51)
super mirksiukas.gif  skanumynais tikiuosi pasidalinsite su visais thumbup.gif

padariau jį, gavosi toks tvirtas, kreminis, visai ne želinis, konsistencija ideali, bet jau toks vidutiniškas.... paskaičiusi, kad gali būti posausis prie biskvito, tai sutepiau trupučiu uogienės biskvitą, dar citrinos sultimis palaisčiau, bet rezultatas toks nežinau.... gerai kad uogienės dėjau, skonį nors suteikė.. antrą kart jo nedarysiu... vyras į darbą išnešė, ten viską sudoroja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 07, 15:09)
padariau jį, gavosi toks tvirtas, kreminis, visai ne želinis, konsistencija ideali, bet jau toks vidutiniškas.... paskaičiusi, kad gali būti posausis prie biskvito, tai sutepiau trupučiu uogienės biskvitą, dar citrinos sultimis palaisčiau, bet rezultatas toks nežinau.... gerai kad uogienės dėjau, skonį nors suteikė.. antrą kart jo nedarysiu... vyras į darbą išnešė, ten viską sudoroja smile.gif

niu va ax.gif mes tai ji dievinam, nors is tikro man paciai jis atsibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 07, 15:09)

Tik nenusivilkite, nes yra kitu puikiu receptu , kuriuos galite pabandyti. Man labai patinka ziureti cia.
As ji pakoreguoju pagal save.
Arba sita darau, taip pat pakoreguodama
ziureti cia
As asmeniskai nemegstu biskvitu ir uogieniu ant jo, nes noriu jausti maskarpones skoni! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 01 06, 22:30)
o tas standiklis veikia kaip zelatina? gal galit ideti pilna receptuka rolleyes.gif  aciukas 4u.gif

toks ir receptas: maskarponės 500g, kond pieno beveik visas ind, 1 citrinos sultys, apie 300 g grietinėlės + 2 pokeliai standiklio.
apačioj pirktinis biskvitas, suteptas trintom braškėm.
Atsakyti
Sveiki,noriu ir as pasidalint savo maskarpones torto recepta

200g sausainiu su kiausiniais(as visada perku juos IKI pardatuviai.Tuokie pailgi.
didelis puodelis kavo
grietineles 300g
zelatino 35g-40g(galima usbrinkit apelsinu sultisia)
cukraus 300gr
maskarpone 250g
kiausinio 5vnt
Paruosiam forma:istepam forma svietu ir padedam kad sustinktu.Paskuj sausainius trumpam mirkinam kavos sirupe(as padarau saldzia kava,perkuosiu ir nauduoju)ir klijuojam prie senu formos,ir ant dugno.
gietinele isplakama su 50gr cukrumi ir ziupsnelis citrinos ruksties.
250gr cukraus uzpilama vandens kad cukru apsemti,ir verdama tol kol patikrinus su sakute,pradetu pustis burbulai.O tuo metu plakami iki puti kiausiniai.Kai cukrus bus parostas ,plona srovele pilam i kiausinius.Plakam kol atves,paskuj sudedad maskarpone suri.Sudedam isplakta grietinele,ismaisom atsargiai ir supilam istirpinta zelatina.visa mase sudedam i forma ,kuri paruosta su saisainiai.
Tuorta papuosiu su kakava,per seteli.
tikiosi kad gerai aprasiau.jai kas tai rasikit.pajeskuosiu kazkur buvo fotas,tik nielabai moku cia idet
Atsakyti
QUOTE(niurkadanyla @ 2011 01 09, 10:19)
Sveiki,noriu ir as pasidalint savo maskarpones torto recepta

man čia panašiau į Tiramisu, o ne į mascarponės tortą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2011 01 07, 17:00)
Tik nenusivilkite, nes yra kitu puikiu receptu , kuriuos galite pabandyti. Man labai patinka ziureti cia.
As ji pakoreguoju pagal save.
Arba sita darau, taip pat pakoreguodama
ziureti cia
As asmeniskai nemegstu biskvitu ir uogieniu ant jo, nes noriu jausti maskarpones skoni! wub.gif

nenusivyliau, bandysiu dar ką nors, nes turiu kelis kg mascarponės, galiojimas baiginėjasi.... jei neišdalinsiu, teks kepti kažką... deja, nuorodų neatidaro... gal žinote dar ką įdomaus su mascarpone....? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 09, 14:22)
nenusivyliau, bandysiu dar ką nors, nes turiu kelis kg mascarponės, galiojimas baiginėjasi.... jei neišdalinsiu, teks kepti kažką... deja, nuorodų neatidaro... gal žinote dar ką įdomaus su mascarpone....?  4u.gif

http://irri-style.bl...io-pyragas.html
gal taip atidarys

http://www.sonatinos...uodaisiais.html
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 22, 15:10)
laaaabai skanus sūrio tortas iš Saulėtos virtuvės su mascarpone, kond. pienu, migdolais, medumi....

user posted image

skaniai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 01 09, 22:40)

ir yra skanus. Kol kas tai vienintelis tortas su mascarpone, kuris tikrai patiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 01 09, 22:40)

siam tortui is sauletos virtuves man pritruko rugsteles... gal pamirso irasyti i receptuka g.gif
receptukas cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuska13: 30 sausio 2011 - 15:04
QUOTE(kristuska13 @ 2011 01 30, 16:03)
siam tortui is sauletos virtuves man pritruko rugsteles... gal pamirso irasyti i receptuka g.gif
receptukas cia

Aš jį gaminau, be galo skanus tortas ir jokios rūgštelės mūsų skoniui nepritrūko. Bet, skonio reikalas.
Atsakyti