QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 12, 09:57)
O jeigu sūrį pakeist varške (pigiau) ir viską dėt tą patį,tada želatinos nereikia daugiau dėt?Aš galvoju daryt tokį pat kremą tik su varške ir 2 sluoksniais biskvit.Tik man neramu dėl želatinos.Kažkaip labai nedaug jos ant tokio kiekio kremo.Gal tas sūris stangdina dar?Aš jo nesu valgius tiesą sakant
Ir dar klausimas gal kas žinot kur gaut to nevirinamo pudingo?Gal kas galėtu nuotrauką įmest kaip jis atrodo?Kiek apžiūrėjau randu tik verdamą,o gal čia tas pats kokį ir jūs naudojat kremams
Ir dar klausimas gal kas žinot kur gaut to nevirinamo pudingo?Gal kas galėtu nuotrauką įmest kaip jis atrodo?Kiek apžiūrėjau randu tik verdamą,o gal čia tas pats kokį ir jūs naudojat kremams
As ant visos normos deciau 40 g.