Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 12, 09:57)
O jeigu sūrį pakeist varške (pigiau) ir viską dėt tą patį,tada želatinos nereikia daugiau dėt?Aš galvoju daryt tokį pat kremą tik su varške ir 2 sluoksniais biskvit.Tik man neramu dėl želatinos.Kažkaip labai nedaug jos ant tokio kiekio kremo.Gal tas sūris stangdina dar?Aš jo nesu valgius tiesą sakant  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Ir dar klausimas gal kas žinot kur gaut to nevirinamo pudingo?Gal kas galėtu nuotrauką įmest kaip jis atrodo?Kiek apžiūrėjau randu tik verdamą,o gal čia tas pats kokį ir jūs naudojat kremams  g.gif


As ant visos normos deciau 40 g.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 12, 10:04)
As ant visos normos deciau 40 g.

man irgi kažkaip norisi tiek dėt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 12, 10:08)
man irgi kažkaip norisi tiek dėt. drinks_cheers.gif



Nes ant puses normos dejau 20 g, labai normaliai sustingo thumbup.gif
Atsakyti
Pudingu nebuna neverdamu schmoll.gif , tik yra teceptai i kuriuos dedasi sausas pudingas , o tesloje ar kreme jis pasidaro toks koks turi buti , tik ta tesla turi buti smarkiai dregna , kad tie milteliai virstu pudingu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 13:37)
Pudingu nebuna neverdamu schmoll.gif , tik yra teceptai i kuriuos dedasi sausas pudingas , o tesloje ar kreme jis pasidaro toks koks turi buti , tik ta tesla turi buti smarkiai dregna , kad tie milteliai virstu pudingu. smile.gif

Buna buna irnesakyk.gif topsecret.gif Yra tokiu, kuriuos tiesiog su pienu reikia sumaisyt ir viskas. topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 13:37)
Pudingu nebuna neverdamu schmoll.gif , tik yra teceptai i kuriuos dedasi sausas pudingas , o tesloje ar kreme jis pasidaro toks koks turi buti , tik ta tesla turi buti smarkiai dregna , kad tie milteliai virstu pudingu. smile.gif

o tai višta neišmanėlė,taip ir būčiau užsimušdama ieškojusi doh.gif ačiū tau aciuks.gif
Atsakyti
Taip su karstu , uzvirtu pienu .....jei pijsi salta , tai jis tikrai nevirs pudingu schmoll.gif
Pabandyk i salta vandeni ideti krakmolo ar miltu ...tikrai nesigaus kisielius , ji reikia arba virti , arba uzplikyti verdanciu skysciu .
Bet geriau virti , jis po truputi vis maisant tirsteja , o kai pili jau virinta , reikia laaaaabai smarkiai sukti , nes tuoj pat susoka i guzus .
Atsakyti
Sveikos merginos, prisiskaiciau jusu receptuku ir praita savaitgali pasidariau mascarpones tortuka, labai aciu visoms 4u.gif, seimynai aisku labai viskas patiko thumbup.gif , bet man tas skonis labai skyresi nuo tikro mascarpones torto is maximos, pirmiausiai tai del citrinu, as dejau dvieju isspaustu citrinu sultis ir dar zieveles nutarkuotas, labai jau stiprus citrinu skonis gavosi, tikrame torte tikrai taip nera, ir dar del zelatinos, tikrame torte man atrodo is vis nera deta zelatinos, arba labai minimaliai, todel tortas yra purus, o su zelatina jis iseina per daug standus, nors as zelatinos irgi dejau maziau nei 20 g., ir kita karta bandysiu deti kondensuoto pieno, kaip kazkas minejo, manau turetu geras skonis iseiti.
Bandysiu si savaitgali irgi kazka skanaus pasigaminti, gal koki cheescake'a is kito skyrelio essen.gif uzejo kulinarinis antpludis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(digele @ 2008 11 13, 12:57)
pirmiausiai tai del citrinu, as dejau dvieju isspaustu citrinu sultis ir dar zieveles nutarkuotas, labai jau stiprus citrinu skonis gavosi, tikrame torte tikrai taip nera, ir dar del zelatinos, tikrame torte man atrodo is vis nera deta zelatinos, arba labai minimaliai, todel tortas yra purus, o su zelatina jis iseina per daug standus,

Va va ir man tos citrinu zieveles kliuva, as ju nedejau, tai buvo pats tas, tik sultis dejau, tai jokio aitraus skonio citrinu isvis nesijaute, tik svelniai vos parugstintas saldumas, o del zelatinos tikrai, jos gana turbut 10 gr. drinks_cheers.gif
Atsakyti
10 g uztenka turbut jei su dviem biskvitais daryt, bet jei det 10 g kai tik apacioje biskvitas, tai manau gausis pliurze ir teks saukstais lapsnot is pacio torto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 13 lapkričio 2008 - 14:31
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 13, 15:31)
10 g uztenka turbut jei su dviem biskvitais daryt, bet jei det 10 g kai tik apacioje biskvitas, tai manau gausis pliurze ir teks saukstais lapsnot is pacio torto g.gif


biggrin.gif , nu reiks idomumo delei sumazinti proporcijas iki minimumo ir bandyti su ta zelatina kas gausis.Ir dar manyciau, kad maximinis tas maskarponinis tortas yra svelniai tariant, optine apgaule ax.gif To maskarpones surio ten manau labai mazai, dar galvoju, kad yra tos sintetines sausos grietineles, gal kazkiek riebalu stingstanciu ir salia stovi gudri sio produkto technologe biggrin.gif , kaip viena kart man pasiteiravus imoneje recepto, buvo atsauta-sakysiu as mat, kaip is nieko skanu torta pagaminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 13 lapkričio 2008 - 15:18
QUOTE(Srove @ 2008 11 13, 15:17)
biggrin.gif , nu reiks idomumo delei sumazinti proporcijas iki minimumo ir bandyti su ta zelatina kas gausis.Ir dar manyciau, kad maximinis tas maskarponinis tortas yra svelniai tariant,  optine apgaule  ax.gif To maskarpones surio ten manau labai mazai, dar galvoju, kad yra tos sintetines sausos grietineles, gal kazkiek riebalu stingstanciu ir salia stovi gudri sio produkto technologe biggrin.gif , kaip viena kart man pasiteiravus imoneje recepto,  buvo atsauta-sakysiu as mat, kaip is nieko skanu torta pagaminti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif


Man mintis irgi buvo sovusi, kad kazin ar ten tam Mascarponiniam Maximos torte is vis yra to surio lotuliukas.gif nors as jo neragavusi. Kaip as cia kuria diena Maximoj pirkau arbatinuka, sakau kas israsys garantini. Sako turekit ceki ir dezute jei suges, nes juos veza taisyt. Tai taip supratau, kad vel i pardavima juos veza... Is vis ka mes ten valgom is tos Maximos, tai neaisku... kazkaip misrainiu tai visai nedrystu pirkt...
Atsakyti