Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

thumbup.gif labai skaniai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 27, 19:15)
as kadangi anglijoj gyvenu,tai cia kapeikas tie mandariniai,persikai kainuoja... o ir suris mascarpone nei 2 svaru nesiekia pokas.

taigi,keliu foto. labai skanus gavosi,zinokit,per 15 min nebeliko nieko. sveciai iskart viska patvarke. vyras liepe siandien dar viena padaryt, jau saldytuve padetas. biggrin.gif
Papildyta:
biskvitas pirktinis, kaip kad gatavi jau buna pirkti. as niekada jo nekepu. nes tingiu

As jau del to patyleciau... biggrin.gif
Atsakyti
merginos, labai reikia man greit atsakymo: kokio skersmens buna pirktinis biskvitinis? sad.gif
Atsakyti
tokia jau esu. uzsiemus biznes ledi hihihi.gif
visi mano tortai buna nekepti.
varskes torta daznai dariau, paskui sampanini, nu ir kitokius kur daug terliotis nereik
o biskvitus kept nematau reikalo. daug graziu ir skaniu parduotuvese.
lysna sekunde geriau su dukra praleisiu
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 27, 20:12)
merginos, labai reikia man greit atsakymo: kokio skersmens buna pirktinis biskvitinis? sad.gif

ooo kad zinociau smile.gif
standartiniai man rodos. bent man visada tip-top i forma telpa
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 27, 22:31)
varskes torta daznai dariau, paskui sampanini, nu ir kitokius kur daug terliotis nereik
Papildyta:

man but gerai tepimui i 28cm forma sutalpint smile.gif o kaip tas varskes tortas tavo darosi? 4u.gif
Atsakyti
panasiai kaip ir sitas.

varskes 2 pakelius dazniausiai sutrinu,sumalu su nedideliu kieku braskiu mikseryje, kad butu smulki varske o ne gabaliukais tokiais kaip kad buna is pakeliu. tada dadedu pjaustytu braskiu,cukraus, ir kartais grietineles biski dapilu,o jei neturiu ir nereikia, jei braskiu daug tai malant pakankamai sirupo gaunasi.. zelatinos 30g istirpinu ir sumaisau. isverciu viska ant biskvito formoj ir i saldytuva.
skaniai ir gan gaiviai gaunasi.
kazkada bandziau dar sokolado gabaliukus imaisyti,kazkur perskaicius buvau..bet nepatiko man
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 27, 22:31)
Papildyta:

Gal uzsieny jie ir skanus... bet Lietuvoj.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 27, 21:31)

varskes torta daznai dariau, paskui sampanini,

o kaip šampaninį darai?
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 28, 11:57)
o kaip šampaninį darai?

kad cia sm ir nuziurejau recepta kazkada.
paieskokit.

pudingo vanilinio 2 pakeliai (arba angliskas Custard), grietinele (plakti reikes), cukraus pagal skoni, sampano (kazkas sm rase kad buteli biggrin.gif..bet as stikline tik pyliau) ir zelatina. zelatinos 2 pakelius naudojau,nes bijojau kad skystas bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 28 birželio 2010 - 15:05
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 28, 16:03)
kad cia sm ir nuziurejau recepta kazkada.
paieskokit.

pudingo vanilinio 2 pakeliai (arba angliskas Custard), grietinele (plakti reikes), cukraus pagal skoni, sampano (kazkas sm rase kad buteli biggrin.gif..bet as stikline tik pyliau) ir zelatina. zelatinos 2 pakelius naudojau,nes bijojau kad skystas bus

As buteli ir supyliau sampano, ir gavosi super tortas! Viskas sustingo.
Atsakyti
man butelio ryskiai per daug smile.gif jautesi sampano skonis , bet siaip as megstu sampana is tauriu gert.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 28 birželio 2010 - 16:38
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 28, 17:37)
man butelio ryskiai per daug smile.gif jautesi sampano skonis , bet siaip as megstu sampana is tauriu gert..  wub.gif

Su stikline sampano, tai jau nebe sampaninis tortas biggrin.gif
Atsakyti