labai skaniai atrodo
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 27, 19:15)
as kadangi anglijoj gyvenu,tai cia kapeikas tie mandariniai,persikai kainuoja... o ir suris mascarpone nei 2 svaru nesiekia pokas.
taigi,keliu foto. labai skanus gavosi,zinokit,per 15 min nebeliko nieko. sveciai iskart viska patvarke. vyras liepe siandien dar viena padaryt, jau saldytuve padetas.
Papildyta:
biskvitas pirktinis, kaip kad gatavi jau buna pirkti. as niekada jo nekepu. nes tingiu
taigi,keliu foto. labai skanus gavosi,zinokit,per 15 min nebeliko nieko. sveciai iskart viska patvarke. vyras liepe siandien dar viena padaryt, jau saldytuve padetas.
Papildyta:
biskvitas pirktinis, kaip kad gatavi jau buna pirkti. as niekada jo nekepu. nes tingiu
As jau del to patyleciau...
tokia jau esu. uzsiemus biznes ledi
visi mano tortai buna nekepti.
varskes torta daznai dariau, paskui sampanini, nu ir kitokius kur daug terliotis nereik
o biskvitus kept nematau reikalo. daug graziu ir skaniu parduotuvese.
lysna sekunde geriau su dukra praleisiu
Papildyta:
ooo kad zinociau
standartiniai man rodos. bent man visada tip-top i forma telpa
visi mano tortai buna nekepti.
varskes torta daznai dariau, paskui sampanini, nu ir kitokius kur daug terliotis nereik
o biskvitus kept nematau reikalo. daug graziu ir skaniu parduotuvese.
lysna sekunde geriau su dukra praleisiu
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 27, 20:12)
merginos, labai reikia man greit atsakymo: kokio skersmens buna pirktinis biskvitinis?
ooo kad zinociau
standartiniai man rodos. bent man visada tip-top i forma telpa
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 27, 22:31)
tokia jau esu. uzsiemus biznes ledi
visi mano tortai buna nekepti.
varskes torta daznai dariau, paskui sampanini, nu ir kitokius kur daug terliotis nereik
o biskvitus kept nematau reikalo. daug graziu ir skaniu parduotuvese.
lysna sekunde geriau su dukra praleisiu
Papildyta:
ooo kad zinociau
standartiniai man rodos. bent man visada tip-top i forma telpa
visi mano tortai buna nekepti.
varskes torta daznai dariau, paskui sampanini, nu ir kitokius kur daug terliotis nereik
o biskvitus kept nematau reikalo. daug graziu ir skaniu parduotuvese.
lysna sekunde geriau su dukra praleisiu
Papildyta:
ooo kad zinociau
standartiniai man rodos. bent man visada tip-top i forma telpa
man but gerai tepimui i 28cm forma sutalpint o kaip tas varskes tortas tavo darosi?
panasiai kaip ir sitas.
varskes 2 pakelius dazniausiai sutrinu,sumalu su nedideliu kieku braskiu mikseryje, kad butu smulki varske o ne gabaliukais tokiais kaip kad buna is pakeliu. tada dadedu pjaustytu braskiu,cukraus, ir kartais grietineles biski dapilu,o jei neturiu ir nereikia, jei braskiu daug tai malant pakankamai sirupo gaunasi.. zelatinos 30g istirpinu ir sumaisau. isverciu viska ant biskvito formoj ir i saldytuva.
skaniai ir gan gaiviai gaunasi.
kazkada bandziau dar sokolado gabaliukus imaisyti,kazkur perskaicius buvau..bet nepatiko man
varskes 2 pakelius dazniausiai sutrinu,sumalu su nedideliu kieku braskiu mikseryje, kad butu smulki varske o ne gabaliukais tokiais kaip kad buna is pakeliu. tada dadedu pjaustytu braskiu,cukraus, ir kartais grietineles biski dapilu,o jei neturiu ir nereikia, jei braskiu daug tai malant pakankamai sirupo gaunasi.. zelatinos 30g istirpinu ir sumaisau. isverciu viska ant biskvito formoj ir i saldytuva.
skaniai ir gan gaiviai gaunasi.
kazkada bandziau dar sokolado gabaliukus imaisyti,kazkur perskaicius buvau..bet nepatiko man
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 27, 22:31)
tokia jau esu. uzsiemus biznes ledi
visi mano tortai buna nekepti.
varskes torta daznai dariau, paskui sampanini, nu ir kitokius kur daug terliotis nereik
o biskvitus kept nematau reikalo. daug graziu ir skaniu parduotuvese.
lysna sekunde geriau su dukra praleisiu
Papildyta:
ooo kad zinociau
standartiniai man rodos. bent man visada tip-top i forma telpa
visi mano tortai buna nekepti.
varskes torta daznai dariau, paskui sampanini, nu ir kitokius kur daug terliotis nereik
o biskvitus kept nematau reikalo. daug graziu ir skaniu parduotuvese.
lysna sekunde geriau su dukra praleisiu
Papildyta:
ooo kad zinociau
standartiniai man rodos. bent man visada tip-top i forma telpa
Gal uzsieny jie ir skanus... bet Lietuvoj....
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 27, 21:31)
o kaip šampaninį darai?
QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 28, 11:57)
o kaip šampaninį darai?
kad cia sm ir nuziurejau recepta kazkada.
paieskokit.
pudingo vanilinio 2 pakeliai (arba angliskas Custard), grietinele (plakti reikes), cukraus pagal skoni, sampano (kazkas sm rase kad buteli ..bet as stikline tik pyliau) ir zelatina. zelatinos 2 pakelius naudojau,nes bijojau kad skystas bus
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 28, 16:03)
kad cia sm ir nuziurejau recepta kazkada.
paieskokit.
pudingo vanilinio 2 pakeliai (arba angliskas Custard), grietinele (plakti reikes), cukraus pagal skoni, sampano (kazkas sm rase kad buteli ..bet as stikline tik pyliau) ir zelatina. zelatinos 2 pakelius naudojau,nes bijojau kad skystas bus
paieskokit.
pudingo vanilinio 2 pakeliai (arba angliskas Custard), grietinele (plakti reikes), cukraus pagal skoni, sampano (kazkas sm rase kad buteli ..bet as stikline tik pyliau) ir zelatina. zelatinos 2 pakelius naudojau,nes bijojau kad skystas bus
As buteli ir supyliau sampano, ir gavosi super tortas! Viskas sustingo.
man butelio ryskiai per daug jautesi sampano skonis , bet siaip as megstu sampana is tauriu gert..
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 28, 17:37)
man butelio ryskiai per daug jautesi sampano skonis , bet siaip as megstu sampana is tauriu gert..
Su stikline sampano, tai jau nebe sampaninis tortas