Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

Kepam kepam smile.gif
Paziurek va cia - prisirinksi visokiu receptu, visokiu biskvitu:
http://www.supermama...howtopic=600663
Atsakyti
Kice, o pagal koki recepta jus kepet?As isbandzius daug biskvitu ,bet savo mylimiausio neturiu ax.gif Galvoju gal koki grietini isbandyti g.gif
Atsakyti
Aš biskvitą pirkau, nes nebuvo laiko man jo išsikepti bigsmile.gif
Atsakyti
konkreciai sitas tortas- plikytos teslos su braskemis. O siaip man patinka pauksciu pieno biskvitai, snikerso, sokoladinis - juodojo misko smile.gif Ten yra visi tie receptai, ankstesnese temose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 25, 00:24)
konkreciai sitas tortas- plikytos teslos su braskemis. O siaip man patinka pauksciu pieno biskvitai, snikerso, sokoladinis - juodojo misko smile.gif Ten yra visi tie receptai, ankstesnese temose smile.gif

aciu.Eisiu ieskoti pauksciu pieno biskvito. Snickersas keptas jau nezinau kiek kartu,kaip tortas jis man pats skaniausias wub.gif ,esu kepus ir juodaji miska.bet va galvoju ,kad maskarpones torui gal reik kokio svelnaus puraus.Rafaelo arba sampaninio torto gal neblogai tiktu.
Atsakyti
sveikos

darysiu ir as siandien mascarpone torta.

sausaininius padus nemegstu.
desiu pirktini biskvita, bandytas daugybe kartu.

Darysiu pagal originala recepta, tik jogurto nedesiu. manau jis ten visai ne prie ko g.gif ir citrinos nedesiu. taciau turiu konservuotu persiku,ananasu, mandarinu...pagalvosiu ka idet
bandysiu tik mascarpone 500gr ir dideli indeli grietineles plakti.

ryt vyro gimtadieni svesim. tikiuosi pavyks.
ikelsiu foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 25 birželio 2010 - 13:38
QUOTE(akvii @ 2010 06 25, 06:54)
aciu.Eisiu ieskoti pauksciu pieno biskvito. Snickersas keptas jau nezinau  kiek kartu,kaip tortas jis man pats skaniausias wub.gif ,esu kepus ir juodaji miska.bet va galvoju ,kad maskarpones torui gal reik kokio svelnaus puraus.Rafaelo arba sampaninio torto gal neblogai tiktu.

as kepu sita wub.gif
http://zaidziamevirt...aki-tortas.html
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2010 06 25, 19:08)

Kazkada buvau radus sita receptuka,reiks butinai isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
nerealiai brangus tas braskinis turetu buti ir riebus. vien biskvitui 6 kiausai blink.gif nekalbant apie sokolada,krema ir tt

tiesa, mano mascarpone torciukas jau saldytuve stovi
ryt nufotkinsiu isemus is formos

krema dariau toki:
500g mascarpone svelnaus su nepilna stikline cukraus maisiau, dejau bonkute konservuotu mandarinu, puse bonkos konservuotu pjaustytu persiku, dapyliau abieju produktu sirupo.po kelis saukstus
isplakiau 400g grietineles , imaisiau i mase.
ir istirpinau 30g zelatinos , imaisiau ir supyliau i forma

skonis laaaaaabai svelnus. jau isivaizduoju kaip tortas tirps burnoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 25 birželio 2010 - 23:42
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 26, 00:41)
nerealiai brangus tas braskinis turetu buti ir riebus. vien biskvitui 6 kiausai blink.gif nekalbant apie sokolada,krema ir tt

krema dariau toki:
500g mascarpone svelnaus su nepilna stikline cukraus maisiau, dejau bonkute konservuotu mandarinu, puse bonkos konservuotu pjaustytu persiku, dapyliau abieju produktu sirupo.po kelis saukstus

LAUKIU tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 06 26, 00:41)

krema dariau toki:

o koki biskvita darei ?
na jis tokio pat brangumo koki tu pati darei biggrin.gif netgi tu dar dejai mandarinu ,persiku ... o kiausiniai 10vnt 3-4lt kainuoja ... mirksiukas.gif as skaiciavau jau viska tiksliai su miltais ir visokiais cukrumis pagal gramus kiek tas tortas man kainavo tai 22lt .. o svere gal kokius 2kg mirksiukas.gif
Atsakyti
as kadangi anglijoj gyvenu,tai cia kapeikas tie mandariniai,persikai kainuoja... o ir suris mascarpone nei 2 svaru nesiekia pokas.

taigi,keliu foto. labai skanus gavosi,zinokit,per 15 min nebeliko nieko. sveciai iskart viska patvarke. vyras liepe siandien dar viena padaryt, jau saldytuve padetas. biggrin.gif
Papildyta:
biskvitas pirktinis, kaip kad gatavi jau buna pirkti. as niekada jo nekepu. nes tingiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 27 birželio 2010 - 18:14