Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 20, 12:16)
sveikutes kepejos, as turiu toki klausima: nusipirkau mascarpones surio maza indeli 190gramu. paragavau, na neskanus man jis... kazin ka galeciau pagaminti is tokio mazo kiekio surio? g.gif  rolleyes.gif gal tiesiog kaip ir tortui viska daryt, tik mazint atitinkamai proporcijas ir gausis pyragaitis? biggrin.gif

Isplak grietinele, idek surio, sumaisyk, viska sudek ant biskvito ar sausaineliu ir pridek ant virsaus daug braskiu thumbup.gif
Atsakyti
Mascarpones tortas tikrai per dvi dienas nesurugsta, ir nieko jam net per 4 dienas nenutiks. Is tikro kai pradedat valgyt torta,tai is kart jo nesuvalgot dazniausiai, o lieka dar ir kitai dienai, ir dar kitai... o jau kalbant apie parduotuvinius, tai is vis neaisku kokio senumo jie buna pardavime...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 20, 15:50)
... lieka dar ir kitai dienai, ir dar kitai...

dar nera taip buve, kad 3 dienas torta valgytume... blink.gif
dziaugiuosi, jei gabaliukas lieka pusryciam prie kavos
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2010 06 20, 18:05)
dar nera taip buve, kad 3 dienas torta valgytume... blink.gif
dziaugiuosi, jei gabaliukas lieka pusryciam prie kavos

Na jus matyt nezinot , kiek dienu senumo torta valgot is parduotuves lotuliukas.gif

O kas, drysciau paklaust, gali nutikt tortui po dvieju dienu, kad tai issprogdinot akis???? g.gif ar turit omeny, kad nevalgot jau visai torto po dvieju dienu, ar tiesiog nelieka?
Atsakyti
mano tortu ne visada lieka 2 dienai, apie 3 diena net kalbos nera.
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2010 06 20, 19:56)
mano tortu ne visada lieka 2 dienai, apie 3 diena net kalbos nera.

Matyt ne daznai darai.... ir labai valgus visi lotuliukas.gif arba mazi tortai rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien padariau vakarui tortuką su mascarpones sūriu

user posted image
Atsakyti
oi,kaip dabar noreciau gabaliuko prie kavos ax.gif labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Siandien, matyt, tortu su mascarpone diena smile.gif As irgi turiu tortuka - kaip prapjausiu - idesiu biggrin.gif
Atsakyti
Stai ir pjuvis manojo tortuko

user posted image
user posted image
Atsakyti
Maskarponė su braškėmis iš daržo:
user posted image
Atsakyti
Mergaites, biskvita pacios kepat ar perkat?
Cia klausiu apie du paskutinius tortukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 24 birželio 2010 - 19:25