Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

QUOTE(kirbe @ 2009 11 19, 16:28)
Sveikos kepejeles.....nezinau ar cia buvo toks receptukas,bet parasysiu koky as darau torta su mascarpones suriu...

biskvitas:
6 kiausiniai
200gr cukraus
300gr miltu
vanil esencijos arba vanilinio cukraus...

kiausinius su cukrumi isplakti iki purumo,pilti vanil. cukru ir ranka atsargiai ymaisyti miltus...pilti y 26 cm skersmens forma ir kepti 180 temp apie 40 min....

kremas:

200gr cukraus
500gr mascarpones surio
400gr grietineles
3 kiausiniai
2 valgomi saukstai su kaupuku zelatinos
50-60gr apelsinu sulciu
trupuciukas citr.rugsteles....

zelatina isbrinkinti apelsinu sultyse,grietinele isplakti su trupuciu cukraus ir cit. rugstele,atskiram inde isplakti kiausiniu baltymus su cukrumi iki standumo,mascarpones sury isplakti su kiausiniu tryniais taip pat atskiram inde....
tada visus isplaktus ingredientus sumaisome ir supilame istirpinta zelatina....dar truputy paplakame ir kramas padarytas.
biskvita supjaustome y 3 dalis,sulaistome siek tiek apelsinu sulciu-vandens virinto -cukraus sirupu  ir dedame y forma,kurioje kepe biskvitas.gaunasi 2 sluoksniai storoki kremo ir 3 slauksniai biskvito.Kai susala,puosiame  kaip norime.....SKANAUS....
user posted image
SIS MANO TRTAS PUOSTAS BEZE.....

Gaminau sita smile.gif dar skenesnio nesu valgiusi wub.gif
Atsakyti
kiek pakeistas variantas, biskvito dariau du sluoksnius, man per riebu būna, kai tos varškės storas sluoksnis, o į vieną iš pertepimo sluoksnių įpyliau truputį aguonų smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
niu jau labai grazu thumbup.gif
as ir savaitgali bandysiu vel..bet vis nepataikau zelatinos tinkamai ideti:(

QUOTE(Vigilyte @ 2010 05 31, 08:31)
kiek pakeistas variantas, biskvito dariau du sluoksnius, man per riebu būna, kai tos varškės storas sluoksnis, o į vieną iš pertepimo sluoksnių įpyliau truputį aguonų smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(TomaM @ 2010 06 01, 12:00)
niu jau labai grazu thumbup.gif
as ir savaitgali bandysiu vel..bet vis nepataikau zelatinos tinkamai ideti:(

želatinos nededu ir tortas neištyžta 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš, rezultatu likau labai patenkinta blush2.gif , dariau pirmą kartą tortuką su mascarpone, manau, kad skanus bus ax.gif vakare įkelsiu ir pjūvio foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 06 02, 13:53)
Pasirodau ir aš, rezultatu likau labai patenkinta blush2.gif , dariau pirmą kartą tortuką su mascarpone, manau, kad skanus bus ax.gif  vakare įkelsiu ir pjūvio foto 4u.gif

nu labai gražu bigsmile.gif , man baisiai pjūvis rūpi, bus ten tų aguonų ar ne g.gif ?
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 06 03, 06:18)
nu labai gražu bigsmile.gif , man baisiai pjūvis rūpi, bus ten tų aguonų ar ne   g.gif ?
biggrin.gif

Buvo aguonu mirksiukas.gif , dejau i viena sluoksni, labaaai skaniai buvo... Dariau pagal jusu tortuko pavyzdi. Labai megstu aguonas, bet pati nesugalvociau pakeisti receptuka blush2.gif
o cia pjuvis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 03 birželio 2010 - 08:45
Dariau ir aš. Tik biskvitą pirkau. Tada l. greit viską paruoši. Gavosi skanus smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,drauge prase iskepti torta ax.gif kita savaite kepsiu torta su mascarpone pagal Glacee,jei valgys torta sestadieni tai kada man ji butu geriausia sutepti?Drauge nori pasiimti ketvirtadieni bet as bijau kad iki sestadienio surugs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 06 12, 00:23)
Labas vakaras,drauge prase iskepti torta  ax.gif kita savaite kepsiu torta su mascarpone pagal Glacee,jei valgys torta sestadieni tai kada man ji butu geriausia sutepti?Drauge nori pasiimti ketvirtadieni bet as bijau kad iki sestadienio surugs  unsure.gif

nu as nerizikuociau taip ilgai laikyt ji g.gif .. as vakar vakare sutepiau ir vat siandien ryte jau su B beveik puse suvalgem lotuliukas.gif .. dariau pagal si recepta http://zaidziamevirt...aki-tortas.html
Atsakyti
sveikutes kepejos, as turiu toki klausima: nusipirkau mascarpones surio maza indeli 190gramu. paragavau, na neskanus man jis... kazin ka galeciau pagaminti is tokio mazo kiekio surio? g.gif rolleyes.gif gal tiesiog kaip ir tortui viska daryt, tik mazint atitinkamai proporcijas ir gausis pyragaitis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 20, 13:16)
sveikutes kepejos, as turiu toki klausima: nusipirkau mascarpones surio maza indeli 190gramu. paragavau, na neskanus man jis... kazin ka galeciau pagaminti is tokio mazo kiekio surio? g.gif  rolleyes.gif gal tiesiog kaip ir tortui viska daryt, tik mazint atitinkamai proporcijas ir gausis pyragaitis? biggrin.gif

http://sauletavirtuv...io-sluoksneliu/
Atsakyti