QUOTE(airius @ 2010 05 24, 23:25)
Nagi nagi destik kaip darei su rikoto suriu
. Turiu ir as jo nusipirkus ir nezinau kam naudot, o cia ziuriu tortukas sulipdytas
As dar kartais naudoju Ricota suri blyneliams, visai skaniai gaunasi. Dar kartais bananu ipjaustu. Naudoju, tuos mazus, nezinau kaip jie teisngai vadinasi, bet jie zymiai saldesni.
O torta dariau paprastai, kaip jau sakiau biskvita pirkau parduotuveje. Dabar jau net nepamenu koks tiksliai.
Tada, emiau Ricota dejau cukru, truputi vaniles, romo esencijos ir apie puse puodelio, gal kiek daugiau zeles. Viska ismaiciau ir naudojau pertepimui. Dejau biskvita, suri, sviezias braskes ir t.t. Pabaigus visa ji aptepiau suriu, apibarsciau aguonomis ir ant virsaus uzdejau kelias saldutuve besivoliojancias gervuoges. Tai tiek.
Man pasakysiu, nelabai patiko su Ricota, nes tas tortas gavosi kiek sausokas, gal kita karta biskvita reiktu sulieti kazkuo.
"Didžioji turtų dalis yra nepastebima. Žmogus, vairuojantis gražų automobilį ir gyvenantis dideliame name, gali turėti daugiau skolų ir būti mažiau vertas nei santechnikas, vairuojantis seną sunkvežimį, bet dirbantis tik tada, kai jam nusibosta žvejoti. "
A Little Something