i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Marskaponės sūris mano naujai atrastas produktas , ką dar galima iš jo pagaminti be maskarponės torto ir tiramisu?
QUOTE(atograza @ 2010 05 09, 13:26)
Marskaponės sūris mano naujai atrastas produktas , ką dar galima iš jo pagaminti be maskarponės torto ir tiramisu?
Dar gali išbandyti šitą receptuką , man patiko
QUOTE(Mayfly @ 2010 05 09, 23:37)
ačiū už nuorodą, man patiko, reiks išbandyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 10, 09:09)
as ir vis gundausi isbandyt si tortuka, et kad jis ne is pigiuju vien suris kiek....
Bet pigiau nei pirkti gatavą Ir akcijų neretai būna, ypač dažnai prismoje du indelius už vieno kainą parduoda
QUOTE(atograza @ 2010 05 09, 13:26)
Marskaponės sūris mano naujai atrastas produktas , ką dar galima iš jo pagaminti be maskarponės torto ir tiramisu?
Merginos sakykit kas tie TIRAMISAI, na ne is dziungliu esu, bet nezinau
QUOTE(airius @ 2010 05 11, 17:38)
Merginos sakykit kas tie TIRAMISAI, na ne is dziungliu esu, bet nezinau
Tiramisu yra tikras italiskas desertas. Yra cia net ayskira tema tiramisu tortas.
QUOTE(Asseni @ 2010 05 11, 18:55)
Tiramisu yra tikras italiskas desertas. Yra cia net ayskira tema tiramisu tortas.
Aciu , bandysiu ieskot kas tai per skanestai
Laba, norėčiau pasiklausti, darysiu makarponės tortuką rytoj, o valgysim šeštadienį, kažin jam nieko nenutiks taip ilgai bestovint?
Perskaiciau daug temoje esanciu receptu ir pasidariau savaip si tortuka. Dariau dietiskesni ir lengvesni varianta.
Tortas su Mascarpones suriu
Padas:
360g. Sausainiu "Gaidelis" be cukraus, su fruktoze
100g. Kondensuoto pieno
40g. Lydyto sviesto
1 Kriause
1 Bananas
Kremas:
200g. Musu svelniosios varskes
190g. Mascarpones surio
400g. Naturalaus jogurto be cukraus 3 proc riebumo
285g. Kondensuoto pieno
40g. Zelatinos
Papuosimui:
Koncervuoti persikai
Eiga:
Pirmiausia uzpyliau zelatina 100ml saltu vandeniu ir palikau isbrinkti. Sausainius sumaliau iki miltuku, uzpyliau lydyta sviesta, kondensuota piena ir prispaudziau su saukstu. Ant virsaus griezineliais suspjausciau banana, kriause. Tuomet pada padejau i i saldytuva atsalti.
Visus kremui skirtus produktus sumaisiau su mikseriu. Pasildziau zelatina ant nedideles ugnies, kol ji issilyde. Tuomet siek tiek atvesinau ir letai maisydama toliau mikseriau supyliau zelatinos mase i krema.
Istraukiau torto pada is saldytuvo, ipyliau krema, tolygiau paskirsciau ir palikau saldytuve per nakti. Veliau puosiau persikais.
Gavosi labai gaivus ir skanus Mascarpones torto variantas
Tortas su Mascarpones suriu
Padas:
360g. Sausainiu "Gaidelis" be cukraus, su fruktoze
100g. Kondensuoto pieno
40g. Lydyto sviesto
1 Kriause
1 Bananas
Kremas:
200g. Musu svelniosios varskes
190g. Mascarpones surio
400g. Naturalaus jogurto be cukraus 3 proc riebumo
285g. Kondensuoto pieno
40g. Zelatinos
Papuosimui:
Koncervuoti persikai
Eiga:
Pirmiausia uzpyliau zelatina 100ml saltu vandeniu ir palikau isbrinkti. Sausainius sumaliau iki miltuku, uzpyliau lydyta sviesta, kondensuota piena ir prispaudziau su saukstu. Ant virsaus griezineliais suspjausciau banana, kriause. Tuomet pada padejau i i saldytuva atsalti.
Visus kremui skirtus produktus sumaisiau su mikseriu. Pasildziau zelatina ant nedideles ugnies, kol ji issilyde. Tuomet siek tiek atvesinau ir letai maisydama toliau mikseriau supyliau zelatinos mase i krema.
Istraukiau torto pada is saldytuvo, ipyliau krema, tolygiau paskirsciau ir palikau saldytuve per nakti. Veliau puosiau persikais.
Gavosi labai gaivus ir skanus Mascarpones torto variantas
[quote=Alyssa,2010 05 12, 18:22]
Perskaiciau daug temoje esanciu receptu ir pasidariau savaip si tortuka. Dariau dietiskesni ir lengvesni varianta.
Tortas su Mascarpones suriu
Sveiki. Atrodo skaniai. Tikrai bandysiu, nes patinka liesesni, o sakykit persikus uzdejot ir viskas, ar dar pylet zele ant ju . Tikiuosi nieko pries, jei darysiu copy
Perskaiciau daug temoje esanciu receptu ir pasidariau savaip si tortuka. Dariau dietiskesni ir lengvesni varianta.
Tortas su Mascarpones suriu
Sveiki. Atrodo skaniai. Tikrai bandysiu, nes patinka liesesni, o sakykit persikus uzdejot ir viskas, ar dar pylet zele ant ju . Tikiuosi nieko pries, jei darysiu copy