QUOTE(Aurinija @ 2010 02 24, 17:37)
Sveikos, prisižiūrėjau jūsų šedevrų, tai taip išalkau
Nusprendžiau pasidaryti tokį tortuką savo gimtadieniui, kuris ne už kalnų.
Turiu porą klausimų. dabar nežinau, kokio skersmens mano tortinė, nes paskolinau draugei
bet ji tokio dydžio, kaip parduodami biskvitai, tai ar man užtektų pusės normos? Na, dedant 250g maskarponės ir visko perpus maždaug.
Pagalvojau, kad geriau padarysiu du mažesnius, bet skirtingus
Tai tarkim užtektų pusė normos ir vienas biskvitas?
ir dar klausimėlis. Jei norėčiau įdėt vaisių į pačią masę, tai nepraskiestų pvz persikai konservuoti?
Na, as dar ne ase tortu darymo
, bet jau is praktikos galiu patarti
As irgi daryciau du mazesnius tortukus. Ir tik is vieno biskvito, kitas sluoksnis butu uogu ar tarkuoto sokolado, o trecias visa kita mase.
O del kiekio, tai
, bet manau, kad jei dviems ir dar jei noretumei kad surio sluoksnis storas butu, tai reiktu is 500gr maskarpones daryti....
O del zele, tai as isviso jos nedeciau, arba labai mazai..
O del vaisiu imaisymo i balta mase tai nezinau....