Aš irgi su tokia forma darau.
Beje aš mascarponės torto receptą modifikavau. Dėjau šiek tiek daugiau cukraus (man nesaldu pasirodė pirmą kart kai dariau), vietoj citrinos pyliau vyšnių kompoto ir avietinio jogurto. super skonis gavosi. o kad nebūtų taip riebu tai aš dedu du biskvitus o ne vieną, tuomet tas riebumas nesijaučia.
QUOTE(nykshtuke @ 2009 10 22, 09:14)
Aš irgi su tokia forma darau.
Beje aš mascarponės torto receptą modifikavau. Dėjau šiek tiek daugiau cukraus (man nesaldu pasirodė pirmą kart kai dariau), vietoj citrinos pyliau vyšnių kompoto ir avietinio jogurto. super skonis gavosi. o kad nebūtų taip riebu tai aš dedu du biskvitus o ne vieną, tuomet tas riebumas nesijaučia.
Beje aš mascarponės torto receptą modifikavau. Dėjau šiek tiek daugiau cukraus (man nesaldu pasirodė pirmą kart kai dariau), vietoj citrinos pyliau vyšnių kompoto ir avietinio jogurto. super skonis gavosi. o kad nebūtų taip riebu tai aš dedu du biskvitus o ne vieną, tuomet tas riebumas nesijaučia.
va, kaip skiriasi skoniai Mas su mascarpone buvo per saldu ir per riebu, dar bandžiau su ricotta, tai dabar tik su ricotta ir darysiu
O kaip biskvitą laistai? Aš bandžiau ir su dviem, bet nepatiko, gal negerai sulaisčiau
nepykit uz neismaneliskus klausimus,bet labai reikia jusu pagalbos...
noriu pabandyt padaryt tortuka su mascarpones suriu,bet ne nezinau kaip jis atrodo
ar tai sis suris is kurio gaminami tortai?ir kokia mazdaug kaina?
turbut jo rasti galima tik didziosiose parduotuvese
Labas merginos,
as siandien bandysiu pirma karta sukurpti maskarpones sedevra. Vakar tiek prisiskaiciau jusu patarimu ir prisiziurejau foto, kad net sapnavau, kai doroju savo "maskarponiu" . Taigi laikykit, prasau, uz mane kumscius, kai turesiu rezultata, parodysiu ir jums .
as siandien bandysiu pirma karta sukurpti maskarpones sedevra. Vakar tiek prisiskaiciau jusu patarimu ir prisiziurejau foto, kad net sapnavau, kai doroju savo "maskarponiu" . Taigi laikykit, prasau, uz mane kumscius, kai turesiu rezultata, parodysiu ir jums .
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 10 22, 11:13)
nepykit uz neismaneliskus klausimus,bet labai reikia jusu pagalbos...
noriu pabandyt padaryt tortuka su mascarpones suriu,bet ne nezinau kaip jis atrodo
ar tai sis suris is kurio gaminami tortai?ir kokia mazdaug kaina?
turbut jo rasti galima tik didziosiose parduotuvese
sitas labai geras
Papildyta:
QUOTE(tomyte @ 2009 10 22, 11:53)
Labas merginos,
as siandien bandysiu pirma karta sukurpti maskarpones sedevra. Vakar tiek prisiskaiciau jusu patarimu ir prisiziurejau foto, kad net sapnavau, kai doroju savo "maskarponiu" . Taigi laikykit, prasau, uz mane kumscius, kai turesiu rezultata, parodysiu ir jums .
as siandien bandysiu pirma karta sukurpti maskarpones sedevra. Vakar tiek prisiskaiciau jusu patarimu ir prisiziurejau foto, kad net sapnavau, kai doroju savo "maskarponiu" . Taigi laikykit, prasau, uz mane kumscius, kai turesiu rezultata, parodysiu ir jums .
lauksim lauksim, sekmes
As tai daznai sita torciuka darau. Kaip tik siandien prikirtau jau
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 10 22, 11:43)
nepykit uz neismaneliskus klausimus,bet labai reikia jusu pagalbos...
noriu pabandyt padaryt tortuka su mascarpones suriu,bet ne nezinau kaip jis atrodo
ar tai sis suris is kurio gaminami tortai?ir kokia mazdaug kaina?
turbut jo rasti galima tik didziosiose parduotuvese
gerai,kad paklausei, nes as jau zadejau tokio klausimo klaust
sakot,kad skanus tortas,noreciau isbandyti recepta, tik nerandu kur jis, jei kuri galit idekit nuoroda, busiu labai dekinga
pati paklausiau,pati ir atsakau
mascarpone suris 500g kainuoja 13.99lt pirkau maximoj XX
mascarpone suris 500g kainuoja 13.99lt pirkau maximoj XX
QUOTE(Will @ 2009 10 22, 10:30)
va, kaip skiriasi skoniai Mas su mascarpone buvo per saldu ir per riebu, dar bandžiau su ricotta, tai dabar tik su ricotta ir darysiu
O kaip biskvitą laistai? Aš bandžiau ir su dviem, bet nepatiko, gal negerai sulaisčiau
O kaip biskvitą laistai? Aš bandžiau ir su dviem, bet nepatiko, gal negerai sulaisčiau
nelaisciau visai. tik kita kart vyras liepe grietineles ant virsaus nedet nes visa skoni sugadina. o riebumas be abejo individualus dalykas. man pvz labaj skanu aguoninis tortas su sviestiniu kremu bet daug tokio nesuvalgysi.
QUOTE(Neila+69 @ 2009 10 22, 22:50)
gerai,kad paklausei, nes as jau zadejau tokio klausimo klaust
sakot,kad skanus tortas,noreciau isbandyti recepta, tik nerandu kur jis, jei kuri galit idekit nuoroda, busiu labai dekinga
sakot,kad skanus tortas,noreciau isbandyti recepta, tik nerandu kur jis, jei kuri galit idekit nuoroda, busiu labai dekinga
mergaites nepykit, bet gal galit mestelt receptuka kaip ta torciuka pasigaminti... labai reikia, o laiko paieskoms neturiu...
QUOTE(nykshtuke @ 2009 10 23, 14:45)
nelaisciau visai. tik kita kart vyras liepe grietineles ant virsaus nedet nes visa skoni sugadina. o riebumas be abejo individualus dalykas. man pvz labaj skanu aguoninis tortas su sviestiniu kremu bet daug tokio nesuvalgysi.
O kokį biskvitą naudojai? Išties girdėjau, kad tų pirktinių nereikia laistyti, bet aš pati kepiau , tai dariau pirmą kartą ir per mažai suliejau, tai vietomis buvo per sausas