Klausimas profėms: mano Maskarponės (nepradėta) tuoj baigsisi galiojimas už poros dienų. o jei aš į šaldiklį įkiščiau ir išsitraukčiau po savaitėlės? kaži ar galima tokį dalyką šaldyt?
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 08 18, 13:12)
Klausimas profėms: mano Maskarponės (nepradėta) tuoj baigsisi galiojimas už poros dienų. o jei aš į šaldiklį įkiščiau ir išsitraukčiau po savaitėlės? kaži ar galima tokį dalyką šaldyt?
Nesuk sau galvos, del maskarpones galiojimo laiko, saldytuve gali buti dar kelis men. be baimes
QUOTE(Srove @ 2009 08 18, 22:22)
Nesuk sau galvos, del maskarpones galiojimo laiko, saldytuve gali buti dar kelis men. be baimes
na vat nezinojau. Rdau uzsistovejusi, pora savaiciu po pasibaigusio galiojimo ir meciau lauk ( nors ir gaila buvo) bet kad ziopla
QUOTE(Srove @ 2009 08 18, 22:22)
Nesuk sau galvos, del maskarpones galiojimo laiko, saldytuve gali buti dar kelis men. be baimes
Šaldytuve ar šaldiklyje? Jei šaldytuve, tai kam tada tas galiojimo laikas nurodytas
Nesenai dariau su mascarpone pagal pradinį receptą, tai išties neblogai Dėjau mažiau grietinėlės ir cukraus, vienos citrinos sultis (žievelių nenaudojau), skanu, bet visgi rieboka. Dabar ketinu pamėginti su ricotos sūriu
QUOTE(Srove @ 2009 08 18, 22:22)
Nesuk sau galvos, del maskarpones galiojimo laiko, saldytuve gali buti dar kelis men. be baimes
beveik taip. tik butinai nepradaryta. tik va karta tokia keliom dienom po nurodytos datos perlaikyta man buvo jau apkartusi
Sveikos skaniu tortuku kepimo speces skrandis gurgia paskaitinejus,
norejau paklausti ar imanoma pasidaryti mascarpone suri namuose, gal, kas kada bandete, pvz, Ricottos recepta namu gamybos radau interneto platybese, bet va su mascarpone receptuku prasciau - nepatikau (sorry, jei sis klausimas buvo jau aptartas ankstesniuose temos puslapiuose, nelabai turiu laikelio daug skaityti)
norejau paklausti ar imanoma pasidaryti mascarpone suri namuose, gal, kas kada bandete, pvz, Ricottos recepta namu gamybos radau interneto platybese, bet va su mascarpone receptuku prasciau - nepatikau (sorry, jei sis klausimas buvo jau aptartas ankstesniuose temos puslapiuose, nelabai turiu laikelio daug skaityti)
QUOTE(Astukum @ 2009 08 30, 18:28)
Sveikos skaniu tortuku kepimo speces skrandis gurgia paskaitinejus,
norejau paklausti ar imanoma pasidaryti mascarpone suri namuose, gal, kas kada bandete, pvz, Ricottos recepta namu gamybos radau interneto platybese, bet va su mascarpone receptuku prasciau - nepatikau (sorry, jei sis klausimas buvo jau aptartas ankstesniuose temos puslapiuose, nelabai turiu laikelio daug skaityti)
norejau paklausti ar imanoma pasidaryti mascarpone suri namuose, gal, kas kada bandete, pvz, Ricottos recepta namu gamybos radau interneto platybese, bet va su mascarpone receptuku prasciau - nepatikau (sorry, jei sis klausimas buvo jau aptartas ankstesniuose temos puslapiuose, nelabai turiu laikelio daug skaityti)
Man irgi būtų labai įdomu... į googlę įrašius 'how to make mascarpone' išmeta daug receptų, bet ar tikrai pavyktų pasigamint? nes kaina šio taip dažnai reikiamo skanumyno kandžiojasi...
Sveikos kulinares
as tik pradedancioji, taciau labai noriu ismokt daryt visokius skanumynus ir netik pabusiu blondine ir paklausiu mascarpone tortas dedamas i saldytuva ir kiek laiko reikia ji laikyti kad sustingtu? kaip po to jus is formos ji isimate? gal yra kazkas specialaus (koks indas ar dar kas), nes as net nenutuokiu aciu
as tik pradedancioji, taciau labai noriu ismokt daryt visokius skanumynus ir netik pabusiu blondine ir paklausiu mascarpone tortas dedamas i saldytuva ir kiek laiko reikia ji laikyti kad sustingtu? kaip po to jus is formos ji isimate? gal yra kazkas specialaus (koks indas ar dar kas), nes as net nenutuokiu aciu
QUOTE(vikaura @ 2009 10 20, 20:05)
Sveikos kulinares
as tik pradedancioji, taciau labai noriu ismokt daryt visokius skanumynus ir netik pabusiu blondine ir paklausiu mascarpone tortas dedamas i saldytuva ir kiek laiko reikia ji laikyti kad sustingtu? kaip po to jus is formos ji isimate? gal yra kazkas specialaus (koks indas ar dar kas), nes as net nenutuokiu aciu
as tik pradedancioji, taciau labai noriu ismokt daryt visokius skanumynus ir netik pabusiu blondine ir paklausiu mascarpone tortas dedamas i saldytuva ir kiek laiko reikia ji laikyti kad sustingtu? kaip po to jus is formos ji isimate? gal yra kazkas specialaus (koks indas ar dar kas), nes as net nenutuokiu aciu
Geriausiai palikti per naktį šaldytuve. O aš darau tortus dėdama į tortinę formą, o paskui apipjaunu kraštą ir išimu lengvai. Perdedu į lėkštę, o ten jau galiu puošti.
QUOTE(neli @ 2009 10 20, 21:11)
Geriausiai palikti per naktį šaldytuve. O aš darau tortus dėdama į tortinę formą, o paskui apipjaunu kraštą ir išimu lengvai. Perdedu į lėkštę, o ten jau galiu puošti.
Nu reiks bandyt daryt, prisikopinau receptu, kad nesusimaisyt tik man ka po ko daryt
QUOTE(vikaura @ 2009 10 20, 21:05)
kaip po to jus is formos ji isimate? gal yra kazkas specialaus (koks indas ar dar kas), nes as net nenutuokiu aciu
Yra specialios tortinės, kurios prasiplečia ir šonai lengvai nusiima
va tokios: