Tai kad jei pagrindas is sausainiu ir sviesto, nebereikia kepti Cia panasus pavyzdys pagrindo
http://beatosvirtuve...ai-greitas.html
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 11, 21:25)
Tai kad jei pagrindas is sausainiu ir sviesto, nebereikia kepti Cia panasus pavyzdys pagrindo
http://beatosvirtuve...ai-greitas.html
http://beatosvirtuve...ai-greitas.html
ten pyragas buvo tikrai kepamas tik neilgai aš manau
QUOTE(ssanta @ 2009 05 11, 22:07)
ten pyragas buvo tikrai kepamas tik neilgai aš manau
Jo,kepe tikrai,paziuresiu laida per interneta,jei rasiu,tai tada viska zinosiu
QUOTE(raudona sraige @ 2009 05 20, 16:33)
labas visoms jus cia tokios nuostabios kepejos, taigi noriu paklausti: ar galima kepti maskarpone? ta prasme zadu kepti varskes pyraga su pudingu, bet vietoj varskes noreciau deti maskarpone... ar cia gautusi kazkas, ar as jau visai nusisneku...
Kepti maskarpone tikrai galima, bet dėl šito pyrago tai abejočiau Man atrodo, labai riebus gautųsi. Bet pabandyti aišku galima.
QUOTE(kittychan @ 2009 04 22, 07:07)
noriu noriu
mano maskarpone su biskvitiniu sausainiu tvorele. viduj zele ir konservuotu abrikosu gabaliukai. beje, du sluoksniai biskvito ir sausainiu tvorele netiko man, labai jau daug biskvitu rytoj vel maskarpone darau. tiek uzsakymu o noreciau pabandyti kanors naujo
http://public.fotki....s/p1010629.html
http://public.fotki....s/p1010629.html
http://public.fotki....s/p1010632.html
paieskosiu ka gero dar galima padayti maskarpones surio pagrindu. o gal ka ypatingai rekomenduojat? aciu
http://public.fotki....s/p1010629.html
http://public.fotki....s/p1010629.html
http://public.fotki....s/p1010632.html
paieskosiu ka gero dar galima padayti maskarpones surio pagrindu. o gal ka ypatingai rekomenduojat? aciu
cia mano maskarpone puosta sokoladu tarp biskvito ir maskarpones tepiau braskiu dzemo. super, labai tiko.
http://public.fotki....s/p1010729.html
http://public.fotki....s/p1010731.html
http://public.fotki....s/p1010732.html
http://public.fotki....s/p1010734.html
http://public.fotki....s/p1010738.html
http://public.fotki....s/p1010737.html
http://public.fotki....s/p1010740.html
http://public.fotki....s/p1010729.html
http://public.fotki....s/p1010731.html
http://public.fotki....s/p1010732.html
http://public.fotki....s/p1010734.html
http://public.fotki....s/p1010738.html
http://public.fotki....s/p1010737.html
http://public.fotki....s/p1010740.html
QUOTE(lexx @ 2009 05 26, 19:25)
cia mano maskarpone puosta sokoladu tarp biskvito ir maskarpones tepiau braskiu dzemo. super, labai tiko.
wouw kaip grazuuuu
Sveikos
Gal galetumete patarti,darau torta su maskarpones suriu,bet dedu ir grietinele,kaip geriau sustandinti visa krema,ar su grietineles standikliu ar su zelatinu
Gal galetumete patarti,darau torta su maskarpones suriu,bet dedu ir grietinele,kaip geriau sustandinti visa krema,ar su grietineles standikliu ar su zelatinu
QUOTE(Neryte @ 2009 05 27, 09:19)
Sveikos
Gal galetumete patarti,darau torta su maskarpones suriu,bet dedu ir grietinele,kaip geriau sustandinti visa krema,ar su grietineles standikliu ar su zelatinu
Gal galetumete patarti,darau torta su maskarpones suriu,bet dedu ir grietinele,kaip geriau sustandinti visa krema,ar su grietineles standikliu ar su zelatinu
su zelatina
paskaiciuok kiek mililitru gaunasimases viska sudejus ir paziurek kiek zelatinos reikes, ant pakeliu buna parasyta kiek zelatinos reikia kokiam kiekiui. ash naudoju optima linija, jos pakelio reikia 400 ml.
jei jau ten kox 100ml mases daugiau tai niekis. nes patoi mase is saves tirsta