Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

QUOTE(Burtininke @ 2009 05 07, 14:55)
Klausimas: su kuo maišot sūrį, kad be gumuliukų išsimaišytų  g.gif

Su grietinėle, kurioje būna supilta želatina smile.gif
Atsakyti
http://public.fotki....s/p1010446.htmlna radau laiko prisest. kaip sakiau, dariau puse torto su maskarpone, ir puse su varskes kremu. abu gavosi super skanus in nepanasus vienas i kta. o maskarpones skonis man gavosi labai panasus i maximini. tik va as dariau tik su jogurtu liesu grietineles sumazinau.
250 maskarpones
400 lieso jogurto be skonio
1 apelsino sultys
biksiukas citrinos sulciu, ir zieveles
70g cukraus
2pok vanilinio cukraus
ir gal kokia 100 grietineles tiktai, nes juk ta maskarpone riebi be proto, 80 proc. o va su varskes kremu kur dariau tai maisiau viska su grietinele, nes ta varske tik 3 proc.riebumo ir puodeli vysniu skonio jogurto ipyliau.

abiem sunaudojau 3 pok optoima linija zelatinos. biskvita kepiau pagal sampano torto recepte aprasyta.

deja fotkiu, nepadariau, o tox grazus gavosi, aptaskiau sokolado srovelem. tik valgant prisiminiau.

bet diena pries tai iskepiau maziuka tik su varskes kremu. tai fotke tik to idesiu.
Atsakyti
http://public.fotki....s/p1010446.html

va dabar gal rodys. atsiprasau, sunkiai man cia su tom fotkem ax.gif
Atsakyti
Lexx tortukas

user posted image
Atsakyti
wub.gif labai simpatiskas tortukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 08, 07:11)
Lexx tortukas

user posted image

Koks grožis thumbup.gif

Klausimas: su kuo maišot sūrį, kad be gumuliukų išsimaišytų

Povila$,
Su grietinėle, kurioje būna supilta želatina

Aš klausiau: ar su šaukšu ar mikseriu ar blenderiu doh.gif Blogai klausimą pateikiau lotuliukas.gif Iš pradžių vieną sūrį išmaišot ar iškarto su jogurtu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 05 08, 09:45)
Koks grožis  thumbup.gif
Klausimas: su kuo maišot sūrį, kad be gumuliukų išsimaišytų 

Povila$,
Su grietinėle, kurioje būna supilta želatina

Aš klausiau: ar su šaukšu ar mikseriu ar blenderiu  doh.gif Blogai klausimą pateikiau  lotuliukas.gif Iš pradžių vieną sūrį išmaišot ar iškarto su jogurtu?  g.gif  4u.gif

Aš maišau su mikseriu kartu sūrį, jogurtą ir kondensuotą pieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2009 05 08, 09:16)
Aš maišau su mikseriu kartu sūrį, jogurtą ir kondensuotą pieną 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 05 08, 09:45)
Aš klausiau: ar su šaukšu ar mikseriu ar blenderiu  doh.gif Blogai klausimą pateikiau  lotuliukas.gif Iš pradžių vieną sūrį išmaišot ar iškarto su jogurtu?  g.gif  4u.gif

Iš pradžių sūrį paplaku, o tada labai atsargiai (šaukštu) įmaišau apstingusią grietinėlę smile.gif
Atsakyti
aciu KibirVibir, kad nuotraukyte ikelet 4u.gif
kati neseniai baigiau daryt maskarpone. ryt mociutes jubiliejus 90 clap.gif happybday.gif tai dariau dicki 28 skersmens tortisima biggrin.gif imaisiau konservuotu abrikosu ir zele gabaliuku. biskvita pirkau, nes ir tep daug darbu turejau. ryt puosiu braskemis. nufotografuosiu butinai. ai, va kadangi biskvitai pirktiniai mazesni nei mano forma, tai krastuose padariau tvorele is biskvitiniu sausainiu g.gif ziuresim kaip atrodys. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Gal kuri ziurejo TV laida Sestadienio rytas, praejusi sestadieni,kai sokeja Izabele gamino surio pyraga? bigsmile.gif Man labai skanus pasirode ir labai panasus receptas i mascarpones surio tortus,tik ten varske dedasi smile.gif Gaila,recepto nespejau uzsirasyt ir ne visus produktus prisimenu,tai gal kuri prisimena ir parasys cia? 4u.gif O gal yra atskira tema tokiems pyragams,tik as jos neradau? g.gif
Atsakyti
kiekių tai neatsimenu, bet žinau kad pagrindą padarė iš selgos sausainių 1,5 pak ir sviesto tirpinto, paskui užpylę tą surio masę padarytą berods iš kiaušinių varškes 800g, cukraus, vaniles (viską kartu plaktukve maišė) ir daugiau neatsimenu, o gal ir kepė iškart g.gif gal kuri mamyte labiau atsimins
Atsakyti