sveikos
zadu gamint 2-aji savo torta (suo juoduoju misku butu trecias, bet maniau ten pyragas
)
prisiskaiciau cia temu apie maskarpones tortus. ir ryt darysiu palyginamji experimenta
maximoj radau toki produkta - varskes krema . be jokiu priedu, nors buvo ir vanilinio ir dar kazkokio, jis tirstas, tepasi, bet tik 3 procentu riebumo. o kainuoja 400g indelis tik 4litai su centais. valio Alma varskes kremas vadinasi. bet jis padetas prie varskes produktu, kur varskes su uogom ir pan.
taigi bandysiu ji panaudoti vietoj maskarpones.
tiesa darysiu ir su maskarpone, i forma skersai desiu pertvarele ir darysiu du pusmenulius : viena su maskarpone, kita su varskes kremu. ziuresiu kas gausis. manau kad ir tas ir tas gausis skanus, tik gali skirtis, ieskosim skirtumu. o skirtumus pazadu parasyti kai jau tortelis bus sulestas
tokia ideja kilo, nes MB ir mano uosvio gimtadieniai ta pacia diena, galvojau du tortai nelimpa, tai padarysiu 2in1
puse tokio puse tokio. nesakysiu kuris yra kuris ir prasysiu atskirti, kuris ju manymu su maskarpone
cirkininke as