QUOTE(angi @ 2009 04 06, 14:13)
kas bandet kept si torciuka, patarkit
vienam recepte radau, kad pagrindui dejo sausainius is pakelio (
sausainius susmulkina,sumaišo su lydytu sviestu ir jais iškloja formos dugną,apspaudo ir įdedam į šaldytuvą).
gal kas daugiau bandet?
ir pats tortas ar saldus gaunasi? sokoladinai sausainiai, ar sviesus kazin labaiu tiktu...
del sausainiu: galiu pasakyti,kad as ismeciau velniop ta pagrinda,kuri dariau vien pagal recepta sausainiai is pokelio+sviestas. man asmeniskai buvo neskanu,nes riebu. kazkada anksciau rasiau apie ta bandyma
as per amzius darau tinginio tipo pagrinda - sausainius maisau su nedaug sviesto ir proporcingai daugiau kondensuoto pieno. beje (velgi mano asmeniniu skoniu) sokoladiniai ryskiau kontrastuoja su mascarpones svelnumu ir taip man labiau patiko.