Kokie skanuliai tortai ir dar su braškėm
Skaičiau skaičiau, ir nutariau tiesiog pasitart
O vat jeigu jogurtą dėt be priedų, bet paimt šviežių uogų ar vaisių, blenderiu suplakt ir įmaišyt Pavyzdžiui braškiu, ar nektarinų minkštimo? Kažin ar želatina "paims" natūraliais uogų/vaisių sultis? Kiek pamenu tarkim ananaso ir kivi neįmanoma sustingdyt su želatina? Ar aš kažką painioju?
Kam jūs tą jogurtą visur kišat? Maximoje pardavinėjamo maskarponės sūrio torte tik grietinėlė ir maskarponės sūris - viskas
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 03, 18:44)
Kam jūs tą jogurtą visur kišat? Maximoje pardavinėjamo maskarponės sūrio torte tik grietinėlė ir maskarponės sūris - viskas
O kodėl jūs nusprendėt, kad Maximos tortas yra etaloninis pavyzdys? Pakankamai daug gaminusių tortą su jogurtu ar kondensuotu pienu pabrėžė, kad jis skanesnis nei maximinis Valdiškas yra valdiškas
QUOTE(Smauglius @ 2009 04 03, 20:03)
O kodėl jūs nusprendėt, kad Maximos tortas yra etaloninis pavyzdys? Pakankamai daug gaminusių tortą su jogurtu ar kondensuotu pienu pabrėžė, kad jis skanesnis nei maximinis Valdiškas yra valdiškas
Atsiprašau, jeigu ne taip išsireiškiau Visų skoniai skirtingi, taigi galit eksperimentuoti. Tačiau faktas yra faktas, jog Maxima bene pirmiausiai maskarponės sūrio tortą pradėjo gaminti, tada visos IKI ir t.t.
Kazi ar ten tik ne kvapas mascarpones
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 02, 13:07)
noreciau recepto
pora postų anksčiau yra receptas, bet pakartosiu
Biskvitą pirkau gatavą, kitą kartą manau kepsiu pati, panaudojau du lapus. Vieną dėjau ant apačios, kitą per vidurį.
Kremas:
600gr mascarpone sūrio
200gr jogurto paprasto, be jokių priedų
400gr grietinėlės
1citrina
1 indelis kondensuoto pieno
apie 40gr žalatinos
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 03, 18:44)
Kam jūs tą jogurtą visur kišat? Maximoje pardavinėjamo maskarponės sūrio torte tik grietinėlė ir maskarponės sūris - viskas
Kas ragavo mano gamintą tortą o ragaujančių buvo ne vienas ir ne du, visi vienbalsiai nusprendė, kad daug skanesnis už maximinį. ir dar taip nėra buvę, kad tortas būtų suvalgytas akimirksniu, ko nepasakysi apie pirktinius tortus. Ir užmušk netikiu, kad ten tik grietinėlė ir maskarponės sūris, man labiau atrodo, kad ten tik pakaitalai ir kvapai yra.
QUOTE(Ginta. @ 2009 04 03, 22:09)
Papildyta:
Kas ragavo mano gamintą tortą o ragaujančių buvo ne vienas ir ne du, visi vienbalsiai nusprendė, kad daug skanesnis už maximinį. ir dar taip nėra buvę, kad tortas būtų suvalgytas akimirksniu, ko nepasakysi apie pirktinius tortus. Ir užmušk netikiu, kad ten tik grietinėlė ir maskarponės sūris, man labiau atrodo, kad ten tik pakaitalai ir kvapai yra.
Kas ragavo mano gamintą tortą o ragaujančių buvo ne vienas ir ne du, visi vienbalsiai nusprendė, kad daug skanesnis už maximinį. ir dar taip nėra buvę, kad tortas būtų suvalgytas akimirksniu, ko nepasakysi apie pirktinius tortus. Ir užmušk netikiu, kad ten tik grietinėlė ir maskarponės sūris, man labiau atrodo, kad ten tik pakaitalai ir kvapai yra.
Savo nuomę pasilikti visada galite - kuo tikėti, kuo ne Man paprasčiausiai skaniau, kai torto kremas būna purus ir lengvas, kas su jogurtu yra NEĮMANOMA
povila$,idomiai tu cia mastai,gi skirtingus skonius zmones turi as daugeli receptu isbandzius,man asmeniskai su jogurtu skaniau,nors tortu as is viso nemegeja,sito galiu suvalgyt gabaleli
Tarpkitko, sioje temoje aptariamas tortas yra net nepanasus maximiniam, nes cia daugiau jis standus, kaip zele yra (palyginimui), o maximoje yra tortas grynai perteptas mascarpones kremu. Jis manau labiau panasus i RiMami duota torta su bananais ir mascarpones suriu. Dariau ir viena ir kita, tai du skirtingi tortai, kremai juo labiau.
o kas del maximos pavyzdzio,tai as pirmiausia savo gaminto,pagal zurnale recepta rasta,paragavau..tik po poros menesiu maximini..
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 03, 22:22)
povila$,idomiai tu cia mastai,gi skirtingus skonius zmones turi as daugeli receptu isbandzius,man asmeniskai su jogurtu skaniau,nors tortu as is viso nemegeja,sito galiu suvalgyt gabaleli
Tai apie ką aš ir kalbu, jūs nepagalvokite, jog aš peršu jums savo nuomonę