na dar man neramu, as darydavau varskes deserta i kuria pildavau zle paruosta tiesiai nuo ugnies silpna srovele. o si torta darydama manau kad galejau suklyst tame kad kazkur skaiciau forume jog zele ir paruostas kremas turetu buti vienodos temperaturos ir tik tuomet galima maisyti, o as kai taip padariau mano tortui buvo sakes, speju kad suklydau ir man reikejo tiesiai nuo ugnies istirpusia zele pilti i mase ir butu nesusoke ir bent jau susitinge, vyras klyke kad pinigus tik metau ir isversiu i siuksliu kibira pyraga:(
Padariau ir aš tortą su mascarpone sūriu, skonis gavosi nerealus, tai dabar tikriausia daryt teks per visas šventes kol neatsibos nes visiem labai patiko
[quote=Ginta.,2009 03 30, 14:06]
Padariau ir aš tortą su mascarpone sūriu, skonis gavosi nerealus, tai dabar tikriausia daryt teks per visas šventes kol neatsibos nes visiem labai patiko
Ikelkit prasau receptuka
Padariau ir aš tortą su mascarpone sūriu, skonis gavosi nerealus, tai dabar tikriausia daryt teks per visas šventes kol neatsibos nes visiem labai patiko
Ikelkit prasau receptuka
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 30, 15:08)
Ikelkit prasau receptuka
Biskvitą pirkau gatavą, kitą kartą manau kepsiu pati, panaudojau du lapus. Vieną dėjau ant apačios, kitą per vidurį.
Kremas:
600gr mascarpone sūrio
200gr jogurto paprasto, be jokių priedų
400gr grietinėlės
1citrina
1 indelis kondensuoto pieno
apie 40gr žalatinos
QUOTE(Ginta. @ 2009 03 30, 15:27)
Biskvitą pirkau gatavą, kitą kartą manau kepsiu pati, panaudojau du lapus. Vieną dėjau ant apačios, kitą per vidurį.
Kremas:
600gr mascarpone sūrio
200gr jogurto paprasto, be jokių priedų
400gr grietinėlės
1citrina
1 indelis kondensuoto pieno
apie 40gr žalatinos
Kremas:
600gr mascarpone sūrio
200gr jogurto paprasto, be jokių priedų
400gr grietinėlės
1citrina
1 indelis kondensuoto pieno
apie 40gr žalatinos
cia kept nereikia ?
na tikrai labai skanus sitas tortas, tai pasidariau namie kaip sakiau "greitam valgymui" toki
tai paragave draugai uzsiprase ir jiems padaryti, na mano manymu jiems grazesnis isejo
nuotrauku kokybe nelabai kokia
tai paragave draugai uzsiprase ir jiems padaryti, na mano manymu jiems grazesnis isejo
nuotrauku kokybe nelabai kokia
QUOTE(spin2liux @ 2009 04 02, 08:41)
na tikrai labai skanus sitas tortas, tai pasidariau namie kaip sakiau "greitam valgymui" toki
tai paragave draugai uzsiprase ir jiems padaryti, na mano manymu jiems grazesnis isejo
nuotrauku kokybe nelabai kokia
tai paragave draugai uzsiprase ir jiems padaryti, na mano manymu jiems grazesnis isejo
nuotrauku kokybe nelabai kokia
pagal koki recepteli darete tortukus, labai simpatiski gavosi
QUOTE(spin2liux @ 2009 04 02, 10:41)
na tikrai labai skanus sitas tortas, tai pasidariau namie kaip sakiau "greitam valgymui" toki
Jau labai gražus tortas, aš irgi kitą kartą darysiu su braškėm
QUOTE(Ginta. @ 2009 03 30, 12:06)
Padariau ir aš tortą su mascarpone sūriu, skonis gavosi nerealus, tai dabar tikriausia daryt teks per visas šventes kol neatsibos nes visiem labai patiko
noreciau recepto
QUOTE(ew_a @ 2009 04 02, 12:03)
pagal koki recepteli darete tortukus, labai simpatiski gavosi
darau taip, dedu 500g maskarpones, 500ml jogurto, dedu persikini, daugiau nei puse indelio kondencuoto pieno, 1 citrinos sultys, viska suplaku, 3-4 v.s istirpintos, isbrinkintos zelatinos, atvesus supilu i mase ir paskui isplaku 250 grietineles ir viska atsargiai sumaisau