Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

QUOTE(georgiana @ 2009 03 12, 13:24)
O tai dekui nes as jau panikavau:( bet sis Riccota suris yra su pavadinimu "Santa Luccia" ir sudetis skiriasi nei Mascarpones  nes sudetyje raso:isrugos, valgomoji druska, citrinos rugstis, pieno rugstis - chm.. kazin jis nebus rugstus  doh.gif na tikiu kad gausis gerai su juo smile.gif

beje,panasiai "kremiskas" gaunasi ir su "Musu svelniaja varske" (gamintojo nepamenu), maisau ja su grietinele ir,aisku,zelatina - puru, kremiska, skanu..

Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 12, 12:24)
O tai dekui nes as jau panikavau:( bet sis Riccota suris yra su pavadinimu "Santa Luccia" ir sudetis skiriasi nei Mascarpones  nes sudetyje raso:isrugos, valgomoji druska, citrinos rugstis, pieno rugstis - chm.. kazin jis nebus rugstus  doh.gif na tikiu kad gausis gerai su juo smile.gif

Sudetis ir turi skirtis, cia du skirtingi suriai biggrin.gif Tai pradaryk indeli ir paragauk, jei iskart skonis nepatiks, geriau isvis tokiu atveju nedaryt torto ir negadint kitu produktu. Maskarpone saldesnis, ricotto suresnis ir konsistencija truputi skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 12, 16:55)
Sudetis ir turi skirtis, cia du skirtingi suriai biggrin.gif  Tai pradaryk indeli ir paragauk, jei iskart skonis nepatiks, geriau isvis tokiu atveju nedaryt torto ir negadint kitu produktu. Maskarpone saldesnis, ricotto suresnis ir konsistencija truputi skiriasi.

O sakyk tu minejei, kad su Riccota esi darius net MB neatskyre, o tu butent su siuo darei, na ant dezutes nupiestas suris, puse pomidoro, ir alyvuoge ar ju irgi buna skirtingu rusiu, na man idomu jeigu butent su siuo sureliu jau yra isbandyta tai as taip ir smulkmeniskai nesuksiu galvos na is tiesu jei jis man atidarius dezute primins suri kuris labaiu tinka prie alaus tai zinoma tada desiu i saldytuva ir MB susiulysiu o ryt jau i kita mietuka vaziuosiu ieskoti nes mano kaimuke nei su ziburiu tokio nerasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagal aprasyma panasu, kad toks pat indelis, jei rasiu kur foto, idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 12, 17:47)
O sakyk tu minejei, kad su Riccota esi darius net MB neatskyre, o tu butent su siuo darei, na ant dezutes nupiestas suris, puse pomidoro, ir alyvuoge ar ju irgi buna skirtingu rusiu, na man idomu jeigu butent su siuo sureliu jau yra isbandyta tai as taip ir smulkmeniskai nesuksiu galvos na is tiesu jei jis man atidarius dezute primins suri kuris labaiu tinka prie alaus tai zinoma tada desiu i saldytuva ir MB susiulysiu o ryt jau i kita mietuka vaziuosiu ieskoti nes mano kaimuke nei su ziburiu tokio nerasi mirksiukas.gif

riccota yra rugstesnis, kaip varske... o maskarpones konsistencija tokia kremine... esu kepus su riccota viena torta, nusprendziau, kad be jos tortas butu buves geresnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2009 03 12, 19:46)
riccota yra rugstesnis, kaip varske... o maskarpones konsistencija tokia kremine... esu kepus su riccota viena torta, nusprendziau, kad be jos tortas butu buves geresnis  lotuliukas.gif

eik tu sau nugasdinai mane nes vat dabar eisiu kepti pagrinda o ryt sakiau darysiu krema, bet jeigu riccota nevykes tai jis gali visa krema sugadinti ka schmoll.gif ir paskui nusivezus i svecius paragaus visi o skonis bus S. ir vaidins man i akis kad skanu, o as "raudonuosiu" blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 12, 20:04)
eik tu sau nugasdinai mane nes vat dabar eisiu kepti pagrinda o ryt sakiau darysiu krema, bet jeigu riccota nevykes tai jis gali visa krema sugadinti ka schmoll.gif ir paskui nusivezus i svecius paragaus visi o skonis bus S. ir vaidins man i akis kad skanu, o as "raudonuosiu" blush2.gif  verysad.gif

Tai dabar pradaryt ir paragaut truputeli. Nzn, gal skonio reikalas, bet man ricotta skanus, aisku, skiriasi nuo maskarpones, bet tai nereiskia, kad neskanus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 12, 22:05)
Tai dabar pradaryt ir paragaut truputeli. Nzn, gal skonio reikalas, bet man ricotta skanus, aisku, skiriasi nuo maskarpones, bet tai nereiskia, kad neskanus 4u.gif

zinai Masania tu buvai teisi jis neturi visai rugsties skonio, nors sudetyje raso kad yra tokie balti putesiai primenantys varske, liuks be reikalo as cia parinausi, siandien patingejau biskvita daryti ryt iskepsiu o sestadieni pertepsiu sekmadieni jau ziuresim kaip gavosi o tada kometarai bus, viskas daba jau ramia sirdim galiu eiti i lova bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 12, 22:24)
zinai Masania tu buvai teisi jis neturi visai rugsties skonio, nors sudetyje raso kad yra tokie balti putesiai primenantys varske, liuks be reikalo as cia parinausi, siandien patingejau biskvita daryti ryt iskepsiu o sestadieni pertepsiu sekmadieni jau ziuresim kaip gavosi o tada kometarai bus, viskas daba jau ramia sirdim galiu eiti i lova bigsmile.gif

Matai, kaip saunu bigsmile.gif Reikejo iskart paragaut ir nebutu tiek abejoniu ir nervu 4u.gif
Atsakyti
Išsikepiau šiandien biskvitą. Tai man toks klausimas iškilo - iš karto ant jo dėti kremą, ar nebus jis per sausas?
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2009 03 13, 12:33)
Išsikepiau šiandien biskvitą. Tai man toks klausimas iškilo - iš karto ant jo dėti kremą, ar nebus jis per sausas?

Gali sulieti kokios sultims,sirupu ar dar kuo nors.
Atsakyti
Nezinau ar cia bekti ar tiesiog pasidalinti nesekme:( gerai kad viena dien anksciau dariau:( nors sveciams minejau kad savo nauja sedevra atsivesiu..ech tik dusaut belieka ...sakoma kai viena moki kitas gali nesigauti...l.megstu antrus patiekalus darau net neziuredama ko kiek dedu, niekada neteko ismesti:(...o dabar...blin kelias naktis prabusdavau ir galvodavau kaip ir ka deti ir kad pasakiskai skanu butu, o..realybej didelis S schmoll.gif na pasakysiu ka dariau ne taip:padas iskepe speju kad per dug krakmolo nes guminis nesipjauste visai i kelias dalis, teko sudeti tokia ispjova i forma:( ale du jaunaties menuliukai:) sulaisciau sudejau riccota ir fogurta, po to O'tkeri brinkinta beje i ji dali mases maisiau o po to i bendra mase sukreciau ir ismaisiau:( grietinele buvau pirkus Mu, tai tokio sudo niekada nepirksiu jau geraiu ta pigi labai, nors anoji gerai issiplaka:( na kremo mase gabaleti eme, nes gal O'tkeri per maza doze skiedziau, tai va daba blin nervas ima negi teks keptis n'kartu kepta obuoliu pyraga vztis ir sveciam sakyti va cia sedevras su suriu, tikrai verkti norisi nes ir pinigeliai ismesti ir ka velgi salduji sedevra teks pirkti ir moketi 45 LT., ir sakyti Zekit Zekit juk va padariau net pe ji kelias paras nemiegojau net MB sake negi tau nera kitu bedu tik ta sup.. sapnuotina nemoku apskyti ka jauciu..yra kaip yra ta suda sirdi kelias dienas nesiosiu ir sepju daugiau neikada nekepsiu verysad.gif
Atsakyti