QUOTE(georgiana @ 2009 03 10, 09:43)
Aciu Masania
perskaiciau visa teme ir supratau kad daugumoje gaminanciu si torta naudojais savo receptura, na turiu galvoje kiekiais surasiau net 3 lapus, bet niekaip neatsirenku ar grietinele deti be jogurto, na zinoma su Mascarpone ar iterpti ir jogurto:( ir esu nusirasiusi Cipsiuko recepta tai kakaip suku Juodas Miskas irgi svarstau ar is puses porcijos daryti ar is visos: 3 kiausiniai, 150 gr. cukraus, 100gr. margarino, 150 gr. miltu, 3 a.s. kakavos, 1a.s. sodos?
ar is dvigybos?
o pasigaminti taip noriu vyro sesers gimtadieniui butu pats tas
esu dariusi su juodu misku - labai skanu! drasiai daryk is puses normos biskvito. as t.p.dariau is puses normos, biskvito krastus naudojau ir trupiniams, bet vis tiek biskvito mums buvo daugoka,na nelabai mes juos megstame
o mano nesekme su sausainiais ir sviestu buvo istaisyta - apskritai nuemiau pagrinda, vientisa kremine-surine dali persluoksniavau su trupiniais+vaisiais+pudra ir gavosi dieviskai
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2009 03 09, 22:52)
proporcijas surasyki, lauksim
1indelio mascarpones masei naudojau apie 20g zelatinos ir apie 200ml grietineles (su trup.cukraus ir citr.sulciu) ir lasu mandarino sulciu.
o pagrindas man sikart nepatiko ir ji perdariau (aukstesniam poste komentavau
), nes neturejau mano pamegtojo kondens.pieno ir dejau tik grustus sausainius+sviesto - gaunasi kiek rieboka, prie mascarpones riebumo man nepatiko ir nederejo.
georgiana, apsispresti nesunku,jei atsakysit sau,ar skaniau kietesnis trapesnis sausaininis pagrindas, ar minkstesnis biskvitinis - tiek ir tu dvejoniu