Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų mažyliui jau nebereikėjo sauskelnių?

Dieną pamperso atsisakė pradėjęs lankyti lopšelį (2,2mėn.), nes ten visus vaikus sodina ir padarius pagiria, tai ir pats pradėjo į puoduką daryti, naktį nuo 2,5 nebededu ir labai retai būna avarijų ax.gif Naktį, jeigu panori pats atsikelia ir padaro į puoduką, o aš miegodama kitame kambaryje tik išgirstu puoduko muzikėlę .Dieną dažniausiai daro nebe į puoduką, o į kozetą, kartais ir stovėdamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 30 gegužės 2009 - 17:54
sveikos, man neįsivaizduojamas dalykas, kaip kai kurios rašote, kad vaikas po nakties miego atsikeltų sausomis sauskelnėmis, pas mus (dukrytei 1,8m.) jos visada būna sunkios sunkutėlės, tas pats ir pabuvus ilgėliau lauke, ir po pietų miego niekada nebūna sausa...
dažniausiai per dieną išgeria apie 300ml pieno ir 300ml kitų skysčių, tai labai įdomu, kiek išgeria jūsų mažyliai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minlina: 31 gegužės 2009 - 14:47
maniskis nuo 1.11m. pradejo prasyti i puoda,pries tai jau pora men jei nedaugiau namie ji laikydavau be pampio,ir labai daznai sodindavau ir sodindavau,kai suejo vat tie 1 metai 11men jis jau suprato kad reik daryti i puoda tiesiog ejo matyti kad suprato bwt kazkodel ar uzsispyrimo budu i ji nedarydavo,as jau matydavau kad jis nori sakau einas sysi o jis man neee ir begdavo ant savo lovos ir sysiodavo,ir dar mane varydavo tipo ko cia trugdai,bet viena kart kai truko kantrybe taip gavo dirza kad nuo tos dienos visad prasesi i puoda,aisku pasitaikydavo nespedavo tai kliudavo i kelnes,o nuo 2m isivis be pampio esam ir diena ir nakti ir visur visur ax.gif
Atsakyti
Mums dabat 14 men ir musm dar pamperiai tikrai reikalingi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2009 05 31, 16:27)
maniskis nuo 1.11m. pradejo prasyti i puoda,pries tai jau pora men jei nedaugiau namie ji laikydavau be pampio,ir labai daznai sodindavau ir sodindavau,kai suejo vat tie 1 metai 11men jis jau suprato kad reik daryti i puoda tiesiog ejo matyti kad suprato bwt kazkodel ar uzsispyrimo budu i ji nedarydavo,as jau matydavau kad jis nori sakau einas sysi o jis man neee ir begdavo ant savo lovos ir sysiodavo,ir dar mane varydavo tipo ko cia trugdai,bet viena kart kai truko kantrybe taip gavo dirza kad nuo tos dienos visad prasesi i puoda,aisku pasitaikydavo nespedavo tai kliudavo i kelnes,o nuo 2m isivis be pampio esam ir diena ir nakti ir visur visur  ax.gif

Ar jau laikas auklėti diržu..... schmoll.gif
Atsakyti
1,9 mėn mums sauskelnių jau nebereikėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai tik ant puoduko pradejome pratinti 1.10m, bet labai greitai suprato ko is jo norime tai pampersa dedavome tiktai nakti, pietu metu irgi nededavome. Aisku avariju kartais pasitaiko, bet labai retai.Buvo sunkoka is pradziu buti kieme be pamperso, nes uzsizaisdavo ir pamirsdavo pasiprasyti, bet dabar jau viskas susitvarke.Su teveliu uzsibrezeme tikSla kad nuo birzelio pirmos dienos nakty pamperso nedesime, siandien buvo pirmoji diena, ir lova buvo sausa thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2009 05 31, 14:39)
sveikos, man neįsivaizduojamas dalykas, kaip kai kurios rašote, kad vaikas po nakties miego atsikeltų sausomis sauskelnėmis, pas mus (dukrytei 1,8m.) jos visada būna sunkios sunkutėlės, tas pats ir pabuvus ilgėliau lauke, ir po pietų miego niekada nebūna sausa...
dažniausiai per dieną išgeria apie 300ml pieno ir 300ml kitų skysčių, tai labai įdomu, kiek išgeria jūsų mažyliai?  mirksiukas.gif

Mano mergaitei 1,9 m. Kiek per dieną tiksliai skysčių išgeria nepasakysiu,bet vakare apie 21 val. prieš nakties miegą vis dar išgeria 150-200 ml pieno ,ir naktį jau kokie 2 mėnesiai kaip pramiega su sausu pampersu,tik iš ryto apie 7 val. tai jau bėgom prie puoduko skuba reikalą išpilti tongue.gif
Pietų miegui pamperso nebededam, į kiemą 2-3 valandoms eidami irgi pamperso nededam. Tik prieš visą tai būtinai pasėdim ant puoduko ir padarom, jei kas pavyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
o mums 2,5 ir mes turim beda kakuti daryti i kelnes, jau sisiuka daznai padarom i puoduko, bet ir su daznais klausinejimais,bet jau kaaakkkaas tai jau man paranoja nuo jo suvarytu kelniu doh.gif , vaidenasi pastoviai kad jau daro... o paskui tiek darbelio buna, ir su kvapeliu blink.gif kad jau nebegaliu, baru, jau grasinu dirziuku, o jam juokutis ima... unsure.gif
Atsakyti
Mums 2m.2men pampersiuko jau faktiskai nereikia.bet dar dedu nakcei kad nebutu nelainiu nors pabundam sausi.o pradejom pries 2savaiteles ax.gif kolkas sekasi puikei thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi panašiai pradėjom. Gerai sekasi, greit perprato. Dabar dedu pampersą, kai kur išeinam arba kai miega. Daro į puoduką, bet noriai sėda ir ant klozeto, turim vaikišką ant viršaus uždedamą sėdynę. Be jos sėdėti bijo, nors ir raminu, kalbinu, laikau. Seniau, nors ir būdavo su pampersu, prašydavosi mieste, ką man daryt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2009 05 31, 15:39)
dažniausiai per dieną išgeria apie 300ml pieno ir 300ml kitų skysčių, tai labai įdomu, kiek išgeria jūsų mažyliai?  mirksiukas.gif

mano mazyle diena isgeria apie 200-300ml,ir vakare, ir ryte po 150ml pienuko.dazniausiai pampersaipo miegeliu buna sausi,reikia tik pagauti atsibudimo momenta,nes tik pabudus dar nesioroentuoja kad reikia i puoduka paprasyti 4u.gif svarbiausia sodint ant puodo pries miega,pries lauka,pries kelione ir t.t. naktinio pampersiuko sausumas priklauso nuo nakties miegelio ramumo, dabar kai pradejo 3 iltiniai dantukai iskart dygt, tai nakti daznai prabudineja ir pampersiukas ryte deja buna pridarytas verysad.gif
Atsakyti