Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų mažyliui jau nebereikėjo sauskelnių?

QUOTE(doviledub @ 2013 08 01, 23:50)
mes nuo 1m 6men nebenaudojam visai pampersu, o nakciai dar seniai nebededavom, nes sausa ismiegodavo, dabar 1m 10 men, i lovyte niekada neprislapina, avariju buna retai ir tik su rimtu reikalu  smile.gif

Naudojot daugkartinius vystyklus?

Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 08 06, 16:10)
aš kai pradėjau naktį nebedėti pamperso (buvo likęs  1 mėnuo iki 2 metų), tai pirmą savaitę statydavausi žadintuvą du kartus, keldavausi ir ją sodindavau. Po to pastebėjau, kad užtenka tik vieno karto, ir tada jau klausdavau, nori sysiu ar ne. Ir taip po 2 savaičių, pradėjo pati naktį prašytis - arba pradėdavo vartytis, nerami pasidarydavao, arba jau žodžiu pasakydavo - sysiu.  Dabar mums 2 metai ir 1,5 mėnesio, puikiai miegam naktimis. Dažnai ir visą naktį išmiega.

aš naktį ir pakeliu, bet paryčiais kai giliausias miegas neatsikeliu o ji prisisisioja ir toliau sau miega šlapioj lovytėj doh.gif gal vis dėlto ištiesų reiktų užsistatyti žadintuvą ir pakelti..baisu kažkaip kad vaiko su tais kėlinėjimais neišmušt iš miego rėžimo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamux121 @ 2013 08 06, 20:00)
aš naktį ir pakeliu, bet paryčiais kai giliausias miegas neatsikeliu o ji prisisisioja ir toliau sau miega šlapioj lovytėj doh.gif gal vis dėlto ištiesų reiktų užsistatyti žadintuvą ir pakelti..baisu kažkaip kad vaiko su tais kėlinėjimais neišmušt iš miego rėžimo.. blush2.gif

manoji kartais net nepabusdavo... vos ne meiganti padarydavo sysiu, paguldydavau ir toliau miegodavo...
Atsakyti
Nuo 1 metų į mėnesių nei dieną, nei kaktį nebereikia. Kažkokiu būdu pasisekė ax.gif
Atsakyti
nuo 1m10men nebenesiojam.
Atsakyti
nuo 2 metu smile.gif
Atsakyti
nuo 1 m. 6 mėn. nebenešiojam dieną, naktį dar dedu, nes prieš miega prisigeria ir tik pabudęs ryte pasisioja, nespėju sureaguot:) na bet būna ir kad sausas atsikelia:)
Atsakyti
Sauskelnių dieną atsisakėme 1,4, o visiškai- 1,6 metų. Avarijų pasitaiko labai retai smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif mano mazylei suejo metukai ,pora kartu padarem ant naktipuodzio,o daugiau tik bandau sodinti iskart stojasi verysad.gif bandau ivairiais zaisliukais sudomint tuo metu,bet ji iskart stojasi verysad.gif net nzn kaip ja pripratint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrid81 @ 2013 11 19, 20:25)
sveikos mamytes 4u.gif mano mazylei suejo metukai ,pora kartu padarem ant naktipuodzio,o daugiau tik bandau sodinti iskart stojasi verysad.gif bandau ivairiais zaisliukais sudomint tuo metu,bet ji iskart stojasi verysad.gif  net nzn kaip ja pripratint  verysad.gif

Sveika 4u.gif Aš ne taip seniai klausiau to paties. Mažius neišsėdėdavo ant puoduko nė sekundės. Kol radau, kuo sudominti, o gal ir laikas atėjo. Tada pradėjo pasėdėti po kelias minutes, matė, kaip visi džiaugiasi, kai padaro į puodelį, pradėjo stengtis. Kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Mes sauskelniu atsisakeme budami 1.6m bet nakciai dar dedavau arba jei kur reikdavo toliau vaziuoti.Bet kai koki men po nakties atsikeldavo sausas tai ir naktim nebedejom.Dabar mums 2.3 m tai jei is vakaro aug prigeria labai retai bet buna avarija jau ryte :0 jei ilgiau pamiegam smile.gif
Atsakyti
Sauskelniu atsisakem visiskai 1,3 metu. Avarijos labai retas dalykas.
Atsakyti