Mums 2.9m, ir jau pora menesiu nereikia pampersu namie, kol nemiegam ir trumpom distancijom i lauka.
Dar truputukas ir bandysim ir miegodamos nesidet, tada ir kad ir kur vaziuosim pampersu nesidesim.
mums jau 2.6men,bet dar reikia pampiu.Pries menesi jau draugavom su puodu labai, bet vel kazkas atsitiko ir nebenori i puoda ziureti
Mums jau 2.1men pampersu isvis nebenaudojam Puodukas geras musu draugas
mano dukryte nuo 1 m 2 men diena be pamperio, naktim nebedejau nuo 1 m 3 men. dabar jai 1 m 5 men tai puikiausiai draugaujam su puodu, o apie pampersus jau seniai pamirsom
beveik 2 m.,jau nebereikia
Nuo 2 metų visiškai nenaudojame sauskelnių. Su puoduku draugauja. Pasitaikydavo tik nelaimių.
Jau du mėnesiai sauskelnės tik miegui ir į lauką (nuo 1,6m) ale kaip varė į kelnes, taip varo. Kartais padaro pasodintas, bet pažangos nelabai jaučiasi.....
maniskei greitai 2 metukai, suaskelnes naudojam nakties miegui ir kartias pietu miegui, bet daznai ir pietu paguldau be ju man idomu kaip atsisakyti naktiniu sauskelniu? ar jusu vaikuciai nakti pasipraso ant puoduko ar jie nesiusioja nakti ar kazka patiesiat i lova?
mums sauskelnes irgi tik naktiniam-pietiniam miegui ir y laukuti(jegu einam kur toliau is kiemo)taip darom nuo kokiu 1.6men.diena pasipraso ant puoduko tik tada kai jau kelnes buna truputi"ysiusiotos" arba pilnai pridarytos taip tesiasi jau 4men.labai retai kada islaikom kelnytes sausas bent pusdieny mano mazius labai daug geria arbateliu,per diena jis isgeria reikiama skysciu kieky ne tik uz save bet turbut ir uz mane todel miegoti jam be pampersiuko tiesiog neymanoma..plauktu pas mus viskas po naktinio miegelio kartais net ir pampersiukas buna persipildes ir prabega pro saly
QUOTE(Margareta @ 2009 04 29, 19:29)
maniskei greitai 2 metukai, suaskelnes naudojam nakties miegui ir kartias pietu miegui, bet daznai ir pietu paguldau be ju man idomu kaip atsisakyti naktiniu sauskelniu? ar jusu vaikuciai nakti pasipraso ant puoduko ar jie nesiusioja nakti ar kazka patiesiat i lova?
Maniske,kai pradejo sest ant puoduko,tai ir nakti nubusdavo ir prasydavo ant puodo nors ir su pampersu budavo Koki menesi dedavau,kad nepasitaikytu nelaimiu,bet taip ir mesdavom sausus pampersus lauk,tai nusprendziau pabandyt be ju ir sekasi puikiai (viena kart turejom avarija per kelis menesius)
Mes visiškai be pampersų nuo 1,6 mėn.
Maniskiui jau du metukai,bet jis dar su pampu ,neisivaizduoju,kaip ji priprantinti prie puoduko Sedi jis ant puoduko,bet nieko mums neiseina ir daznaiusiai baigiasi tuom,kad avarija ivyksta kelnese