mano berniukai nuo 2 metu jau be sauskelniu. Bet tik diena. Nakciai dar vis dedu. Buna, kad atsikelia sausi, bet ne visada.O nuo pirmadienio jau atsisveikinom ir su puoduku. Visi reikalai daromi i tuoleta. Kartais net ir sysioja jau atsistoje, kaip tikri vyrai
mes nuo 1,5 m jau dienomis būdavom be pamperso. Dažniausiai pati pasiprašydavo, arba aš paklausdavau, ar nori. Aišku, būdavo ir avarijų Dabar sauskelnes dedu, tik miegui, ir kai toli važiuojam. Jau net į kiemą 2 val be jo išeinam.
Man tik labai įdomu, kaip reiktų atpratinti nuo jų visai? bet nesinorėtų, kad ir lova šlapia kiekvieną rytą būtų...
Man tik labai įdomu, kaip reiktų atpratinti nuo jų visai? bet nesinorėtų, kad ir lova šlapia kiekvieną rytą būtų...
As suneli pradejau laikyti be pampersu nuo 1,6 m.Nebenorejau sutinti ir uzdedu tik pietu mieguciui, nakciai,ar i lauka. Jis padaro i puoduka, nors buna,kad nenori ant jo sestis.
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 03 21, 14:53)
mes nuo 1,5 m jau dienomis būdavom be pamperso. Dažniausiai pati pasiprašydavo, arba aš paklausdavau, ar nori. Aišku, būdavo ir avarijų Dabar sauskelnes dedu, tik miegui, ir kai toli važiuojam. Jau net į kiemą 2 val be jo išeinam.
As nakti atsargiai iskeliu is lovos ir sodinu pusiau miegancia ant puoduko - pasisioja net ir neatsibudus. Dazniausiai uztenka vieno karto - praejus 2-3 valandom po to, kai uzmigo. Aisku, tai priklauso nuo to, kiek skysciu gere pries miega - kartais du kartus per nakti reikia sodint. Bet dazniausiai tik viena karta sisioja. Lova sausa, ir nesunta vaikas pamperse.
Po Aphanizomenone patarimų mano vaikis jau po savaitės suprato puoduko reikalus ir darė Pasirodo daugkartinės tas pats kas nieko mūsų atveju, bet va šlapios pėdkelnės suveikė. Su didžiausiu noru sėdos, pats prašė, darė, nes po to pats išpildavo ir nueleisdavo vandenį, čia pagrindinė atrakcija buvo. Tik didelį reikaliuką nelabai norėjo daryt, vis pasislėpęs padarydavo į kelnes. Tačiau po kiek laiko viskas apsivertė. Šiuo metu bernaitis didelį reikaliuką 100% visada paprašo, o va su sysium nebesutariam. Visada velkam tik pėdkelnes, tai ir daro visur. Kai paklausiu ar nori sysio arba sakau einam ant puoduko,tai purto galvą ir priešinas, už minutės padaro balą. Dabar vėl pradėjo sakyti ssss, kai prisidaręs šlapias ateina. Arba matau, kad bėga per kojas nešu ant puoduko tai nesugeba sustabdyti ir iki puoduko jau viską padaro. Kartais atrodo specialiai daro, žiūri į akis man ir pradeda daryt balą
Naktį gerai kas gali vaikus pusmiegius pasodint. Aš savo abu vaikus jei pajudinu prieš jų valią tai tokią isteriją užeklia, naktį jų geriau nejudint bė jų prašymo
Naktį gerai kas gali vaikus pusmiegius pasodint. Aš savo abu vaikus jei pajudinu prieš jų valią tai tokią isteriją užeklia, naktį jų geriau nejudint bė jų prašymo
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 03 26, 11:01)
o man tai kažkaip gaila būtų naktį vaiką kelti, kai taip saldžiai miega... nors jau taip norėtųsi tų pampersų atsisakyt
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 03 26, 10:57)
o man tai kažkaip gaila būtų naktį vaiką kelti, kai taip saldžiai miega... nors jau taip norėtųsi tų pampersų atsisakyt
Ir aš nekeliu jei stirpiai reaaguoja. Bet jei vaikas net nejaučia to pasodinimo naktį tai kodėl gi ne.
labai skirtingai, vienas vaikas atsisake pamperso nuo 1,3 metuku , kitas nuo 2 metu , o mergyte musu isvis nuo metuku jau pati dare ant puoduko
QUOTE(Vkr @ 2013 01 09, 13:57)
mano berniukai nuo 2 metu jau be sauskelniu. Bet tik diena. Nakciai dar vis dedu. Buna, kad atsikelia sausi, bet ne visada.O nuo pirmadienio jau atsisveikinom ir su puoduku. Visi reikalai daromi i tuoleta. Kartais net ir sysioja jau atsistoje, kaip tikri vyrai
maniskai irgi taip pat iki dvieju,
puoduko nepripazysta, tik kaip tetis reikia, ant unitazo kai, o sysiu stovedami
Maniškis maždaug nuo 1,4 m. be pamperio visiškai, naktį jei labai nori tai pabunda ir pasiprašo ant puodo.
Būna dar kartais netyčia prileidžia į kelnytes, bet sustabdo ir pabaigia puoduke.
Yra atsitikę ir taip, kad specialiai pridaro, žiūri į akis ir siusioja į kelnes, tada atsineša popieriaus ir valo balą
Būna dar kartais netyčia prileidžia į kelnytes, bet sustabdo ir pabaigia puoduke.
Yra atsitikę ir taip, kad specialiai pridaro, žiūri į akis ir siusioja į kelnes, tada atsineša popieriaus ir valo balą
nuo 1.8m ant puodo arba ant tualeto daro
2 metukų būdamas atsisveikino su sauskelnėm. Tiek didelį, tiek mažą reikalus padaro i puoduką ar tualete. Nakti, jei reikia pažadina ir nuvedu