pažintį su puoduku pradėjom nuo 1,5m ir gan sakyčiau sėkmingai, be jokio streso ir greitai, dar kokia pora mėnesių kelionėse naudodavom sauskelnes, bet nebuvo problemos mano dukrytei, jei kelionėse neturėdavom puoduko, darydavom visu reikaliukus ant unitazo, ir lauke greitai išmokom atsitūpę reikaliukus atlikti po poros mėnesių pradėjom eiti į darželį, ir ta proga visiškai atsiratėm pampersų dienomis ir pietų miegui, su naktiniu miegeliu buvo daugiau problemų, bet antrąjį gimtadienį šventėm jau pilnai be pampersų
dvieju metu atsisakem diena, o 2.5 atsisakem visiskai
kai tik pradejo sestis ant puoduko, 2.4 m.
Norejau paklausti kaip jums pavyko atsisakyti sauskelniu nakti? Mano mazyliui 2,5 metu. Diena jau beveik metai kaip nereikia pampersu, o nakti niekaip neiseina ju atsisakyti Jis visa nakti ismiega neprabudes, tai apie joki pasiprasyma nei kalbos nera. Tai man ji reiketu mieganti ant puoduko pasodinti ar kaip? Ka darot tos mamytes kurios augina kietai miegancius vaikiukus?
QUOTE(redusele @ 2012 09 25, 14:35)
aha man ir idomu kaip daryti nakti jei ismiega ja visa tai budinti ir sodinti?
Mano drauge, tai 3.5m dvynius vis dar kelia nakti ir sodina ant puodo, sako kartais jie net neprabunda pasisioja ir toliau miega , o maniskis tai 2.2 men tai is karto kai pradejom nebenesiot pampersu ir nakciai nebereikejo
maniske dar nesipraso 1,2 men.
Visiškai nebereikia sauskelnių nuo 2metų ir 2 mėn.
Musu pirmas kakis buvo padarytas i bliudeli 5,5 men, po to iki 11 men man neteko keisti prikakinto pampio - lengvai ,,pagaudavau" viska i puopduka. Jau tryniau rankas dziaugdamasi, beeet... dabar puodukas patapo nebe draugas ior sestis ant jo nepepriprasau
Beje, net ir su daukartinem sasukelnem, kurios nesuteikia sasumo pojuti vaiksto ir zaidzia kaip niekur nieko. Karta tevelis net uzdelse iki tiek, kad nusuto klynukas labai labai baisiai
Net nezinau kada ateis tas supratimas pas mano bachureli
Beje, net ir su daukartinem sasukelnem, kurios nesuteikia sasumo pojuti vaiksto ir zaidzia kaip niekur nieko. Karta tevelis net uzdelse iki tiek, kad nusuto klynukas labai labai baisiai
Net nezinau kada ateis tas supratimas pas mano bachureli
1.10m bet dar su puodu nedraugaujam visai. Viskas savas laikas