Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų mažyliui jau nebereikėjo sauskelnių?

Nuo 1,5 metuku nei naktį nei dieną nenaudojo sauskelnių. Vienkartinių Pampers atsisakėme kažkur apie metukus. Tada naudojome daugkartines, o nuo 1,5 metukų jau jokių. Pats prašydavosi i tualetą. Bet su sūnum netingėjau žaisti su puodu nuo 8 mėn. Su dukra ko gero su sauskelnėmis atsisveikinsime žymiai vėliau. smile.gif Mano nuomonė atsisveikinimas ir vaiko supratimas apie puodo reikalus priklauso nuo mamos pastangų ir darbo.
Atsakyti
Mes dvieju metuku gimtadieni sventem jau pilnai atsisake sauskelniu thumbup.gif
Atsakyti
Vyresnioji išmoko daryt į puoduką 2 m. 3 mėn, po mėnesio atsisakėm sauskelnių ir naktį, kai porą savaičių vis sausa pabusdavo. Mokymasis prasidėjo labai nenorom, bet kai jau suprato, ką reik daryt, tai problemų nebeliko smile.gif Galvojom, antroji, matydama sesę, pratinsis anksčiau, bet nesisėda nė už ką, nors visada tekina atlekia pažiūrėt, kaip sesė į puoduką daro. Tai turbūt panašaus amžiaus kaip sesė būdama tik užsinorės..
Atsakyti
suneli prie puoduko pradejau pratinti kaip jam buvo 1,5 mrtuku. visiskai sausomis kelnytemis pradejo isbutu tik po kokio pusmecio, pasiprasydavo labai retai, tiesiog kaip ismoko pats nusimauti kelnutes ir padaryti reikalus, tada ir baiges slapios kelnes ax.gif ir dabar retai pasipraso, tiesiog pats padaro...

bet... nakti iki siol su sauskelnem blush2.gif iki pirmos nakties 3 kartus paimu is lovytes ir pasodinusis ant keliu "nusysinu" (10 vakaro dazniausiai jau miega) veliau, nakti prabunda ir pasipraso, jei nori. kol pai nemiegu pati, tai be sauskelniu, o pries eidama miegoti uzdedu.

taip daug sysioja, gal del to, kad uzmiega su buteliuku dantyse. blush2.gif bet diena geria tik is puoduko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylingoto @ 2012 08 02, 22:42)

taip daug sysioja, gal del to, kad uzmiega su buteliuku dantyse.  blush2.gif  bet diena geria tik is puoduko  smile.gif

Tikiuos, bent jau vandenuką geria, antraip dantukus sugadins... Aš tai pratinu saviškes prieš miegą per daug neprisigerti... smile.gif
Atsakyti
Mano vaikis susidraugavo su puoduku lygiai 1, 11 men. Niekada jo neverciau ir per prievarta pasodinusi nelaikiau. Kai suprato kas ir kaip, be jokiu vargu, per kelias dienas ismoko, gal kokia savaite ir miegojo su sauskelnemis nakti, bet kam tos sauskelnes be reikalo smile.gif
As savo suneliu didziuojuosi, kad taip lengvai ir greitai ismoko smile.gif
Atsakyti
Mums 1.10 men jau be sauskelniu, ir nakty ir diena. Buvo visko kol ismoko, ir balos balos balos ant grindu, kruva slapiu kelniu ir t.t. Db pati prasosi bega daryti i puoduka, lauke ismokom atsitupus daryti, rekia noliu ssys smile.gif
Atsakyti
Nuo pusantrų metukų puikiai sėda ant puodo ir naktį sausa išmiegodavo. Tačiau prie puodo ji buvo pratinama nuo tada, kai pradėjo sėdėti, o rimtai susiėmėm kažkur metų ir keturių mėnesių smile.gif
Atsakyti
1m. 11 mėn. dukrytei jau nebeprireikė sauskelnių thumbup.gif
Atsakyti
Nuo 2 metukų jau ir nakčiai nebedėjom smile.gif
Atsakyti
Mano mažyeli 1metukai, miegame su pampersu, bet dienos metu dažai būname tik su triusikėliais, jei mato puoduką, mažylė pati pasiprašo, bet jei užsižaidžia ar aš pati ką nors veikiu ir nepasodinu, dienso metu pasitaiko avarijų. cool.gif
Atsakyti
Mums jau 2m. 8men. pampersiuko prireikia nakciai, niekaip dar neisaina be g.gif
Atsakyti