Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų mažyliui jau nebereikėjo sauskelnių?

QUOTE(Vera25 @ 2012 03 22, 21:17)
yra pirkti uztempiamos kaip paklodes su gumomis ant ciuzinio,tik nezinau ar ju yra LT  g.gif  Mes naudojam kazka panasaus:  http://www.ebay.ie/s...otector matress  4u.gif

Na, ant lovų ir lovyčių tai yra ir mūsuose tų neperšlampamų paklodžių. Bet pvz virtuvėj mūsų kėdės yra minkštos, tai šiandien mūsų mažoji ir pasisiojo ant jos sėdėdama. Ant sofos tai galvoju gal reikės dar kažką pakišti po lovatiese, kadneperšlaptų, sena ta sofa, bet vistiek gaila daikto. Ar pvz kuom uždengti fotelį ir t.t.
O šiaip kai draugė pasakojo, tai kai vaikas pasisioja naktį, į lovytę savo, tai ne tik paklodė sušlampa, bet ir antklodė ir pan. O vaikas dažnai paryčiais pas mus į lovą įsikrausto, tai kaip su tuo „kovoti“
Atsakyti
Mano dukrytei 1m. 7men. bet ji dar su sauskelnem. Niekaip neseda ant puoduko. Mano drauges savo vaikus pasodino 1m. 9men, tai galvoju tada pradeti rimtai uzsiimt ir as.
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2012 03 23, 10:25)
Mano dukrytei 1m. 7men. bet ji dar su sauskelnem. Niekaip neseda ant puoduko. Mano drauges savo vaikus pasodino 1m. 9men, tai galvoju tada pradeti rimtai uzsiimt ir as.

Visi vaikai skirtingi, nebūtinai jūsų vaikai darys taip kaip draugų vaikai mirksiukas.gif
Mūsų mergina nuo dviejų metų pradėjo daryti į puodą, o darželyje bendraamžių dar su sauskelnėm.
Atsakyti
sveikutes... smile.gif
mano didzioji dukryte anksti pradejo ant puoduko prasytis.. sedejome ir nebuvo jokiu problemyciu... is pradziu kai pasodindavau tai duodavau zaisliuku kad susikauptu ir atliktu reikaliuka.. ax.gif tai ji jau 1,3 buvo be pampio.. tik dedavomes kai kur vaziuodavome, nes ne bet kur gali atlikti rituala.. smile.gif
o maziuke veliau sumaste ant puoduko sedeti.. dabar jau 1,8 metai, tai mes dar tik apie 2 men, be pampio.. bet aisku, dar atsargai kur iseidami dedames, nes kad nenutiktu nelaime.. blush2.gif
o siaip daug lengviau kai prasosi ir susitaupo ant pampiu.. smile.gif
sekmes ir kitom mamytem mokant savo zuikucius daryti reikaliukus ant puoduko.. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
nu manoji jau 2metai ir menuo bet visdar su pampersais nes jai pasodini po kiek laiko ji padaro i kelnes nors ir be palieku bet ji juokesi is to ir vistiek sako kad kaka tualete ji supranta bet nezino kaip pasakyti sad.gif bet aisku laikui begant greit pradesim be smile.gif
Atsakyti
Visiskai su sausklelnem atsisveikinom 1.7m iki tol budavo,kad naktimis dedavau arba i miesta vaziuojant,bet nuo 1.7m jau sauskelniu nebereikia smile.gif
Atsakyti
mes nuo 8 men nebededavome sauskelniu,bet gaudydavome,o nuo 1,3men pradejo prasytis,o dabar jai 1,9 .tai pati atsiseda ant puodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendrele19: 04 balandžio 2012 - 21:22
sauskelnes tik nakciai ir i kiema gal nuo kokiu 9 menesiu dedu. Buvo 11 menesiu pasiprase 3 dienas.nei karto i kelnes nepadare,o po to ir vel. Jau buvau apsidziaugus,kad taip anksti pradejo prasytis.Mums dabar 13 menesiu.Gal dar ir anksti ,bet taip norisi,o gal kur klaida pati padariau.kad nebesipraso,net nezinau...... g.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Jolete @ 2012 03 23, 11:48)
Visi vaikai skirtingi, nebūtinai jūsų vaikai darys taip kaip draugų vaikai  mirksiukas.gif
Mūsų mergina nuo dviejų metų pradėjo daryti į puodą, o darželyje bendraamžių dar su sauskelnėm.

Zinoma,visi vaikai skirtingi ir nematau jokiu problemu,kad vienas prasosi anskciau,kitas veliau 4u.gif Mano pacios vaikai skirtingi...Pirmasis pradejo prasytis gan anksti-vos metuku sulaukes,o antroji sunkeliau... Dabar jau yra du su virsum metuku... dar buna "nelaimiu" biggrin.gif Bet tikrai nepanikuoju,ateis laikas,bus ir ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Gal kuri galite patarti ka daryti blink.gif Mano mazoji(1.8m) jau savaite kai daro i puoduka,pasipraso,bet yra tokia problema-kai einame i kiema dedu pampersa,bet ji i ji nedaro,verkia.Bandziau patupdyti,ir ant ranku,net i tulika nuejome,bet ji tik klykia kol galu galia stovedama apsisisiojo...guodziu maziuke,o jai toks stresas,asaros kaip pupos o ir man taip gaila mazytes sad.gif
Gal puoda i vezimuka isismesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2012 04 23, 12:18)
Sveikutes smile.gif Gal kuri galite patarti ka daryti  blink.gif  Mano mazoji(1.8m) jau savaite kai daro i puoduka,pasipraso,bet yra tokia problema-kai einame i kiema dedu pampersa,bet ji i ji nedaro,verkia.Bandziau patupdyti,ir ant ranku,net i tulika nuejome,bet ji tik klykia kol galu galia stovedama apsisisiojo...guodziu maziuke,o jai toks stresas,asaros kaip pupos o ir man taip gaila mazytes sad.gif 
Gal puoda i vezimuka isismesti?  g.gif

Musu puske, visur su savim nesiojo puoduka..net ir pas mus ateidavo-padare tik i savo.. Cia psichologinis reiskinys.Betpraejo kai jau trupuciuka paaugo.
Mes iki siol(2,7men) miegam su pampersu,puikiai zinom kas yra puodukas,nuo 1,6 men. bet naktimis nesiseka..beto ir atsibundam pagert ka nors-iki siol doh.gif o ryte jau pilnuutelis pampersiukas..kazkaip gaila man budinti vaiko pasisiot ir taip prastai miegom:( doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 04 24, 10:33)
Musu puske, visur su savim nesiojo puoduka..net ir pas mus ateidavo-padare tik i savo.. Cia psichologinis reiskinys.Betpraejo kai jau trupuciuka paaugo.
Mes iki siol(2,7men) miegam su pampersu,puikiai zinom kas yra puodukas,nuo 1,6 men. bet naktimis nesiseka..beto ir atsibundam pagert ka nors-iki siol doh.gif o ryte jau pilnuutelis pampersiukas..kazkaip gaila man  budinti vaiko pasisiot ir  taip prastai miegom:( doh.gif

Maniske,kai miega,irgi pampersiuka uzdedu(ryte buna prisisiotas),bet ka su lauku daryti,kaimyne juokiasi sako nesivesi gi puodo i prekybcentri unsure.gif o vaikucio gaila,toks stresas... na bet tikiuosi ismoks pasisioti atsitupusi,ar ant ranku laikant.
Sakau gal reikejo dar palaukti,kol labiau atsils,tada pratinti prie puodo(kazkaip nesitikejau,kad per pora dienu pripras)...
Atsakyti