Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų mažyliui jau nebereikėjo sauskelnių?

mano mažiausiasis 2m.3 mėn.tai vis dar su sauskelnėm.nors jau geras pusmetis kai kartas nuo karto prašosi ant puoduko.anksčiau būdavo prašydavo tik didelio reikalo,o dabar dažnai rytais prašosi jau,kad nuimt sauskelnes ir daro "sysiuką"
Atsakyti
sveikos, mes nebenesiojam nei diena nei nakti nuo 1.8metuku, kazkaip atejo toks metas, pribrendo, pirmajai nakciai kai paguldziau be pampio, graziai papasakojau, kad kai noresi sysiuko paprasyk, parodziau kad puoda padedu salia jos, ir pasakiau, kad kai nores sysiuko as puoda ikelsiu i lovyte ir padarysim. neitiketina, bet taip ir buvo, maniau sapnuoju, kai sauke "sysiu sysiu" :DDD pora nelaimiu ir tebuvo mus istike 4u.gif
Atsakyti
Mes 2 savaites iki 2-ojo gimtadienio atsisakeme pampersu pilnai, nereikejo nei dienai, nei nakciai. O siaip dar iki to laiko diena budavom be, nakciai dedavau, bet pajaute pati, kaip gera be ju lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors mes dar maži ir mano sūnelis nesiprašo ant puodo (pasodintas padaro, jei nori) ir vis "gaudau", balų neišvengiam, bet sauskelnių jau nuo liepos mėn. pr.nebededu (nuo 13mėn.). Nei namuose, nei kur einant, nei naktį. Avarijų pasitaiko, bet kolkas tikiuosi, kad jau ir nebegrįšim prie sauskelnių.
Atsakyti
Nuo 1metų 8mėn. sūneliui pampį dėdavau tik nakčiai.Kai namo parsivežėm broliuką(jam tada buvo 2m.4men.) pampius atidavėm broliui.Nuo tada ir naktį nebededu biggrin.gif Avarijų nebuvo ax.gif
Atsakyti
Nuo 1metu 5 menesiu 4u.gif
Atsakyti
mano mazoji labai greitai pradejo prasytis ant puoduko,ir del to reikia padekoti tik musu teveliui thumbup.gif musu pupulei buvo 9menesei,buvo vasara grazus orai vyras nusprende ja nurenkti pedeti puoduka kad ji jy matytu sako gal taip susigundys pati ant jo astsisesti. nes musu mergaite kaip tik ismoko sedet mes ja daznai ant jo pasodindavom,nors ir nieko neatlikdavo bet juk pratinti reikejo tongue.gif tai aisku pradzioja buvo daug bedu,laksteme kaip paskui suniuka,rasdavome torciuku tarp zaislu,bet ir aiskinome jog reik eiti ant puoduko. na ir mes dar atsventeme 1 metuku gimtadieny su sauskelnem o po menesuko jau jei ju nereikejo,dar bijodama vis ant nakties dejau,bet pastebejau kad ryte jis buna sausas sugalvojau jo nedeti. ir taip mes atsikrateme sauskelniu,ji visada pati savarankiskai nueidavo padarydavom paskui pasaukdavo 4u.gif taip mes ja ir pasipratinome ant puoduko thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrele nuo 1 m. 8 men. diena buna be sauskelniu, bet nakti iki siol dedame. Labai daug ji geria, tai prisiusioja visa ezera doh.gif Buna prasosi nedeti sauskelniu, tai po 3-4 val. atsibunda baloje verysad.gif Kaip pratinti vaika nakti keltis ant puoduko, tai neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
Maniskis be sauskelniu jau nuo 1 m 7 men., bet nakciai ar pietu miegui dar dedu. Is tiesu, tai gal daugiau mano baime, nes po nakties dazniausiai atsikelia sausa sauskelne, taciau dienos miego metu kazkodel prisisiusioja. Nesuprantu kas cia per bajeriai.
Be to, antra nakti is eiles jis pradejo mane zadinti ir prasytis ant puodo. Gal reikes jau pradeti rizikuoti ir nebedeti sauskelniu. Bijau tik, kad paskui nereiketu vidury nakties lovytes perklojineti...
Galvoju, kad cia ne vaike esme, o mamos baimese. Vaikas po keleto apsisiusiojimu nakti gal daugiau ir nebedarytu...
Atsakyti
mes naudojam diena palutes nuo 2men ir ant puoduko sedam nuo 7men ir gerai sekasi draugaut,o nakti dar vis dedu pampi ir ryte atsikele iskart ant puoduko 4u.gif ir vieno pampi kartais naudojam dvi naktis.. 4u.gif mum 14men.
Atsakyti
O pas mus gavosi taip, kad pirmiausia pampersu atsisakem naktim, o tik po to diena. Kazkur nuo 2 metuku, visiskai nebenaudojom smile.gif
Atsakyti
O aš galiu pasigirti smile.gif ,mes jau nuo 1.3 mėn.nebenešiojom sauskelniu,ir naktim nebereikėjo.Aš pradėjau nuo 6 mėn.ant puoduko sodinti,tai galiu pasakyti ,kad mums pasisekė lengvai atsikratyti sauskelniu mirksiukas.gif
Atsakyti