QUOTE(Minlina @ 2009 09 10, 15:23)
bet iš kažkur vistiek turėjo sužinoti/pamatyti ir suprati, kas tas puodas ir ką ten reikia daryti
papasakok daugiau, labai smagu girdėti tokias istorijas, kur natūraliai, be prievartų ir perdėtų kankinimųsi viskas gaunasi
papasakok daugiau, labai smagu girdėti tokias istorijas, kur natūraliai, be prievartų ir perdėtų kankinimųsi viskas gaunasi
Pas mane ji buvo bezdžioniukas, niekur ir niekada nesiskirianti, tad praktiškai nuo gimimo eidavo kartu su manim visur ir į dušą, ir tualetą ir visur kitur. Sėdėdavo savo kėdutėj ir žiūrėdavo. Taip bežiūrėdama, kažkada ir suprato, kur tą sysiuką reikia daryt. Jie gi kopijuoja viską. Puodukas pas mus taip ir neprigijo, už tat be jokių tualeto baimių, maivymųsi ir muštravimų viską daro į jį. Vandens nuleidimas - didžiausia atrakcija jau nuo seno. Dar ate visam turiniui pamoja O puoduką naktį prie lovos pastatom, jei netyčia prireiktų...
Tad aš net nežianu ar verta vaiką per prievartą kankint su tuo puoduku nuo kelių mėnesių. Na gerai, jei pradėsit sodint nuo 6 mėn., galbūt porą mėnesių anksčiau atsisakys tų sauskelnių, bet ar tas noras pasipuikuot prieš kitus, kad štai mano vaikas jau nedaro, nors kitų dar daro ir vaiko priverstinis muštravimas vertas to??? Aš tai tiksliai žinau, kad su antru ir visais kitais elgčiausi taip pat, kaip ir su pirmąja.