Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų mažyliui jau nebereikėjo sauskelnių?

diena pemperiu jau seniai nenesiojam,o dabar jau savaite kaip ir nakti be pamperiuko miegam,avariju neivyko thumbup.gif
Atsakyti
Mano didžioji jau 1,1 metų sėdo ant puodo, atėjo tas laikas ir pati pasiprašė. Užtat didžioji jau 1,5 metų ir niekaip susitart neina. Kai pamato puodą pradeda rėkt. Bandžiau ir ant klozeto sodint ir puoduką buvom tualete padėję, kai pati ėjau ir ją vedžiausi, rodžiau pavyzdį. Ir nieko. Reiks dar kokių naujų būdų ieškot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibute0203: 09 rugsėjo 2009 - 12:24
Nuo 2.5 diena nebededavom sauskelniu, 2m ir 10men, ir nakciai nereikejo, nors dabar galvoju galejau ir anksciau nebedet , gal neprisisiotu? rolleyes.gif Nes pastebejau, kad kai uzdedu prisisioja, kai ne eina i toleta. Bet vis galvojau, kad gal dar anksti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
tik nakciai dedam pampersus, bet jauciu kad greit ir nakti atsisakysim biggrin.gif
Atsakyti
nededam pampersu nuo 20 men. dienom, dabar dedu tik nakciai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute0203 @ 2009 09 09, 12:23)
Mano didžioji jau 1,1 metų sėdo ant puodo, atėjo tas laikas ir pati pasiprašė. Užtat didžioji jau 1,5 metų ir niekaip susitart neina. Kai pamato puodą pradeda rėkt. Bandžiau ir ant klozeto sodint ir puoduką buvom tualete padėję, kai pati ėjau ir ją vedžiausi, rodžiau pavyzdį. Ir nieko. Reiks dar kokių naujų būdų ieškot  unsure.gif

tai nieko dar....gal už mėnesio kito...iki 2 metukų dar turit laiko mirksiukas.gif smile.gif

Atsakyti
Kaip nukirsta nuo 2 metų atsisakė jų visiškai, nors pradėjo prašytis ~1,5. Visiškai nemokiau ir nesinervinau, net puoduko neturėjom, tiesiog laukiau to laiko, kol pati pradės prašytis ir jis pats atėjo. Tad mano nuomonė, kad nereikia tiem vaikam per prievartą brukt tų puodukų nuo kelių mėnesių, pasitvirtino.
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 09 09, 22:27)
tai nieko dar....gal už mėnesio kito...iki 2 metukų dar turit laiko mirksiukas.gif  smile.gif

ir aš manau, kad iki darželio turėtumėm atsikratyt. Tiesa norėjau pasigirt, šiandien ryte pati atsinešė puoduką ir kai pasodinau padarėm sisiuką. Toks įvykis namie thumbup.gif , užtat prieš einant miegot vėl pažymėjom teritoriją. Ką padarysi, mes dar procese biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(uksis @ 2009 09 09, 22:01)
Kaip nukirsta nuo 2 metų atsisakė jų visiškai, nors pradėjo prašytis ~1,5. Visiškai nemokiau ir nesinervinau, net puoduko neturėjom, tiesiog laukiau to laiko, kol pati pradės prašytis ir jis pats atėjo. Tad mano nuomonė, kad nereikia tiem vaikam per prievartą brukt tų puodukų nuo kelių mėnesių, pasitvirtino.

bet iš kažkur vistiek turėjo sužinoti/pamatyti ir suprati, kas tas puodas ir ką ten reikia daryti
papasakok daugiau, labai smagu girdėti tokias istorijas, kur natūraliai, be prievartų ir perdėtų kankinimųsi viskas gaunasi wink.gif
Atsakyti
Mes and puodo dukrelę pradėjom sodinti kai ji pradėjo vaikščioti, 11 mėn. Su puoduku susidraugavo iškart, pradžioj sodindavom prieš miegą ir po miego bei kai didelis reikalas prispirdavo ― pastebėdavom kada mažė jau nori kakot. Prašytis pradėjo kažkur apie 1m. ir 5 mėn. Visiškai sauskelnių atsisakėm dar prieš antrąjį gimtadienį.
Atsakyti
Maniškiui greit 2 metai tai su sauskelnėm būnam tik naktį ir per pietų miegą uždedu bet dažnai ir lieka sausas smile.gif Su puodu draugaujam.
Atsakyti
Dabar dukrytei 1 metai 5 menesiai,i puodika nedaro visai schmoll.gif ,kur stovi ten ir varo biggrin.gif Su puoduku nesipyksta sedi ant jo,bet supranta ,kad tai kaip zaislas,prisikrauna i ji zaisliuku ir nesiojasi po namus ,atsisedus pasedi ir viskas verysad.gif Vis tikiuosi,kad greitu laiku supras kam ras daiktas skirtas smile.gif
Atsakyti