Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų mažyliui jau nebereikėjo sauskelnių?

QUOTE(Inga32 @ 2009 07 11, 21:43)
Sveikos, mano mazajai  greit bu s 2.5m. pampersu atsisakem nuo 2m., sisioja ir nakti ir diena i puoduka, bet su kaku turin problemu smile.gif , visada darom i kelnes. Gal galit patarti kaip kaku daryti i puoduka?

pas mus irgi su kaku problemos,nezinau kai pripratint ant puoduko unsure.gif
Atsakyti
nuo 8men buvome ismoke daryti ant puoduko,bet nuo 10men nebeseda doh.gif dabar jau mums metukai ir nebezinau kaip ja pasodinti g.gif gal galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 07 15, 17:22)
nuo 8men buvome ismoke daryti ant puoduko,bet nuo 10men nebeseda  doh.gif dabar jau mums metukai ir nebezinau kaip ja pasodinti g.gif gal galite patarti?

Kelias dienas ,gali ir savaite nesodink.tik kad matytu puoduka,o poto vet pradek,mums taip buvo 7 men,gal issigando kad saltas buvo,gal dar kaskas,nebesisedo ir viskas,o poto vel viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 07 16, 11:28)
Kelias dienas ,gali ir savaite nesodink.tik kad matytu puoduka,o poto vet pradek,mums taip buvo 7 men,gal issigando kad saltas buvo,gal dar kaskas,nebesisedo ir viskas,o poto vel viskas gerai.

aciu 4u.gif
Atsakyti
mums 1m. 5men. ir mes dar vis su pampersais, nors taip smagu butu mazyliui ypac vasara apsieiti be jo... Mano sunelis labai bijo puoduko, tai stengiames labai jau neversti, bet kiekviena diena ,,zaidziam“ su puoduku, vis bandau prikalbinti atsisesti. Jau po truputi mazesne isterija...Per daug nepergyvenu, manau ateis laikas ir bus kuo puikiausia thumbup.gif
Atsakyti
Mums jau 2 metukai, o su poduku niekaip negalim susidraugauti, su kelnem atsiseda be problemu, o kai tik nuemu, tai niekaip, dar mes turim problemele su viduriu ketejimu, tai gal dar del to.
Net nezinau ka daryti g.gif
Atsakyti
cia tie pampersai tik gadina vaikucius kai pasikalbi su mociutems tai anksciau apie metuku vaikas jau prasydavosi,o dabartiniai tai bega kuo toliau nuo puoduku,nes pampersas yra lyg dalis jo,sunku su juo isiskirti.
mano mergytei 1.5 m kariauju bet nieko neiseina,puoduko bijo net neseda,meskinus kitus zaislus soddina o pati retai seda ir tik kokias 5 sekundes iskencia ant jo.nezinau net ka daryti,laikiau tik su kelnaitem apsisisioja bet nieko slapia vaiksto viskas gerai,bet kojyte isbere nuo sisiuko ir teko pampersa uzdeti..gal kas dar kokiu patarimu..
Atsakyti
mums jau 3m ir 1men ir niekaip nenori daryt ant puoduko schmoll.gif pasedet jis pasedi,bet daryt nedaro,o nueina kur pasislepia ir tada... doh.gif nebezinau,nes jau isbandziau visus turbut metodus kiek tik zinojau unsure.gif
jau eisime turbut kita menesi i darzeli,tai nezinau schmoll.gif nors musu aukletoja sake,kad matys kaip kiti daro ir jam noras pakils daryt i puoduka,o ne i pampersa,ar kur i kampa doh.gif
tiesa didysis mano sunus jam jau dabar bus 17m tai uzaugo be pampersu ir puoduko reikalai buvo thumbup.gif anais laikais ir tu pampersu nebuvo dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrica: 16 liepos 2009 - 14:34
Nu as uztat ir pradejau savo mazyle sodinti ant puoduko nuo 6 men,dar normaliai nepasedejo o jau ant puodo sodinau,ir visai nieko sekasi,va kaip jau ir rasiau ,mums metukai tai pasipraso pati ir tik kaip einam i svecius ar i parka tada dedu pampersa.
Atsakyti
mus beda,kad jis nepasedi vienoj vietoj,nei minutes,kol buvo mazesnis dar nieko iseidavo,o va dabar doh.gif net nezinau kaip jo demesi sukonsentruoti i puoduka..jam rupi tik ji pametyti,paspardyti,padauzyti,ikisti kur nors ar ka nors lotuliukas.gif bet tik ne reikaliukus atlikineti schmoll.gif gal kas susiduret su tokia problema?mums 1,1m
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2009 07 16, 15:32)
mums jau 3m ir 1men ir niekaip nenori daryt ant puoduko  schmoll.gif  pasedet jis pasedi,bet daryt nedaro,o nueina kur pasislepia ir tada... doh.gif nebezinau,nes jau isbandziau visus turbut metodus kiek tik zinojau unsure.gif
jau eisime turbut kita menesi i darzeli,tai nezinau schmoll.gif nors musu aukletoja sake,kad matys kaip kiti daro ir jam noras pakils  daryt i puoduka,o ne i pampersa,ar kur i kampa doh.gif
tiesa  didysis mano sunus jam jau dabar bus 17m tai uzaugo be pampersu ir puoduko reikalai buvo  thumbup.gif anais laikais ir tu pampersu nebuvo dar

Tai gal jūs ant klozeto jau bandykite sodinti ant tos spec. apsaugos... g.gif Mano draugės dukra niekaip nepripažino puoduko, užteko kartą pasodinti ant normalaus wc ir suveikė...
Papildyta:
QUOTE(alvyde @ 2009 07 16, 16:12)
mus beda,kad jis nepasedi vienoj vietoj,nei minutes,kol buvo mazesnis dar nieko iseidavo,o va dabar doh.gif net nezinau kaip jo demesi sukonsentruoti i puoduka..jam rupi tik ji pametyti,paspardyti,padauzyti,ikisti kur nors ar ka nors lotuliukas.gif bet tik ne reikaliukus atlikineti schmoll.gif gal kas susiduret su tokia problema?mums 1,1m

Aš manyčiau, kad va šiuo periodu tiesiog nereikia verti... Na tegu pažaidžia su tuo puoduku kurį laiką... Po kokių kelių savaičių vėl pabandykite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 liepos 2009 - 15:33
QUOTE(alvyde @ 2009 07 16, 16:12)

drinks_cheers.gif
Musu taip pat, jis aplamai gyvenime nenuseda vietoj, nezinau, reik kantrybes unsure.gif
Mums 1.4m.
Atsakyti