Laba diena
O mano panienka prasytis pradzioj kaku, po to ir sysiu pradejo mazdaug 1 m. ir 2 men. Tai visa diena neprislapindavo kelniu, pampersa dejau tik miegui, Ir jau nakciai - kokius 4 men. nenaudojom (jai dabar yra 1 m. ir 10 men) , bet kas dabar atsitiko- kokia antra savaite vis privaro i lova pirma savaite kentejau, o dabar pradejau miegui vel deti pampius
O mano panienka prasytis pradzioj kaku, po to ir sysiu pradejo mazdaug 1 m. ir 2 men. Tai visa diena neprislapindavo kelniu, pampersa dejau tik miegui, Ir jau nakciai - kokius 4 men. nenaudojom (jai dabar yra 1 m. ir 10 men) , bet kas dabar atsitiko- kokia antra savaite vis privaro i lova pirma savaite kentejau, o dabar pradejau miegui vel deti pampius
ta puodulio problema mane nervina. pavydas ima, kuriu vaikai normaliai pradeda daryti. Mergytes savo tai greit išmokinau: nuo 1,5 jau pampų nereikėjo, o su bernu problema. Tik ryte ant puodulio padaro, o po to geriau nerodyti puodo, nes kaip susinervina, tai o o o o. Ir į darželį jau eina, bet jam dzin. Jis parodo, kad dėčiau pampą, nes nenori matyti balos. Ir pratinu, ir kantrybės jau tiek neturiu .
Labas mamytes,reikia kantrybes ir dar karta kantrybes,mano bernelis jau 3 men be pamperio,kazkaip viena diena nuemem ir daugiau jau jis uzdeti nebeleido pamperio,dvi savaikikes buvo dauk avariju,be tai jau viskas liko kaip linksmas prisiminimas..........Kantrybes mamos ........Esu naujoke,tai jei kazka ne taip parasiau,nesupykit...
QUOTE(mamusia 9 @ 2009 06 28, 20:40)
bet kas dabar atsitiko- kokia antra savaite vis privaro i lova pirma savaite kentejau, o dabar pradejau miegui vel deti pampius
Gal kai vasara skysciu daugiau pavartoja?
Mes dieną be sauskelnių,bet jei kur važiuojam visada uždedu.
1,3 men.
1,3 men.
sveikutes,na tikrai uzpavydejau kurios jau nenaudoja pampiu taip anksti mes noriai sedim ant puodo,bet kazkaip as nelabai turiu kantrybes begioti paskui su puoduliu keleta sykiu bandem jau be pampio bet bergzdziai,visada budavo tuoj pat prisysioja ir prikakoja,o as neapsikenciu ir vel pampersa dedu ant puodulio ji noriai sedi ir padaro beveik visada sysiu ar kaku
[quote=gudre79,2009 07 01, 18:59]
sveikutes,na tikrai uzpavydejau kurios jau nenaudoja pampiu taip anksti :wub
tai kad nėra čia ko užpavydėt, viskam savas laikas, kad ir kiek tos kantrybės būtų, metinukė tikrai dar nesiprašys ir nedarys visko kaip dvimetinukas
sveikutes,na tikrai uzpavydejau kurios jau nenaudoja pampiu taip anksti :wub
tai kad nėra čia ko užpavydėt, viskam savas laikas, kad ir kiek tos kantrybės būtų, metinukė tikrai dar nesiprašys ir nedarys visko kaip dvimetinukas
http://www.supermama...howtopic=463648
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
Mes pampersa uzdedam tik nakciai,bet tai buvo ilgas kelias.Pradejau sodint kai tik pradejo sedet,nuo metuku prie puodo net neprieidavo,jeigu sodindavau reke, nuo 1.6 jei pagaudavau-tai padarydavo,o kaku sulaikydavo.O dabar jau prasosi
mes irgi kartais bandom sest ant puodo, bet dazniausiai tik pasedi ir nuejes padaro ant kilimo per kiek laiko mazdaug jus pripratinot atsisedus padaryt i puoda, o ne nulipus nuo jo? mums 1m 6men.