Mes dar nebuvo metuku kai ismokom diena miegoti be pampersu, nes buvo pasutes uzpakaliukas, tai reikejo gydyt maziu, taip ir pripratom, aisku pradziai lovyte slapia budavo, gal ir atsibusdavao greiciau kai slapias, bet po keliu savaiciu, jau miegodavo sausai. Nu o dabar 1.3m ir reikia uzsiimti su puoduko reikalais jau rimtai
Aš savo mažyli pradėjau nuo 1,5 pratinti prie puoduko iš pradžiu visko buvo , bet su laiku pripratome ir dabar mums jau 2 metai su biškiu bet drasiai miegam be sauskelniu ir mano vyras dar pats kelnytes nusimauna kai nori kokio nors reikaliuko, ir nasenai išmoko kaip tikras vyras atsistojes pasysioti ir dar savo pimpaliuką po reikalo nukrato kad nebutu lašiuku ir nesudrėkintų triusykėliu .jau tikras vyras tik panelės dar truksta
QUOTE(pliusmama @ 2009 06 17, 06:25)
Nuo pusantru metuku nenaudojam
Pradzioj buvo avariju bet du metukus sutikom per pampersu draugaudami jau su puoduku
Pradzioj buvo avariju bet du metukus sutikom per pampersu draugaudami jau su puoduku
Mano psusseseres sunelis, jau 4 metukai tuoj bus, bet nakti vistiek dar turi miegot su pampersu, nes nejaucia, kaip ivyksta "nelaime" Bet diena tokiu nelaimingu atsitikimu nebepasitaiko...cia gal del to, kad gyvena uzsienyje, kitoks poziuris i vaiku auklejima siek teik jauciasi...
QUOTE(Alanija11 @ 2008 10 28, 20:22)
Smalsu sužinoti nuo kokio amžiaus jūsų mažyliui jau nebereikėjo dėti sauskelnių?
Savo mazylia pradejau sodinti ant puoduko 8men. Dabar jai metukai ir menuo. Ant puoduko dar vis sedime ir naudojame pampersus, nes dar per maza, kad pasakyti, kada ant puoduko nori ir dar nevaiksto, tik sliauzioja. Taciau, kai pasodini ant puoduko zino ko atsisedo ir jei tuo momentu nori sysiuka ar kakuti is karto padaro. Zino kam puodukas yra skirtas.
niekaip neiseina nenaudoti pampersu gaila, kad bijo puoduko nzn ka dar galeciau daryti
pradejau sodinti ant puodo 10men, Jau apie pusantru metu nebereikejo dienai pampersu, bet nakciau uzdedavau. o dabar mums 1m11men jau pora men miagam ir nakti be ju
Mes ant puoduko sedim nuo 6 men,.. dabar mums 11men, Jei bunam namie tai visada be pamperso. Ant puoduko sedim mazdaug kas 1,5 val, Sedim noriai, aisku kartais ir nepadro... Buna ir kelnes pilnos
Miegodama sysiuko nedaro, bet buna kad prabunda ir guli ryte zaidzia su pirstais tada ir kelnes pilnos.., tai man jau nusibodo rytais budrauti, uzdedu pampersa nakciai.
Reikai daug kantrybes, bet manau iki 1,5 m papersu nebereikes visai
Miegodama sysiuko nedaro, bet buna kad prabunda ir guli ryte zaidzia su pirstais tada ir kelnes pilnos.., tai man jau nusibodo rytais budrauti, uzdedu pampersa nakciai.
Reikai daug kantrybes, bet manau iki 1,5 m papersu nebereikes visai
QUOTE(kedainiai @ 2009 03 19, 21:51)
QUOTE(pliusmama @ 2009 06 17, 20:25)
pliusmama
labai girdeti zodziai
Pratinam ir mes savo panelę na viena kartą neseniai MB mamai pasakė kaka, tai greit atnešė puoduką ir pavyko šauniai atlikti reikaliuką bet šiaip pastebėjau, kad nelabai patinka jai tas puodukas pasėdi kelias sekundes ir bėga kuo toliau nuo jo
mano dukrytei vieneri metukai ir menuo, o jau draugajam su puoduku apie menesi, bet vis dar nekaip sekasi...
pirmas dienas kai pradejau sodinti, tai viska dare
gal tiesiog pataikydavau pasodinti? o dabar tai sunkoka, sedet, tai sedi, bet prasyti reikia ilgai kad ka padarytu, ir tai nevisad padeda...
tikrai reikia tureti dideles kantrybes..
kaip sakoma "viskam savas laikas"....
pirmas dienas kai pradejau sodinti, tai viska dare
gal tiesiog pataikydavau pasodinti? o dabar tai sunkoka, sedet, tai sedi, bet prasyti reikia ilgai kad ka padarytu, ir tai nevisad padeda...
tikrai reikia tureti dideles kantrybes..
kaip sakoma "viskam savas laikas"....
Tiksliai dar negalime atsakyti i si klausima, nes sauskelnes naudojame einant miegucio ir einant i lauka, vietose kai negalime pasiimti puoduko.
Su puoduku draugavom nuo 7 men., po to buvo ilgas laiko tarpas, kai jo nepripazinome, o dbr jau pats pasipraso. Mums 1,10
Su puoduku draugavom nuo 7 men., po to buvo ilgas laiko tarpas, kai jo nepripazinome, o dbr jau pats pasipraso. Mums 1,10