Smalsu sužinoti nuo kokio amžiaus jūsų mažyliui jau nebereikėjo dėti sauskelnių?
Mano panelytei jau tuoj bus 2 metukai ,o sauskelniu nebereikia jau koki menesiuka,dar nakciai dedavau,bet jau kokias dvi savaiteles ir nakti miegam be pampersu
QUOTE(Raske80 @ 2009 03 16, 10:37)
Mano panelytei jau tuoj bus 2 metukai ,o sauskelniu nebereikia jau koki menesiuka,dar nakciai dedavau,bet jau kokias dvi savaiteles ir nakti miegam be pampersu
pasidalinkit patirtim,kaip pavyko atpratinti?
QUOTE(jpaula @ 2009 03 16, 14:49)
Mūsiškė tai supranta, kame reikalas, padaro į pampersą, tada atneša puoduką
o pasodint ir laikyt rėkiančią ant puodo prievarta aš negaliu
o pasodint ir laikyt rėkiančią ant puodo prievarta aš negaliu
tai va mums ir puodas didziausias baubas
O mums kazkaip savaime gavosi Is pradziu kad ilgiau pasedetu,duodavau savo pinigine pakraustyti,tai per ta laika ir padarydavo,tada mes ja girdavom,paplodavom,dziaugdavomes uz ja Kai dienai nuimdavau pampersa,prisisiodavo ir verkdavo ziuredama i slapias kelnes,as jai aiskindavau kad reikia daryt ant puoduko ir busi sausa .Sodindavom kas kokia valanda ir gaudydavom kol ji suprato kam tas puodas reikalingas Dabar mes savo tiksla pasiekem ir 2-ieju metuku gimtadieni sutinkam be PAMPERSU
Kantrybes visoms mamytems
QUOTE(Raske80 @ 2009 03 18, 14:49)
O mums kazkaip savaime gavosi Is pradziu kad ilgiau pasedetu,duodavau savo pinigine pakraustyti,tai per ta laika ir padarydavo,tada mes ja girdavom,paplodavom,dziaugdavomes uz ja Kai dienai nuimdavau pampersa,prisisiodavo ir verkdavo ziuredama i slapias kelnes,as jai aiskindavau kad reikia daryt ant puoduko ir busi sausa .Sodindavom kas kokia valanda ir gaudydavom kol ji suprato kam tas puodas reikalingas Dabar mes savo tiksla pasiekem ir 2-ieju metuku gimtadieni sutinkam be PAMPERSU
kas kiek laiko sodindavai ant puodo?
Mums visiskai nebereikeji pampersu nuo 1,6 men. ir svarbiausia kad atsisakem ju vienu metu ir nakciai ir dienai.
QUOTE(lorena24 @ 2009 03 19, 09:12)
kas kiek laiko sodindavai ant puodo?
Mazdaug kas pusvalandi,paskui kas valanda ,priklauso nuo to kiek isgerdavo skysciu