Gal kas zinot teisinga meistra Šiauliuose arba Klaipedoj ?
ieskau siuvimo meistro vilniuje - reikia seivute paziureti masinai AEG
Man irgi reikia meistro Klaipedoj, kad isvalytu, suteptu mano masinyte (Elna 2002). Gal kas galit ka rekomenduot, ir gal apsviestumet, kokios preliminarios kainos, nesu ne karto naudojusis tokiom paslaugom, neturiu ne zalio supratimo
gal kas pasiulys siuvimo masinu meistra Vilniuje,kuris atvaziuoja i namus?
Ir as ieskau meistro i namus Vilniuje
Man reiktų gero,nebrangininko meistro Vilniuje, kad sureguliuotų overloką. Gal galėtumėte ką nors rekomenduoti?
Labas vakaras, as suprantu kad ne i tema ,bet nezinau kur paklaust. Gal kokie meistrai ar cia esantys bendraujaitis zmones, zinote kur pigiai galima nauduota ploksesiule masina nupirkt ? arba nauduota koverloka ? veikianti
Vilnius.
Vilnius.
Gal kas žino gera meistra kuris patartu ir padėtu sutvarkyti siuvimo mašiną.
Kaune butu gerai A. šančiuose
Kaune butu gerai A. šančiuose
Pats geriausias meistras Klaipėdoje 8-652 75340 Olegas
Jis ne tik suremontuoja, bet ir pakonsultuoja, ismoko kaip paciai siuvejai priziureti savo masinyte
Jis ne tik suremontuoja, bet ir pakonsultuoja, ismoko kaip paciai siuvejai priziureti savo masinyte
QUOTE(DaiL @ 2013 10 29, 10:27)
Reikia meistro Vilniuje, gal kuri žinot gerą?
Taigi internete jų mirgėte myrga! Ar gi nėra iš ko pasirinkti? Nebijokite, kvieskitės, tik pinigus jiems mokėkite ne už makaronų kabinimą ir daikto pagadinimą, o už kokybiškai atliktą darbą su visais Jums suprantamais paaiškinymais. Garantija turi būti raštiška, kaip pas vokiečius.