Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinų meistrai

Sveiki, gal galėtumėte parekomenduoti meistrą Vilniuje?
Atsakyti
Gal kas gali pasiulyti siuvimo masinos meistra Siauliuose?
Atsakyti
reiketų meistriuko Klaipėdoj. paveldėjau iš močiutės Tikka senovišką kojinę siuvimo mašiną. dar atsimenu kaip močiutė su ja siuvo wub.gif reikėtų ją pareguliuoti tikriausiai nes niekaip nesuprantu kur ten jinai reguliuojasi. blogai pritempia apatini siulą ir siule traukia. vz nelabai as pati joje gaudausi, bet visai noreciau ja naudotis bent jau kelnems trumpinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 02, 12:55)
reiketų meistriuko Klaipėdoj. paveldėjau iš močiutės Tikka senovišką kojinę siuvimo mašiną. dar atsimenu kaip močiutė su ja siuvo  wub.gif  reikėtų ją pareguliuoti tikriausiai nes niekaip nesuprantu kur ten jinai reguliuojasi. blogai pritempia apatini siulą ir siule traukia. vz nelabai as pati joje gaudausi, bet visai noreciau ja naudotis bent jau kelnems trumpinti  ax.gif

Šios firmos siuvimo mašinos labai patikimos ir tvirtos, yra neišrankios medžiagoms ir siūlams. Manau apsilankyti pajūryje, todėl pasinaudokite proga. Galėsiu Jums padėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 10 birželio 2011 - 23:10
QUOTE(Singer meistras @ 2011 06 11, 00:03)
Šios firmos siuvimo mašinos labai patikimos ir tvirtos, yra neišrankios medžiagoms ir siūlams.  Manau apsilankyti pajūryje, todėl pasinaudokite proga. Galėsiu Jums padėti.

tai butinai praneskit kada busit pas mus. kaip nors gal galesit paziureti ta mano masina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 06 11, 16:03)
tai butinai praneskit kada busit pas mus. kaip nors gal galesit paziureti ta mano masina  ax.gif

Būtinai Jums pranešiu.
Atsakyti
g.gif Gal galite rekomenduoti meistriuka Kaune, kuris is siuvimo masinos su spintele perdarytu ja man i pastatoma ant stalo (na dabar tokios parduodamos su dezutem)?
Siuvimo masina vokiska - Veritas, veikianti (nors pirkta kazkur 1985m blush2.gif ), yra elektrinis pedalas, bet labai masyvi spintele, kuriai nera vietos, o masinos laaabai reikia...
Padekite prasau rekomendacijos i pasta : grupe137@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2011 07 21, 20:26)
g.gif Gal galite rekomenduoti meistriuka Kaune, kuris is siuvimo masinos su spintele  perdarytu ja man i pastatoma ant stalo (na dabar tokios parduodamos su dezutem)?
Siuvimo masina vokiska - Veritas, veikianti (nors pirkta kazkur 1985m  blush2.gif  ), yra elektrinis pedalas, bet labai masyvi spintele, kuriai nera vietos, o masinos laaabai reikia...
Padekite prasau rekomendacijos i pasta  : grupe137@gmail.com

Tai pritaikoma be didelių problemų.
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti meistra Vilniuje? Musu Pfaff is naujesniu, netycia siuvome dzinsus su silko programa blush2.gif ir isuko siula, kurio nemokame istraukti ... gal kazkas sulankstyta dar bus verysad.gif zodziu reikia ismanancio zmogaus, kad prikeltu musu masinyte ax.gif
Atsakyti
Laba,
gal zinot meistra Vilniuj, nebrangu bet gera, kad i namus atvaziuotu.. Reik man rodos sutept jau masina, bo tokia dzergianti jau visa... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 12 09, 19:56)
Laba,
gal zinot meistra Vilniuj, nebrangu bet gera, kad i namus atvaziuotu.. Reik man rodos sutept jau masina, bo tokia dzergianti jau visa...  4u.gif

860533722 pabandikit pas sita meistra
Atsakyti
Siuvimo mašinos "Veritas" Rubina išsitampė išorinis dirželis. Nebesuka variklis adatos smile.gif Ieškau meistriuko aplink Žirmūnus-centrą kuris nupirktų ir pakeistų diržą. Arba nurodykit vietą kur jų pirkti būna :m

4u.gif rekomenduokit ką nors. 4u.gif

notworthy.gif
Atsakyti