Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinų meistrai

Sveiki, man ir reikia meistro pagalbos. smile.gif Mano overlokas praleidinėje kilputę. Siuvu dažniausiai lininius gaminius. O kita problema - tai nemoku reguliuoti savo pramoninės mašinos kompiuterio. Gal kas gali man padėti. Esu iš Kauno.
Atsakyti
Tai gal šiokią dieną paskambinsiu. Nes savatgalį negražu trukdyti. biggrin.gif
Atsakyti
Nu nieko , aš jau priprates , mane visada trukdo . smile.gif
Atsakyti
Sveiki.. gal kas cia nusimano ir gali pasakyti aks yra mano masinytei. Maniske Singer, is naujesniu. viena diena ji eme ir tiesiog nebeeme apatinio siulo. ta prasme virsutinis siulas neapeina rato aplink apatini bugneli ir nepaima siulo.. ka daryt?
Atsakyti
Skubiai reikia meistro kontaktų iš Klaipėdos niekur nerandu, labai, labai reikia help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
gas zinot kas klp siuvinejimo masinas taiso?
Atsakyti
Sveiki, gal galėtumėte parekomenduot meistrą Panevėžyje?
Atsakyti
Laba diena.

Jei kam reikia- Vilniuje mašinas taiso "Danesoj", Geležinio Vilko g. 2. Netgi faktūras išrašo bigsmile.gif . Bet reikia pačioms atvežti mašiną.
Atsakyti
O as norejau pagirti meistra is kauno, jis cia uzsiregistraves kaip "Singer meistras", kruopstus ir geras zmogutis, pas ji galima net nusipirkti siuvimo masinu, ivairiu...zodziu kuo puikiausi atsiliepimai ir sekmes jam!!!
Atsakyti
apie " singer meistra" jau ir Vilniuje girdisi. Jau ne viena gyre. Kaunietems rekomenduociau taisyti tik pas ji.
4u.gif
Atsakyti
gal kas galit papasakot kaip buterflay GN1-6D overlokui suverti teisingai siulus.
user posted image
arba gal kas turite instrukcija popierine galetumete atsviete ikelti i tinklapi, geriau aisku butu i az, nes temos neseku. buciau labai dekinga blush2.gif
radau nete tik tiek, bet kokybe, tai neina suprast....
http://www.youtube.c...h?v=lLGbeDt1wvk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 18 gegužės 2010 - 19:34
Merginos padėkit,ir man reik meistriuko iš klaipėdos.Nestumia dantukai medžiagos į priekį g.gif vietoj siuva doh.gif
Atsakyti