Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

biseris turetu buti 2-2,5cm arba11\0 dydzio toks bent jau man geriausiai ziurisi,stambesni bent jau man negraziai atrodo,as tai toki biseri pirkau http://www.mvstudija...pvalus/110.html gerai veresi nors visada pasitaiko karoliuku mazesnio vidinio skersmens,juos tiesiog ismetu,o veriu ant siulo taip ,per adata perveriu plona dviguba siula,apacioje turetu buti kilpele,per ja perveriu siula kuriuo mezgu riesines ir veriu,jei pasitaiko geri karoliukai vienu kartu imanoma suverti4-6 karoliukus...Na gal suprasit aprasyta si verimo buda, jei ne bandysiu dar paaiskint biggrin.gif
Atsakyti
O man taip gerai veriasi be jokiu adatu... sutepu klijais siulo gala, isdziovinu ir pats siulas pasidaro kaip adata kietas.. thumbup.gif
Atsakyti
Na, temos "beveik pabaigai", dar vienas "blynas":
user posted image

Nusprendžiau, kad man labai labai reikia prie skraistės priderintų riešinių rolleyes.gif

Va dar tik fotografuot reikia normaliai išmokt, kad matytųsi, jog tikrai priderinta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 03 vasario 2010 - 17:31
Ohohooooo kaip gražu bigsmile.gif
Ir raudonas nėrinys be galo gražus wub.gif net neabejoju, kad viskas labai tinka
Atsakyti
A, dar keli "atradimai"
- Gutermann karoliukai nėra jau tokie kokybiški, kokiais bando apsimest.
- Mezgant išvirkščiosiom akim karoliukai daug lygiau susimezga, jei akys -- kryžiuotos (pirmas poras riešinių kažkodėl taip ir mezgiau, šitas pradėjau "normaliom" išvirkščiom -- teko ardyt; neatitiko mano vidinės kokybės kontrolės sistems smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 03 vasario 2010 - 18:09
O čia tai labai įdomu thumbup.gif , apie blogasias žinojau, bet tiesiog man patogiau tai gerosiom mezgu, o apie persuktas net nepagalvojau, reiks pabandyt
Ak taip, pradžioj tik skraiste ir susižavėjau, o dar riešinės, supper, tikrai itin gražu, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Maža smulkmenėlė
user posted image
Atsakyti
Saulelydi,puikios riesines thumbup.gif
O cia maniskes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2010 02 04, 23:36)
Saulelydi,puikios riesines  thumbup.gif
O cia maniskes

Ačiū blush2.gif
Tavo taip pat nuostabios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 02 03, 19:08)
A, dar keli "atradimai"
- Gutermann karoliukai nėra jau tokie kokybiški, kokiais bando apsimest.
- Mezgant išvirkščiosiom akim karoliukai daug lygiau susimezga, jei akys -- kryžiuotos (pirmas poras riešinių kažkodėl taip ir mezgiau, šitas pradėjau "normaliom" išvirkščiom -- teko ardyt; neatitiko mano vidinės kokybės kontrolės sistems smile.gif)

gal galima patikslinti ka reiskia kryziuotos akys?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti