biseris turetu buti 2-2,5cm arba11\0 dydzio toks bent jau man geriausiai ziurisi,stambesni bent jau man negraziai atrodo,as tai toki biseri pirkau http://www.mvstudija...pvalus/110.html gerai veresi nors visada pasitaiko karoliuku mazesnio vidinio skersmens,juos tiesiog ismetu,o veriu ant siulo taip ,per adata perveriu plona dviguba siula,apacioje turetu buti kilpele,per ja perveriu siula kuriuo mezgu riesines ir veriu,jei pasitaiko geri karoliukai vienu kartu imanoma suverti4-6 karoliukus...Na gal suprasit aprasyta si verimo buda, jei ne bandysiu dar paaiskint
O man taip gerai veriasi be jokiu adatu... sutepu klijais siulo gala, isdziovinu ir pats siulas pasidaro kaip adata kietas..
Na, temos "beveik pabaigai", dar vienas "blynas":
Nusprendžiau, kad man labai labai reikia prie skraistės priderintų riešinių
Va dar tik fotografuot reikia normaliai išmokt, kad matytųsi, jog tikrai priderinta
Nusprendžiau, kad man labai labai reikia prie skraistės priderintų riešinių
Va dar tik fotografuot reikia normaliai išmokt, kad matytųsi, jog tikrai priderinta
Ohohooooo kaip gražu
Ir raudonas nėrinys be galo gražus net neabejoju, kad viskas labai tinka
Ir raudonas nėrinys be galo gražus net neabejoju, kad viskas labai tinka
A, dar keli "atradimai"
- Gutermann karoliukai nėra jau tokie kokybiški, kokiais bando apsimest.
- Mezgant išvirkščiosiom akim karoliukai daug lygiau susimezga, jei akys -- kryžiuotos (pirmas poras riešinių kažkodėl taip ir mezgiau, šitas pradėjau "normaliom" išvirkščiom -- teko ardyt; neatitiko mano vidinės kokybės kontrolės sistems )
- Mezgant išvirkščiosiom akim karoliukai daug lygiau susimezga, jei akys -- kryžiuotos (pirmas poras riešinių kažkodėl taip ir mezgiau, šitas pradėjau "normaliom" išvirkščiom -- teko ardyt; neatitiko mano vidinės kokybės kontrolės sistems )
O čia tai labai įdomu , apie blogasias žinojau, bet tiesiog man patogiau tai gerosiom mezgu, o apie persuktas net nepagalvojau, reiks pabandyt
Ak taip, pradžioj tik skraiste ir susižavėjau, o dar riešinės, supper, tikrai itin gražu, šaunuolė
Ak taip, pradžioj tik skraiste ir susižavėjau, o dar riešinės, supper, tikrai itin gražu, šaunuolė
Maža smulkmenėlė
QUOTE(pumpocka @ 2010 02 04, 23:36)
Saulelydi,puikios riesines
O cia maniskes
O cia maniskes
Ačiū
Tavo taip pat nuostabios
QUOTE(Amanita @ 2010 02 03, 19:08)
A, dar keli "atradimai"
gal galima patikslinti ka reiskia kryziuotos akys?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.