Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Ne, jolaxus. Aš ta proga ir į biblioteką nuvariau ankstesnio numerio. Netgi pernykščius numerius paskutiniuosius perverčiau. Nu nėra.
Klaida kažkokia čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai buvo kažkurioj Šeimininkei, man mama raportavo
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 01 23, 01:39)
Ne, jolaxus. Aš ta proga ir į biblioteką nuvariau ankstesnio numerio. Netgi pernykščius numerius paskutiniuosius perverčiau. Nu nėra.
Klaida kažkokia čia.  mirksiukas.gif

Tikrai buvo straipsnis šių metų 2 nr. , taigi pati skaičiau ,tik deja laikraščio nebeturiu , nes išsivežė mama.
Atsakyti
Nueisiu dar kartą į biblioteką šiandien. Su regėjimu man ne kas, matyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 01 23, 10:00)
Nueisiu dar kartą į biblioteką šiandien. Su regėjimu man ne kas, matyt... blush2.gif

jei ten būtų kokia galimybė padaryt kopiją, tai čia jau eilutė jos lauktų mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
merginos, tik ššššš topsecret.gif bet turiu straipsnio apie riešines pdf versiją. thumbup.gif nenusiraminau ir brūkštelėjau tiesiai šeimininkės redakcijon, o ten labai teigiamas požiūris į mano entuziazmą, už ką aš jiems be galo dėkinga
suprasdama, kad tai intelektualinis turtas, neviešinsiu jo čia, tačiau jei kas norit gauti, brūkštelėkit savo mailą man į až ir atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Bazuka, persiprašau. Tikrai pusaklė esu. Antrąjį numerį bibliotekininkė užspaudusi buvo. O aš beskubėdama į datas ir numerius nežiūrėjau. Sorry. blush2.gif

jolaxus, rašau AŽ.
Atsakyti
na, prisipažinsiu, įtraukė mane riešinės ax.gif
numezgiau dukrai pirmąsias be karoliukų, nes jai reikėjo "čia ir dabar", nebuvo man kada mokytis karoliukus dėliot biggrin.gif o šiandien mezu bandomąjį mezginuką su bile kokiais namie rastais karoliukais ir siūlais ir turiu pasakyt, kad visai nesunkiai jie dėliojasi. Pasitreniruosiu ir trauksiu į parduotuves ieškotis siūlų ir karolių thumbup.gif
reikia suktis, kol žiema dar nepasitraukė visiškai cool.gif
Papildyta:
tiesa, pradedančiosioms noriu pabrėžti vieną niuansiuką, kurio iš pat pradžių nesupratau ir karoliukai "negulė", tad atkreipkit dėmesį, kad karoliukus reikia įmegzti kas antroje eilėje, t.y. vieną eilę mezgam geromis akimis, o kitoj įmezginėjm karoliukus pagal raštą ir taip visą laiką. Taip mezgant gaunasi, kad karoliukas lieka, galima sakyt, blogojoje pusėje, t.y. už mezginio
Atsakyti
Aš irgi nusimezgiau be karoliukų. Sau.
O dukrai noriu su karoliukais. smile.gif
Atsakyti
padirbėjau ax.gif
net įpusėjau karsta.gif
dar nesusiūta pirmoji mano riešinė su karoliukais:

user posted image

tiesa, su karoliukais truputį prašoviau - išsirinkau skaidrius su rausvu viduriuku (aplink skylutę), o paaiškėjo, kad tas viduriukas tiesiog nudažytas dažais ir jie stumdant per siūlą apsitrina... verysad.gif ilgainiui ko gero gali būti taip, kad tie dažai apskritai išsiskalbs ir liks tik skaidrūs "svarovskiai", tačiau bala nematė, kitą kartą žinosiu kai rinksiuos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 01 vasario 2009 - 23:24
Nu, jolaxus, gražuuuuu.
o išduosi kokie siūlai? Kieno gamybos, koks nr. Ir karoliukus kur pirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 02 02, 13:26)
Nu, jolaxus, gražuuuuu.
o išduosi kokie siūlai? Kieno gamybos, koks nr. Ir karoliukus kur pirkai?  bigsmile.gif

siūlai berods 100 proc. merino vilna, atrodo vadinasi "Nilo", etiketės jau nebeturiu, negaliu pasakyti kieno gamybos. Siūlų nr. lyg buvo užrašyta 3-3,5, tačiau mezgiau su 2,5 virbalais, kad nebūtų per skysta. Viską pirkau Šeškinėje, pasaže prie IKI, ten tokia siuvimo ir mezgimo reikmenų parduotuvėlė yra. Tik stambesnių karoliukų buvo nelabai didelis pasirinkimas, daugiausia buvo mažučiai karoliukai... Reikėtų pri progos Madoje pažiūrėti, ten yra nebloga siūlų ir įvairaus dekoro parduotuvėlė antrame aukšte g.gif
Atsakyti