Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 29, 12:01)
na tokiu visokiu virtuozisku darbu,kaip jus darot,neparodysiu,manosios paprastutes,bet vistiek man mielos nes pacios pirmos biggrin.gif

oho koks fainas sprendimas su sagom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 29, 13:31)
is modelino mirksiukas.gif

Peržiūrėjau tavo albumą, nerealūs grožiai bigsmile.gif Jau išsisaugojau sagų gamybos pamokėlę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 29, 16:49)
Peržiūrėjau tavo albumą, nerealūs grožiai bigsmile.gif Jau išsisaugojau sagų gamybos pamokėlę ax.gif

kaip ten sakoma,bi le kad macytu biggrin.gif
Atsakyti
maniskes dar siltos ka tik baigtos riesineles ax.gif

user posted image
Atsakyti
Amade,svelnios ir mielos wub.gif
Atsakyti
Sveiki, neturiu kada skaityti forumo, nes labai daug gražių darbelių ir dar daugiau jų pagyrimų, o iš 10 pervertų psl anei vieno patarimo smile.gif
Gal galite man kaip visiškai žaliai patarti: ar mezgate kaip kojinę, ar galima dviem virbalais ir susiūti (nu čia tarp pagyrimų tokių idėjų lygtai radau g.gif ) Ar vienodai tampriai laiko? Gal kojinės principu labiau apsitempia? Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2010 01 31, 14:39)
Sveiki, neturiu kada skaityti forumo, nes labai daug gražių darbelių ir dar daugiau jų pagyrimų, o iš 10 pervertų psl anei vieno patarimo smile.gif
Gal galite man kaip visiškai žaliai patarti: ar mezgate kaip kojinę, ar galima dviem virbalais ir susiūti (nu čia tarp pagyrimų tokių idėjų lygtai radau  g.gif ) Ar vienodai tampriai laiko? Gal kojinės principu labiau apsitempia? Dėkui  mirksiukas.gif

cia kaip matau, mezgama ivairiai... tos, kurios mezga su karoliukaus, mezga dviem virbalais ir paskui susiuva... As kadangi mezgu be karoliuku, tai mezgu kaip kojine, kartais padarau vieta nyksciui prakist, kartais be nykscio... ax.gif
Atsakyti
As vis ziuriu ir groziuosi jusu darbais, bet kadanos ir as pasirysiu nusimegsti blush2.gif

Bet kol kas tik groziuosi jusu darbais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 01 31, 15:46)
cia kaip matau, mezgama ivairiai... tos, kurios mezga su karoliukaus, mezga dviem virbalais ir paskui susiuva... As kadangi mezgu be karoliuku, tai mezgu kaip kojine, kartais padarau vieta nyksciui prakist, kartais be nykscio...  ax.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif O vietą nykščiui - tai papraščiausiai nuimta"skylė"? O virš skylės vėl naujas akis užmeti? Man reikia paaiškinti kaip "dlia asobina tupih" blush2.gif
Atsakyti
Jei mezgi 2 virbalais, tai nesusiuvi tos vietos, kur nykstys. O jei 4 virbalais, tai nuimi kiek reikia akiu ir ant nuimto virbalo uzmeti tiek pat akiu. toliau mezgi vel 4 virbalais.
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2010 01 31, 16:33)
Dėkui už atsakymą  4u.gif  O vietą nykščiui - tai papraščiausiai nuimta"skylė"? O virš skylės vėl naujas akis užmeti? Man reikia paaiškinti kaip "dlia asobina tupih"  blush2.gif

na, as ir pati ta nyksti ismokau tik uzsimaniu riesiniu biggrin.gif bet ten viskas paprasta... as imezgu kitos spalvos siula (mezgu 8 akis) ir toliau mezgu vel tuo paciu siulu kaip riesines. viska numezgus, surenku akis is abieju pusiu to spalvoto siulo ir pamezgu kelias eiles nykstukui ax.gif
as pati kazkur begooglindama buvau radus vaizdini paaiskinima - labai lengva buvo suprast... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 01 31, 17:36)
Jei mezgi 2 virbalais, tai nesusiuvi tos vietos, kur nykstys. O jei 4 virbalais, tai nuimi kiek reikia akiu ir ant nuimto virbalo uzmeti tiek pat akiu. toliau mezgi vel 4 virbalais.

QUOTE(Amade @ 2010 01 31, 17:37)
na, as ir pati ta nyksti ismokau tik uzsimaniu riesiniu  biggrin.gif  bet ten viskas paprasta... as imezgu kitos spalvos siula (mezgu 8 akis) ir toliau mezgu vel tuo paciu siulu kaip riesines. viska numezgus, surenku akis is abieju pusiu to spalvoto siulo ir pamezgu kelias eiles nykstukui  ax.gif 
as pati kazkur begooglindama buvau radus vaizdini paaiskinima - labai lengva buvo suprast...  blush2.gif

thumbup.gif Abu paaiškinimai - kaip tik mano žaliai patirčiai - super - Dėkui labai - thumbup.gif išsisaugosiu ateičiai, kol kas megsiu tik skyle - labiausiai patiko, kur susiūti nereikia smile.gif Aš mat vaikui noriu, kad pirštinės nesmuktų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anafora: 31 sausio 2010 - 17:58