Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 27, 14:09)
Lauksim rezultatų.

Rodau vakar vakaro rezultatą, nes karoliukai puikūs 4u.gif Visi vienodi, gerai slysta, maloniai mezgasi. Žodžiu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Saulelydi sauniai vakar padirbejai thumbup.gif
O as is praeito karto nepasimokiau verysad.gif vel nusipirkau tokiu prastu karoliuku,pradejau megsti,o net rasto motyvu neina iziureti,nes karoliukai tai visokiausiu formu ir dydziu schmoll.gif Fui.. Pameciau i sona visai,nezinau ar bemegsiu verysad.gif
O saulelydi situos karoliukus pirkai is ten kur nuoroda idejai? Kiek maisiuku reikia vienai porai riesiniu?Zinau kad nuo rasto priklauso,bet turbut vieno maisiuko vistiek neuztenka?
Atsakyti
Pasirodau ir as.
pradejau megzti mamai, nes jai reikia sildyt sulauzyta riesa, ir uzsikabinau.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaria: 28 sausio 2010 - 08:45
QUOTE(pumpocka @ 2010 01 28, 09:14)
Saulelydi sauniai vakar padirbejai  thumbup.gif 
O as is praeito karto nepasimokiau  verysad.gif  vel nusipirkau tokiu prastu karoliuku,pradejau megsti,o net rasto motyvu neina iziureti,nes karoliukai tai visokiausiu formu ir dydziu  schmoll.gif  Fui.. Pameciau i sona visai,nezinau ar bemegsiu  verysad.gif
O saulelydi situos karoliukus pirkai is ten kur nuoroda idejai? Kiek maisiuku reikia vienai porai riesiniu?Zinau kad nuo rasto priklauso,bet turbut vieno maisiuko vistiek neuztenka?

Ačiū.
Ten yra tokiais plastikiniais uždaromais cilindro formos indeliais. Rašo 28gramai. Manau, kad galime 2 poras numegzti. Aišku, atsižvelgiant į raštą mirksiukas.gif
O iš prastų vienas numezgiau, tai net čia nerodžiau doh.gif Laiko gaišinimas ir RIEŠINIŲ reputacijos gadinimas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(astaria @ 2010 01 28, 09:40)
Pasirodau ir as.
pradejau megzti mamai, nes jai reikia sildyt sulauzyta riesa, ir uzsikabinau.

Spalvotos vilioja ir mane, bet tas karoliukų skaičiavimas, vėrimas pagal spalvas doh.gif
Dailios wub.gif
Atsakyti
Jau groziai groziai !!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , nepakartojami Jusu darbeliai !!! wub.gif saunuoles !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 28, 10:32)
Ačiū.
Ten yra tokiais plastikiniais uždaromais cilindro formos indeliais. Rašo 28gramai. Manau, kad galime 2 poras numegzti. Aišku, atsižvelgiant į raštą  mirksiukas.gif

10g karoliuku man uzteko vos vienai riesinei ir labai paprastu rasteliu.
Atsakyti
na tokiu visokiu virtuozisku darbu,kaip jus darot,neparodysiu,manosios paprastutes,bet vistiek man mielos nes pacios pirmos biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 29, 13:01)
na tokiu visokiu virtuozisku darbu,kaip jus darot,neparodysiu,manosios paprastutes,bet vistiek man mielos nes pacios pirmos biggrin.gif

Mielos ir originalios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aiwita @ 2010 01 29, 11:07)
10g karoliuku man uzteko vos vienai riesinei ir labai paprastu rasteliu.

Žinok pradedu tikėti blush2.gif Nes vakar suvėrus karoliukus antrai riešinei, liko nelabai daug. Bet dukra užsiprašė dėklo telefonui, tai jam tikrai užtkes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 29, 13:01)

Guzikai wub.gif Labai gražios. Sagos pirktinės, o gal savos gamybos?
Atsakyti
aciu 4u.gif guzikai savi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 29, 13:23)
aciu 4u.gif  guzikai savi biggrin.gif

Ooooo, o kaip? bigsmile.gif
Aš kaip tik negaunu sagų megztiniui, kokių reikia. Galėčiau prie milijono rankdarbių rūšių pridėt dar ir sagų gamybą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 29, 14:31)
Ooooo, o kaip? bigsmile.gif
Aš kaip tik negaunu sagų megztiniui, kokių reikia. Galėčiau prie milijono rankdarbių rūšių pridėt dar ir sagų gamybą biggrin.gif

is modelino mirksiukas.gif
Atsakyti