Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(aiwita @ 2010 01 25, 08:36)
saunuole. Ir krastelis labai graziai pavykes. man visada sudetinga graziai uzbaigti. O kad abieju uzbaigimas taip vienodai dautusi is viso reikia gerokai pasistengti

tai kad ten paprasta... ripsu porą eilių pamezgiau ir psio biggrin.gif

QUOTE(Restar @ 2010 01 25, 10:55)
O jau spalvos  wub.gif . Iš kokių siūliukų mezgėt? rolleyes.gif
Man kažkaip ne visada sekasi tokių gražių spalvų atrasti.

aš iš vilnos... ieškojau tokių kad užtektų vieno matkiuko ax.gif nu nuo suvalkų aš truputį lotuliukas.gif tai ir mezgiau iškart abi... viena normaliai o antrai traukiau siūlą iš vidaus rolleyes.gif tai dar liko truputį siūlų.. bet labai nedaug...

o spalvom tai pravalas doh.gif labai norėjau tamsisi pilkų... bet tokios struktūros nebuvo schmoll.gif baltos nepraktiška... tai pardavėja įsiūlė šitą... na sako juk su dzinsais dažniausiai tai labai tiks bigsmile.gif o jei rimtai tai norėčiau daugiau spalvotų nusimegzt... nors dar nznz prio ko jas nešiot lotuliukas.gif

ačiū už paryrimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 01 25, 10:55)
Amade, Akvilyte - tikrai labai gražu! O jau spalvos  wub.gif . Iš kokių siūliukų mezgėt? rolleyes.gif Man kažkaip ne visada sekasi tokių gražių spalvų atrasti. Tiesa, teisybės dėlei reikia apsakyt, kad riešinių nemezgiau dar, bet kaupiuosi.

maniskiai tai isvis kazkokie paprasti 100 % akrilas, mezgiau sarafana, liko siulu, tai isejo riesines biggrin.gif dabar eileje laukia pilkai-baltos riesines, tik ieskau, kaip graziai sukomponuot 2 spalvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 01 24, 16:07)
užsidegiau ir aš čia grožių prisižiūrėjus  lotuliukas.gif

QUOTE(Amade @ 2010 01 24, 17:57)
mano naujosios riesines  ax.gif tik ju originali spalva violetine  tongue.gif

Labai grazios riesines, mergaites!!! Pavydu net..Siemet bumas riesiniu, visose parduotuvese ju pasirinkt galima- kazin ir kitais metais dar tai bus taip madinga?
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2010 01 25, 12:43)
Labai grazios riesines, mergaites!!! Pavydu net..Siemet bumas riesiniu, visose parduotuvese ju pasirinkt galima- kazin ir kitais metais dar tai bus taip madinga?

as manau, kad tiesiog supermamoj siemet banga uzejo riesinems biggrin.gif mano manymu, cia toks dalykelis, kur nebuna visiskai nemadingas g.gif po paltu ant pirstiniu tikrai visada bus ir silta, ir madinga ax.gif
Atsakyti

Sveikos,

vargstu aš su tom riešinėm doh.gif, tiksliau ne tiek su jom, kiek su karolių verimu. Pirmą syk susiveriau su paprasta adata, bet problema ta, kad karoliai baisiai nelygus ir išmezgus raštą nėjo suprast kas prie ko. Dabar veriu kitus, bet nesigauna, Suklijavus tuos du siūlus karoliukas netelpa verysad.gif. Ką darau ne taip?
Atsakyti
NA, as nesu labai sitam reikale profesionali, bet manau reiktu stengtis labai labai plonai suklijuoti tuos du siulus. Kiek imanoma isploninti jungimo vieta - sukti siuliukus tarp pirstu, arba net atsargiai apkirpti suklijavimo krastelius. O dar esu bandzius - ir man net labiau pasiteisino - tiesiog klijais sukietinti siulo, kuriuo bus mezgama gala - ir su juo, kaip su "adatele" verti karoliukus. Pliusas - issiplonini gala, kaip patogu, niekas nenutruksta veriant karoliukus, t.p. nera sujungimo kauburiuko. Minusas - ant to galiuko nesusiveria labai daug karoliuku vienu metu (na, kaip butu galima suverti ant adatos) tiesiog kabini 2-3 karoliukus ir stumi juos tolyn ant siulo smile.gif
Atsakyti
Ir as ateinu pasirodut su savo pirmu blynu. Labai patiko jas megzti. Manau kad tai nepaskutines mano riesines.

user posted image

user posted image
Atsakyti
jau pries savaite nusipirkau karoliuku. Kol kas paprastu kinietisku, bet vis kaupiuosi... Vis mastau koki cia ornamenta is tu karoliuku sugalvot, o jo-vitos atrodo toks paprastas, bet toks grazus thumbup.gif ko gero pasivogsiu, jei labai nepyksi 4u.gif
Atsakyti
Labai gundausi žiūrėdama į visas gražuoles riešines. Perverčiau temą, arba nebuvo, arba pražiūrėjau, kokio dydžio karoliukus riešinėms naudojate?
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 27, 13:24)
Labai gundausi žiūrėdama į visas gražuoles riešines. Perverčiau temą, arba nebuvo, arba pražiūrėjau, kokio dydžio karoliukus riešinėms naudojate?

Manau, kad įvairius. Priklausomai ir nuo siūlo. Aš dvejas pabandžiau su kinietiškais ir labai nepatiko. Tai dabar parsisiunčiau tokius, susivėriau ir jau startuosiu šiandien vakare (pagaliau priėjo eilė doh.gif )
Atsakyti
Lauksim rezultatų. Aš parsisiunčiau 2 mm, nes didesnių kiekio nebuvo, bet realiai jie 1 mm dydžio, tai per maži atrodo. Pabandymui gal tiks, nes nesugalvoju, kur daugiau dėti 1,5 tūkst. karoliukų.
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 01 27, 12:43)
jau pries savaite nusipirkau karoliuku. Kol kas paprastu kinietisku, bet vis kaupiuosi... Vis mastau koki cia ornamenta is tu karoliuku sugalvot, o jo-vitos atrodo toks paprastas, bet toks grazus  thumbup.gif  ko gero pasivogsiu, jei labai nepyksi  4u.gif

as irgi is kazko pasisavinau si rasteli tai tikrai nepyksiu. man jsi pasirode paprastas ir grazus. ir pagalvojau pirmam bandymui kaip tik paprasto ir reiketu. taigi drasiai imk virbalus, karoliukus ir i darba mirksiukas.gif
Atsakyti