Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(lolanta @ 2010 01 18, 16:55)
Gal galit pasidalinti patirtim kiek akiu nyksciui nuleisti ir paskui kiek surinkti?

Priklausomai nuo siulu storumo. As vakar dukrai numezgiau riesines. Mezgiau 5 virbalais, tai viso dejau 48 akis. Nyksciui nuemiau 6, paskui surinkau18. Jeigu isskaiciuojant santyki, tai iseina, kad nyksciui nuemiau puse vieno virbalo akiu tongue.gif
Atsakyti
Man šitos labai wub.gif
Atsakyti
Stai dar vienos riesines smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pumpocka, puikios riešinės 4u.gif man spalva labai graži, planuoju žalias ir aš megzti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Arabeska 4u.gif Lauksiu pasirodant su savosiomis riesinemis 4u.gif
Atsakyti
Užsimaniau ir aš riešinių , prisižiūrėjus jūsų grožybių. Ir va klausimą turiu. Keliais virbalais mezgat; dviem ar penkiais? Aš norėčiau su karoliukais nusimegzt riešines.
Atsakyti
dviem 4u.gif
Atsakyti
užsidegiau ir aš čia grožių prisižiūrėjus lotuliukas.gif

o šiaip tai išmokau pynutę megžt tai galvojau kur čia panaudot lotuliukas.gif tai vienu šūviu du zuikiai... nors iš manęs mezgėja tai doh.gif

baisiausia buvo nykštys.. bet gavosi stebėtinai puikiai bigsmile.gif

user posted image

truputį per ilgos ties pirštais g.gif bet atlenkus iškart šalčiau lotuliukas.gif tai neardysiu turbūt rolleyes.gif
Atsakyti
mano naujosios riesines ax.gif tik ju originali spalva violetine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 01 24, 18:07)
užsidegiau ir aš čia grožių prisižiūrėjus  lotuliukas.gif

o šiaip tai išmokau pynutę megžt tai galvojau kur čia panaudot  lotuliukas.gif  tai vienu šūviu du zuikiai... nors iš manęs mezgėja tai  doh.gif

baisiausia buvo nykštys.. bet gavosi stebėtinai puikiai  bigsmile.gif

user posted image

truputį per ilgos ties pirštais  g.gif  bet atlenkus iškart šalčiau  lotuliukas.gif  tai neardysiu turbūt  rolleyes.gif

saunuole. Ir krastelis labai graziai pavykes. man visada sudetinga graziai uzbaigti. O kad abieju uzbaigimas taip vienodai dautusi is viso reikia gerokai pasistengti
Atsakyti
Akvilyte,Amade jsu abieju labai grazios riesines. 4u.gif
Atsakyti
Amade, Akvilyte - tikrai labai gražu! O jau spalvos wub.gif . Iš kokių siūliukų mezgėt? rolleyes.gif Man kažkaip ne visada sekasi tokių gražių spalvų atrasti. Tiesa, teisybės dėlei reikia apsakyt, kad riešinių nemezgiau dar, bet kaupiuosi.
Atsakyti