Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 17, 21:44)
g.gif O kokia ta speciali adata? Aš turiu tokią plonytę plonytę. Į ją veriasi toks neiloninis beveik skaidrus plonas kaip plaukas siūlas. O kas toliau? Pati buvau skaičiusi, kad tą ploną siūlą reikia klijuoti prie to, kuriuo mezgame, bet man niekaip nesigavo  schmoll.gif

Tai tokia pat ir turi. Na man taip sake,kad cia specialiai karoliukams verti. Veriu tiesiai ant mezgamo siulo(nes neina man per surista siula verti,arba kazko nesuprantu). Paskutines riesines kur mezgiau,tai dejau du siulus,ir juos abu iskart perkisau per adata,ir kuo puikiausiai suveriau. smile.gif Tiesa...i adata veriu viena siula,poto truputi patempiu,kad vietos butu skylutej,tada ir antra ispraudziu biggrin.gif
Papildyta:
Juodauoga,labai grazios riesines,tokios siltos mielos 4u.gif
Atsakyti
Juodauoga, labai grazu.. as siek tiek apleidau mezgimus,darbai uzgriuvo, bet visad su malonumu pasidziaugiu jusu darbeliais..
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 16, 17:49)
Sveikos, parsisiunčiau prieš kelis puslapius aptartus vokiškus karoliukus iš Hoberos. Atrodo gerai - vis vienodo dydžio, vienodų skylučių. Pradėjau verti ant tų pačių plonų ROMA siūlų, tik nežinau kada reik bemegzti,

Va man nepaliuvo kad karoliukas nelystu per adata.. ar mano karoliukai dideli (3mm) ar mano adata tinkama.. as jas pirkau karoliuku skyriuje- jos skylute plona, bet ilga, tai suplojus tarp pirstu man bet koks siulas pralenda..

QUOTE(pumpocka @ 2010 01 17, 14:28)
Na as tai veriu ant specialios adatos,man geresnio budo nera  mirksiukas.gif

Va va, gal cia ta pati adata?
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Darbelių grožis wub.gif wub.gif

Man iškilo klausimas , o siūtas riešines kas darot ? Dukra sakė mokykloje siūs tai man įdomu pamatyti kaip atrodo o info nerandu doh.gif , nors mokytoja sakė internete susirasti pvz.
Atsakyti
Pasirodau jau padovanotas riešines:
user posted imageuser posted image
Mezgiau iš Drops Alpaca, tai labai šiltos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2010 01 18, 09:38)

Va va, gal cia ta pati adata?

smile.gif Taip,taip cia ta pati adata. Labai lengva su ja dirbti
Papildyta:
QUOTE(eya @ 2010 01 18, 10:27)
Pasirodau jau padovanotas riešines:

Kokios fainulkos bigsmile.gif

O cia maniskes. Sesei dovanu siandien vesiu,jai visada rankos sustirusios,pamelynavusios,tai sakau gal silciau dabar bus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpocka: 18 sausio 2010 - 10:30
mano pirmosios riešinės blush2.gif (maniau kad nykščio nemokėsiu, bet pavyko puikiai dar galesiu savo kleckui numegzti pirštinytes) smile.gif
user posted image
Atsakyti
pumpocka,krikstynka,labai grazios riesines thumbup.gif bigsmile.gif ir spalvos tokios smagios.ner cia ko buti juodai pilkom,kaip pelytes cool.gif
Atsakyti
Visos savitos ir puikios thumbup.gif
Ačiū kas parašote iš kokių siūlų mezgėte blush2.gif
Atsakyti
Gal galit pasidalinti patirtim kiek akiu nyksciui nuleisti ir paskui kiek surinkti?
Atsakyti
Ir pirštinės, ir riešinės, ir daug raštų mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu smile.gif tikras lobis
Atsakyti
Aciu Jums visoms uz pagyrimus 4u.gif
pumpocka, kristynka, o jau grazumeliai jusu darbeliu !!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti