Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Arabeska labai grazios tavo riesines 4u.gif
Atsakyti
Arabeska, nuostabios riesines !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2010 01 15, 18:45)
Sveikutės 4u.gif

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
Subtilus gražumėlis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, parsisiunčiau prieš kelis puslapius aptartus vokiškus karoliukus iš Hoberos. Atrodo gerai - vis vienodo dydžio, vienodų skylučių. Pradėjau verti ant tų pačių plonų ROMA siūlų, tik nežinau kada reik bemegzti, nes jau ir taip dukrai megztinis ir draugei šalis mezgami vienu kartu doh.gif
O gal kas turite dar kokių karoliukų suvėrimo gudrybių? Aš sutepu siūlo galą lipalu ir veriu be jokių adatų mirksiukas.gif
Atsakyti
saulėlydis*, juodauoga, pumpocka, Ačiū už įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabeska: 17 sausio 2010 - 13:45
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 16, 18:49)

O gal kas turite dar kokių karoliukų suvėrimo gudrybių? Aš sutepu siūlo galą lipalu ir veriu be jokių adatų mirksiukas.gif

Na as tai veriu ant specialios adatos,man geresnio budo nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujausios mano riešinės wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2010 01 17, 16:28)
Na as tai veriu ant specialios adatos,man geresnio budo nera  mirksiukas.gif

g.gif O kokia ta speciali adata? Aš turiu tokią plonytę plonytę. Į ją veriasi toks neiloninis beveik skaidrus plonas kaip plaukas siūlas. O kas toliau? Pati buvau skaičiusi, kad tą ploną siūlą reikia klijuoti prie to, kuriuo mezgame, bet man niekaip nesigavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 16, 19:49)

Aš jokių gudrybių nenaudoju, veriu ant paprastos plonos adatos ant siuvamo siūlo, kurį pririšu prie mezgamojo siūlo ir taip suveriu karoliukus. Jei karoliukai kokybiški ir vienodo dydžio, viskas einasi gan greitai. Jei prasti, tai vėrimas būna nemalonus, varginantis ir užtrunkantis procesas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 17, 22:44)
g.gif O kokia ta speciali adata? Aš turiu tokią plonytę plonytę. Į ją veriasi toks neiloninis beveik skaidrus plonas kaip plaukas siūlas. O kas toliau? Pati buvau skaičiusi, kad tą ploną siūlą reikia klijuoti prie to, kuriuo mezgame, bet man niekaip nesigavo  schmoll.gif

as butent taip ir darau. Suveriu ant plono siulo, ta siula su momentu klijuoju prie mezgimo siulo. Ta suklijavimo vieta isploninu visaip ir tada perveriu. Man tai geriausias budas is visu kiek esu bandzius mirksiukas.gif

QUOTE(eya @ 2010 01 17, 23:01)
Aš jokių gudrybių nenaudoju, veriu ant paprastos plonos adatos ant siuvamo siūlo, kurį pririšu prie mezgamojo siūlo ir taip suveriu karoliukus. Jei karoliukai kokybiški ir vienodo dydžio, viskas einasi gan greitai. Jei prasti, tai vėrimas būna nemalonus, varginantis ir užtrunkantis procesas doh.gif

o per mazgeli nestringa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 01 18, 00:14)
as butent taip ir darau. Suveriu ant plono siulo, ta siula su momentu klijuoju prie mezgimo siulo. Ta suklijavimo vieta isploninu visaip ir tada perveriu. Man tai geriausias budas is visu kiek esu bandzius mirksiukas.gif
o per mazgeli nestringa? g.gif

Jei karoliukai kokybiški ir pralenda pro adatos ausį, dažniausiai ne. Aišku siūlą renkuosi plonytį sintetinį, kad geriau slystų ir gautųsi kuo mažesnis mazgiukas.
Atsakyti