Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

bildukas labai dailutės ir minkštutės riešiniukės wub.gif
Atsakyti
O čia mano riešiukės. Vis dar mokausi, kaip gražiai susiūti. Ačiū visoms, kurios patarė 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif fantastiškos riešinės, kuo toliau tuo gražesnės ir įdomesnės visų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2010 01 13, 18:23)
O čia mano riešiukės. Vis dar mokausi, kaip gražiai susiūti. Ačiū visoms, kurios patarė 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Man pirmosios labai labai gražios 4u.gif
Atsakyti
mielosios gal galit pagelbeti neturiu laiko rinktis informacijos, o turbut jos sitoj temoj yra, bet gal kuri is geros valios pades.
1, Kaip tuo karoliukus pritvirtinate ?
2, ir ar prie plastakos, nykscio reikia platinti ?
3, o jiai vasarai tokia pasidaryt tai koks tiktu siulas ?
Aciu. jiai kuri gales atsakyt 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 01 13, 20:32)
mielosios gal galit pagelbeti neturiu laiko rinktis informacijos, o turbut jos sitoj temoj yra, bet gal kuri is geros valios pades.
1, Kaip tuo karoliukus pritvirtinate ? Reikia suverti ant to paties siūlo.2, ir ar prie plastakos, nykscio reikia platinti ? Ne
3, o jiai vasarai tokia pasidaryt tai koks tiktu siulas ? Gal Maxi tiktų g.gif Aciu. jiai kuri gales atsakyt 4u.gif  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 10, 12:23)
Gal kam pravers informacija vienoje vietoje.

1. Riešinės mezgamos plonais, geriau vilnoniais siūlais, labai tampriu mezgimu, plonai, 1-1,5 numerio virbalais;
2. Užsidedama maždaug 50 akių;
3. Mezgant ripsu visomis gerosiomis akimis, karoliukai įmezgami į kas antrą eilę ir raštas formuojamas antroje mezginio pusėje; Mezgant ripsu visomis blogosiomis, raštas formuojamas priekinėje mezginio pusėje;
4. Karoliukai suveriami su specialia adata. Į ją įveriamas plonas siūlas, kurio galas su moment klijais priklijuojamas prie pagrindinio siūlo, iš kurio bus mezgama. Tokiu būdu karoliukai suveriami ant pagrindinio mezgimo siūlo.
6. Iki to man dar toli, bet klausimas – kokia technika kai naudojami kelių spalvų karoliukai (šias grožybes taipogi užmačiau pas SDFVBN. Negi paskaičiuojama pagal raštą kiek kokios spalvos ir kokiomis proporcijomis karoliukų susiverti? Kažkodėl galvoju, kad mezgama iš kelių siūlų juos keičiant, priklausomai nuo karoliukų spalvos.

4u.gif

va ir mano pačios santrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 13 sausio 2010 - 22:55
Labas vakarelis, turiu klausimuka blush2.gif
Labai man drazu tos riesines ir blauzdines bet pasakykite prie ko jas nesioti ar kaip jas nesioti, nes tokiu grozybiu prisiziurejau
Atsakyti
Mano pirmas blynas,dukrelė sakė ,kad ne prisvilęs smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 01 14, 00:42)
Labas vakarelis, turiu klausimuka blush2.gif
Labai man drazu tos riesines ir blauzdines bet pasakykite prie ko jas nesioti ar kaip jas nesioti, nes tokiu grozybiu prisiziurejau

Visaip!!! Ir Dabar! Greitai greitai! kol mada nepraėjo cool.gif Beje, dėvima net ant pirštinių, o ant odinių net rekomenduojama. būna spec net ant paltų rankovių ir su vakarinėm suknelėm(kaip tik vienas prakišinėju) ir po švarkelio rankovėm, o ypač prie baltinukų, beje tai labiausiai atitinka jų kilmę.. Taigi peržvelkit greit garderobus ir derinkit 4u.gif
M, o blauzdinės net man asmenišklai nerealiai gražu kai ant batų, ir super prie trumpo sijonuko, o be jų sportuot tiesiog negalima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 14 sausio 2010 - 03:11
Labai erzina tokie pasakymai, kaip neturiu laiko skaityt blush2.gif Tik pora puslapių atgal viskas buvo blush2.gif

Kaip nešiot irgi kiekvienam puslapy doh.gif Jei nepatinka - nenešiojat g.gif

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 01 14, 03:10)
Visaip!!! Ir Dabar!  Greitai greitai! kol mada nepraėjo cool.gif  Beje, dėvima net ant pirštinių, o ant odinių net rekomenduojama. būna spec net ant paltų rankovių ir su vakarinėm suknelėm(kaip tik vienas prakišinėju) ir po švarkelio rankovėm, o ypač prie baltinukų, beje tai labiausiai atitinka jų kilmę.. Taigi peržvelkit greit garderobus ir derinkit 4u.gif
M, o blauzdinės net man asmenišklai nerealiai gražu kai ant batų, ir super prie trumpo sijonuko, o be jų sportuot tiesiog negalima lotuliukas.gif

Bet čia bais geras atsakymas thumbup.gif
Aš nusimezgiau sau, vėliau įįkelsiu, bet kaip šilta su jom thumbup.gif Tik mano siūlas prastas - iškart pasipumpuravo, patyso unsure.gif
Atsakyti
Baltai balta nuostabios riesines,ypac tos vidurines wub.gif
Atsakyti
atsiprasau kad paimu foto, bet radau sioje temoje.
noriu paklausti koki cia siuliukai ?Riešinė
Atsakyti