Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(pumpocka @ 2010 01 07, 19:46)
Oi,kaip man toli..O internetu neprekiauja jie?
Na pasirodau jusu teismui,pirmosios riesines su karoliukais(su kinietiskais  bash.gif )

Ir man toli doh.gif
Gražios riešinės thumbup.gif
Atsakyti
Radau Zemugnes postą apie mezgimą keliais siūlais rolleyes.gif

QUOTE(Zemugne @ 2009 12 10, 11:40)
Saulėlydį, tavo 4 punktas visai teisingas. Beje, 3-ajame tą ir parašei (juk karoliukai tik vienoje pusėje yra). Dėl siūlo storio: na, nepasakyčiau, kad jis būtų labai plonas, paprastai ant tų, kuriais aš mezgu, būna parašyta megzti kokiu 3 numeriu.
O dėl spalvoto mezgimo tai turiu tave nuliūdinti... Nusipieši raštą, nusispalvoji, o tada veri nuo galo - pradedi nuo paskutinės eilės paskutinio karoliuko, tada priešpaskutinė eilė nuo paskutinio karoliuko ir t. t., kol suversi iki pirmos eilės.
Esu bandžiusi verti karoliukus ant 2 siūlų, o megzti trimis. Gerai, kad tai nebuvo dovana ar užsakymas. Plaunant kai kurie karoliukai persisukdavo ir pasislėpdavo. Be to, tuomet jiems lengviau pasprukti į akies šoną, visai iškeliauti iš savo vietos.

Atsakyti
pumpocka kaip grazuuu!!! thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif atbegu pasirodyt vakaryksti savo kurini flirt.gif
user posted image

siandien vakare ir antra numegsiu. Nesiosiu prie dryzuoto sarafano is tokiu paciu siulu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 01 08, 10:20)
labas rytas  4u.gif  atbegu pasirodyt vakaryksti savo kurini flirt.gif
siandien vakare ir antra numegsiu. Nesiosiu prie dryzuoto sarafano is tokiu paciu siulu  ax.gif

Super thumbup.gif Mane dukra irgi spaudžia tokias numegzti. Mezgiau tuniką, tikėjausi, kad siūlų liks, bet nebeliko. Reiks ko gero dasipirkti ir riešinėm, ir blauzdinėm mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 08, 10:00)
Radau Zemugnes postą apie mezgimą keliais siūlais  rolleyes.gif

blush2.gif kaip tik man atsakyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 01 08, 00:06)
kinietiski pirmieji,tie dideli,kreivi,nevienodi...
cekiski antrieji labai maziukai,tikrai faini thumbup.gif

gal realybej taip ir yra, bet nuotraukoj man kaip tik tie kinietiski labiau patiko ax.gif

perskaiciau visa tema nuo pat pradziu. Susikonspektavau viska. Speju, kad megztusi lengvai ir idomiai, tik as megstu daryti tai, kas praktiska ax.gif o situos grozius niekaip nesugalvoju kaip pritaikyti...
Perskaiciau kaip merginos prisitaiko prie aprangos, bet mano vaizduoteje sitie stebuklai kazkaip neranda vietos... verysad.gif
uztat man patiko mintis dovanoti jas tongue.gif tai ko gero su ta mintim ir pradesiu megzti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 01 08, 14:46)
gal realybej taip ir yra, bet nuotraukoj man kaip tik tie kinietiski labiau patiko  ax.gif

perskaiciau visa tema nuo pat pradziu. Susikonspektavau viska. Speju, kad megztusi lengvai ir idomiai, tik as megstu daryti tai, kas praktiska  ax.gif  o situos grozius niekaip nesugalvoju kaip pritaikyti...
Perskaiciau kaip merginos prisitaiko prie aprangos, bet mano vaizduoteje sitie stebuklai kazkaip neranda vietos...  verysad.gif
uztat man patiko mintis dovanoti jas  tongue.gif  tai ko gero su ta mintim ir pradesiu megzti  rolleyes.gif

tu cekisku vidus toks sidabrinis,tai kai nufotografavau,blizgejimas skirtingas.gal todel jie ir atrodo sleivi kreivi.o tie kinietiski balti tikrai nevienodi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 01 08, 15:48)
tu cekisku vidus toks sidabrinis,

o tas sidabrinis vidus neišsitrina? aš bent pora riešinių mezgiau su spalvintu vidum, tai jau mezgimo metu stumdant juos tas viduriukas prasitrynė, supratau, kad ten dažytas skylutės kontūras doh.gif Dabar jau stengiuosi rinktis tik vienspalvius, kur visas karoliukas vientiso spalvos rolleyes.gif
aišku, man tie dažyti gal kinietiški buvo pakliuvę, nes irgi šleivų kreivų pilna buvo, gal čekiški tos problemos ir neturi...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 01 08, 15:30)
o tas sidabrinis vidus neišsitrina? aš bent pora riešinių mezgiau su spalvintu vidum, tai jau mezgimo metu stumdant juos tas viduriukas prasitrynė, supratau, kad ten dažytas skylutės kontūras doh.gif Dabar jau stengiuosi rinktis tik vienspalvius, kur visas karoliukas vientiso spalvos rolleyes.gif
aišku, man tie dažyti gal kinietiški buvo pakliuvę, nes irgi šleivų kreivų pilna buvo, gal čekiški tos problemos ir neturi...

na nenusitryne net po keliu skalbimu.tai manau,kad ir laikys wink.gif o kinietiski lieka kinietiskais smile.gif bet as su kinietiskais irgi kazkada pradejau ir atrinkusi labai jau ne tokios formos karoliukus,mezgiau wink.gif
Atsakyti
Na, ir kinietiškų būna neblogų, čia jau kaip pasiseka. O dėl tos sidabrinės folijos karoliukų viduje tai ji 99 atvejais iš 100 jau mezgant nusitrina. Brangesnių karoliukų pardavėjai net perspėja, kad nuo dažno trinimo folija gali nusitrinti.
Atsakyti
QUOTE(Lika_s @ 2010 01 08, 09:06)
pumpocka kaip grazuuu!!!  thumbup.gif

Aciu labai blush2.gif
Atsakyti
Nuostabus Jusu darbeliai !!! 4u.gif , pasaka tiesiog wub.gif
Merginos padekit : niekaip nerandu temos apie blauzdines...duoduosi ieskodama po si foruma gal valanda... doh.gif ...gal nera isvis temos "Blauzdines" verysad.gif
Atsakyti