Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(pumpocka @ 2010 01 07, 09:49)
Saulelydi,super nuorodas davei  thumbup.gif  i kiek ten rastu  blink.gif

mirksiukas.gif

O ką manote jei megzti iš MAXI medvilninių? g.gif Dukros raudonos iš vilnelės po kelių dienų mokykloje apsitrynė, apsipumpuravo... Gal siūlai prasti. Maximoje per akciją pirkau, bet 80% vilna g.gif
Atsakyti
Na, as vakar vakare numezgiau 1 riesine blush2.gif nu super gavosi thumbup.gif mezgiau su nyksciu (man tokios grazesnes), tai kadangi pirmas blynas, tai gal biski netobulas, bet... kaip kazkas sake, uzkabino nerealiai, tai su laiku istobulesim tuos nykscius megzt biggrin.gif siandien tikiuosi pagamint ir antraja ir jau nekantraudama pasirodysiu jums flirt.gif

QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 06, 17:00)
Aciu mergaites!O as dar labai noreciau ismokti pirsta primegsti,bet man ten zalias miskas blush-anim-cl.gif
O su karoliukais tai labai lengva smile.gif

as irgi tik vakar ismokau ta pirsta megzt irnesakyk.gif Pagooglinau, radau paveiksliuku, ir labai ten viskas aisku ir nesunku mirksiukas.gif

QUOTE(juodauoga @ 2010 01 06, 18:42)
pas rusaites labai idomiu megztu ideju pilna... 4u.gif ..., megstu  po tuos tinklapius pasizvalgyt... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aha, ten tiek groziu megztu, kad akys raibsta rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 07, 09:06)
mirksiukas.gif

O ką manote jei megzti iš MAXI medvilninių? g.gif Dukros raudonos iš vilnelės po kelių dienų mokykloje apsitrynė, apsipumpuravo... Gal siūlai prasti. Maximoje per akciją pirkau, bet 80% vilna  g.gif

Maxi kietoki, nelabai šildo, o viena iš riešinių paskirčių - šildyt. Man atrodo nelabai smagu tokių siūlų riešinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 07, 10:06)
mirksiukas.gif

O ką manote jei megzti iš MAXI medvilninių? g.gif Dukros raudonos iš vilnelės po kelių dienų mokykloje apsitrynė, apsipumpuravo... Gal siūlai prasti. Maximoje per akciją pirkau, bet 80% vilna  g.gif

Jeigu norit plonų siūlų, tai yra tokie BBB poker. Pusvilnė, nekanda, šilta. Jie tipo skirti mezgimui, bet labai sėkmingai galima ir nerti. O jei per ploni, tai dvigubą dėti. Metražas 100 g - 1250 m.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 07, 12:41)
O jei per ploni, tai dvigubą dėti.

Turėjau ir aš tokių minčių. Bet karolius verti ant viengubo? g.gif O antrą tik mezgant šalia pridėti?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 07, 14:37)
Turėjau ir aš tokių minčių. Bet karolius verti ant viengubo? g.gif O antrą tik mezgant šalia pridėti?

Manau, kad taip.
Atsakyti
Sveikos mergaitės.Sakykit iš kokio dydžio karoliukų jūs mezgat riešines.Internetinėse parduotuvės mačiau pirkti įvairių dydžių, bet niekaip nesuprantu kokius geriausia pirkti.Vieni rašo 2mm kiti 3mm būna ir 4. Vieno pakelio siųstis neapsimoka o jei kelis prisipirksiu ir nepralys siūlas...........Gal galit jūs patarti.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 01 07, 14:23)
Sveikos mergaitės.Sakykit iš kokio dydžio karoliukų jūs mezgat riešines.Internetinėse parduotuvės mačiau pirkti įvairių dydžių, bet niekaip nesuprantu kokius geriausia pirkti.Vieni rašo 2mm kiti 3mm būna ir 4. Vieno pakelio siųstis neapsimoka o jei kelis prisipirksiu ir nepralys siūlas...........Gal galit jūs patarti.Ačiū.

o gal pirma geriau gyvai paciai parduotuvej nusipirkti ir pameginti?
buna cekiski karoliukai,jie vienodo dydzio,Ciklantoj maisiukas 8 lt kainuoja.o kinietiski nevienodo dydzio,jie apie 1 lt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad aš Olaiva pačiam Lietuvos pakrašty gyvenu, užkampis pas mus.Nei siūlų, nei karoliukų nei vilnos nieko čia nematyt.............Sutinku kad kinietiški gali būti nevienodi.Girdėjau, skaičiau kad čekiški geriausi.Bet kaip suprantu jie tik internetu ir pardavinėjami.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 01 07, 16:24)
o kinietiski nevienodo dydzio,jie apie 1 lt... mirksiukas.gif

Tai aš, matyt, ant tų kinietiškų ir užsiroviau, nes turguj po 1,5Lt mokėjau. Pas mus atsidarė Perliukas (www.perliukas.lt), reiks pasižiūrinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 01 07, 15:29)
Tai kad aš Olaiva pačiam Lietuvos pakrašty gyvenu, užkampis pas mus.Nei siūlų, nei karoliukų nei vilnos nieko čia nematyt.............Sutinku kad kinietiški gali būti nevienodi.Girdėjau, skaičiau kad čekiški geriausi.Bet kaip suprantu jie tik internetu ir pardavinėjami.

o kur tu ju internete radai? kokios kainos? tikrai cekiski?

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 07, 15:32)
Tai aš, matyt, ant tų kinietiškų ir užsiroviau, nes turguj po 1,5Lt mokėjau. Pas mus atsidarė Perliukas (www.perliukas.lt), reiks pasižiūrinėti  mirksiukas.gif

na kinietiski zenkliai pigesni...
va skirtumai tarp kinietisku ir cekisku smile.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 01 07, 16:52)
va skirtumai tarp kinietisku ir cekisku smile.gif

Susinervinau bash.gif Ir kur gauti tų gerų? g.gif
Atsakyti